Çok özlüyorum.

Söyleminiz içime su serpti olabildiğince alttan alıcam çarşı izinlerinde sıkmıcam kütahya çıktı acaba ortamı kötümüdür
Acemi birligi kütahya canım 1 ay sonra başka yere dağıtım olacak. Asıl askerlik o zaman başlıyor. Çarşı izninde falan istedigi gibi gezsin dolassin elleme. O kadar kiymetli ki onlara o izin. Bütün hafta bekliyorlar. Kiskanclik yapip da burnundan getirme cocugun

Tartışmaya ortam yaratmamaya çalış. Orda psikoloji çok önemli. Sen sinirlenir kafanı dagitabilirsin ama onun ortamı yok. Sinirden birine çatar başı belaya girebilir bunu düşün.

Ay getirsem delirir vallahi hayatta o muhabbetlere girmem elimden geldiğince anlayışlı olucam o da inşallah fırsat bilmez bizim için büyük bir sınav

Havacı mi oluyor erkek arkadaşın canim.benimkisi de acemide Kütahyadaydi.rahatti zaten küçük bir yer çok takılacak yer olmadığı için çarşı izninde benimle görüşüyurdu.

Havacı mi oluyor erkek arkadaşın canim.benimkisi de acemide Kütahyadaydi.rahatti zaten küçük bir yer çok takılacak yer olmadığı için çarşı izninde benimle görüşüyurdu.
Evet havacı herkes çok küçük yer diyo,ben bursadayım o da kütahyaya gidicek çarşı izinleri ne kadar süre oluyo peki.

Inşallah sağ sağlim gitsin gelsin sevgiliniz sıkmayın canınızı dahada baglanacaksiniz birbirinize

Şimdi nasıl değişti mi bilmiyorum ama bundan 8 yıl falan öncesinde haftada bir çıkıyordu.yemin töreni olduktan sonra başlıyor çarşı izinleri.

Daha geçen cumartesi geldi sevgilim askerden. Kısa dönemdi uzun dönem değildi ama normalde hemen hemen her gün görüştüğümüz için alışması zor oldu Allah'tan okul vardı bi de kafamı dağıtmak için spora başladım kendime ilgi alanları yarattım. Tavsiye ederim bak ozleminizi azaltmaz ama en azından kafanı serin tutar. İnşallah hemen geçer zaman inşallah yakın yerler çıkar da gidip görebilirsin. :)

Şuan bizde asker yolu bekleyenlerdeniz canım 2 kizimla eşimi bekliyoruz ve daha 2 gün oldu usta birliğine gideli çok iyi anlıyorum duygularını çok çok zor allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…