- Konu Sahibi Yusufum2010
-
:44::44: :44: mesela?
paspalım derken bakımsızım mı demek istiyorsun??
Yemek mi yapamıyorsun?
Bulaşıklar dağ gibi mi oluyor?
Toz almaktan sıkılıyor musun?
Çamaşırları düzenli periyotta yıkatamıyor musun?
Ayyy canım söyle hangisinden dert yanıorsun?
Ýanlis anlama canim ama 90 kilo oldugun icin olabilirmi?
yok cnm niye yanli anliyim.ama problem bumu acaba?yoksa benim psikolojimdenmi kaynaklaniyo??
yok cnm niye yanli anliyim.ama problem bumu acaba?yoksa benim psikolojimdenmi kaynaklaniyo??
yani simdi 90 kilo birinin uygun bedeni bulmasi bile zor is canim bisey almak denemek olmama ihtimalide yüksekse insana zor gelir cani istemez yani .Kendimdende biliyorum 36 bedene rahatlikla girerken dogumdan sonra biraz kilom kaldi 38 beden oldum hatta bazen kücük kalipta 40 bile aliyorum ve inan canim bisey almak istemiyo elbise giymeye bayilirim ama göbek kismim oldugu icin yanlar biraz firtliyo kendimden tiksiniyorum yani bazen tabi bu insanin psikolojisinide biraz bozup kendine olan güveninide sarsabilir bence paspallik diye adlandirdigin sey bundan ibaret yavas yavas kilo vermeye basla kendine güvenin gelir zayifladikca esyalarinda olmaz mecburen alisveris yapmak zorunda kalirsin
evet en önemli mesele kilo bende 2. doğumdan sonra aldım.
kilolarımı veremedim. Çevremdeki herkes ne olmuş diyor.
Giydiğini yakıştırmak bile zor. Koşu bandı aldım. İnşallah zayıflarım.
Kilo vermekten başka çare yok gibi.
kiloyla alakali oldugunu duusunmuyorum...
bende 48 kiloyum...
cocugum yok ama bende senin gibi saldim kendimi...
icimden suslenmek filan gelmiyor 1 gun 2 gun deniyorum 3.gun yine saliyorum kendimi
eskiden bi misafirlige gidince bi misafir gelince laf olmasin diye kendime ceki duzen verirdim simdi onuda bosvermis durumdayim...
bencede.benim simdiki alimi görenler kalp krizi gecirecek nerdeyse.nolmussssss sana diyolar.haklilar aslinda.eskiden solaryum,makyaj,süper kiyafetler simdi valla bakilacak halim bile yok.
kilonun etkisi oldugu kadar anne olmaninda etkisi var canim
insan anne olunca kadinlik vasfindan cok annelik vasfina burunuyor
benimde 15 aylik oglum var
mukemmel bir esim ufak tefek problemler haric super bi hayatim var
ama nerdeyse dogumdan beri salmistim kendimi
bebegin bakimindan evin isinden kendime zaman kalmiyordu zaman kalsa bile yorgunluktan halim kalmiyordu
bazen kaslarimi aldirmaya yada kendim almaya bile useniyordum o haldeydim yani
makyassiz sokaga adim atmayan ben nerdeyse 5 ay goz kalemi bile cekmemistim
yeni yeni toparlaniyorum 5 aydir diyetteyim 12 kilo verdim
artik bakmaya basladim kendim icin biseylere
eski hevesim yeniden geldi
bence belli bi sure her kadinda oluyor bu paspallik kiminde bir ay suruyor kiminde bir yil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?