- Konu Sahibi icimdekibosluk
-
Muhafazakarlaşma adı altında sana baskı uyguladıysa zaten mutsuzsundur. Giydiğine vs karışıyor muydu?Ne şiddet , ne aldatma... şiddetli geçimsizlik adı altında tonla şey.. geçmiş konularımda o kadar çok anlattım ki yoruldum artık. Kısacası farklı dünyaların insanlarıyız ama birbirimizle iyi elektriğimiz vardı. Çok sevgi vardı ama farklılıklarımız onun tarafından büyütüldü, sorun haline getirildi. Aslında esas sebep eşimin zamanla muhafazakarlaşması, gelenekselleşmesi ve ona ayak uydurmamı istemesi, baskı uygulaması, direndiğimde de kabalaşması, saygısızlaşması vs vs
Zaten asıl sorun hep kıyafetti. Nice konu açtım ben unuttum sayısını. Günden güne kıyafetlerime sınırlamalar getirdiMuhafazakarlaşma adı altında sana baskı uyguladıysa zaten mutsuzsundur. Giydiğine vs karışıyor muydu?
Seviyorum, bana çok şey yaşattı oysaki.. nasıl sevebiliyorum bilmiyorum. Sevgi mi onu da bilmiyorum. Şu an yazarken bile gözyaşlarım durmuyor. Bildiğim onu çok özlediğimSen onu hala cok seviyorsun duygularin bitmeden ayrilmissin ve ondan ayri kalmayi kabullenemiyorsun ee nasil olcak bu is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?