- 16 Haziran 2022
- 13
- 6
- 1
- 19
- Konu Sahibi misswannadie
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim içim rahatlamaya başladı düşündükçe kötü ölüyorum zatenErkeklerin spermleri ic.camasirini.delip hamile birakacak kadar gucllu olsaydi insanlar bebek icin tedavi gormezdi yani diye dusunuyorum
Cevabınız için teşekkür ederimTABİKİDE HAMİLE DEĞİLSİNİZ.
Çıkmazsa yazıklar olsundur.
Siz kaç yaşındasınız .tabiki psikolojik stressin yarattıgı şeylerPeki o günden beri bulantı, kasık ağrısı vs yaşamam psikolojik midir? Aşırı stres yaptım ve büyük bir suçluluk duygusu duyuyorum bu olay beni çok etkiledi ilk ve son oldu bu..
17 ye girdim.. biliyorum daha çok küçüğüm bu işler için asla ama asla kalkışmam bir daha bana büyük bir ders olduSiz kaç yaşındasınız .tabiki psikolojik stressin yarattıgı şeyler
Tıbben mümkün değil cnm,için rahat olsun.30 mayısta sevgilimle sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık ikimizinde iç çamaşırı vardı.. boşalma olmadı kesinlikle ama onun çamaşırında 1-2 damla zevk sıvısı denilen sıvı vardı, bu beni hamile bırakır mı acaba 15 haziranda kahverengi akıntı gibi bir şey geldi sonra kırmızı yoğun ve pıhtılı bir kanamaya döndü bu regldir dimi? Bugün o kanama son buldu ama hala korkuyorum acaba risk var mıdır (lütfen dalga geçmeyin çok korkuyorum...)
Cevabınız için çok teşekkür ederim içim içimi yiyor kaç haftadır içime su serpiyor bu yanıtlarTıbben mümkün değil cnm,için rahat olsun.
Artık bu yaşta mı başlıyor bu işler , kızım var ürktüm
Biz de inandık bidaha yapmayacağınıza17 ye girdim.. biliyorum daha çok küçüğüm bu işler için asla ama asla kalkışmam bir daha bana büyük bir ders oldu
Gerçekten asla tekrarlanmaz o yaşadığım stres, o korku.. mahvoldum gerçektenBiz de inandık bidaha yapmayacağınıza
Evet bana bir ders oldu dediğim gibi, kesinlikle akıllandım bir daha asla olmazAhhh be kızım, annen baban ne hallerde büyütür okutur . Siz okulla diye mikroplara kanıp böylesi işler peşindesiniz. Akıllandıysan derslerine önem ver güzel meslek sahibi ol. Ayaklarının üstünde dıran güçlü bir kadın ol. Erkeği her zaman bulursun.
Sadece adet olmussun hamile kalmazsin oyle hamile kalinmaz iliski yasarsin geri cekilme yontemi kullanilir veya da iceri boşalma olur oyle hamile kalirsin geri cekilme yontemi ile hamile kalan bir suru insan var30 mayısta sevgilimle sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık ikimizinde iç çamaşırı vardı.. boşalma olmadı kesinlikle ama onun çamaşırında 1-2 damla zevk sıvısı denilen sıvı vardı, bu beni hamile bırakır mı acaba 15 haziranda kahverengi akıntı gibi bir şey geldi sonra kırmızı yoğun ve pıhtılı bir kanamaya döndü bu regldir dimi? Bugün o kanama son buldu ama hala korkuyorum acaba risk var mıdır (lütfen dalga geçmeyin çok korkuyorum...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?