Cok paspalim ..

Yusufum2010

Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
239
0
46
Almanya
Kizlarr acil yardim.cok paspalim ben ya.biraz tuaf oldu ama gercetken öyle.21 yasinda 1 yasinda oglu olan 90 kg luk bi genc anneyim.cok mutluum güzel bi hayatim evliligim var ama bu paspallik öldürec ek beni.neden böyleym napabilirim?

Yemek mi yapamıyorsun?

Bulaşıklar dağ gibi mi oluyor?

Toz almaktan sıkılıyor musun?

Çamaşırları düzenli periyotta yıkatamıyor musun?

Ayyy canım söyle hangisinden dert yanıorsun?

paspalım derken bakımsızım mı demek istiyorsun??

Yemek mi yapamıyorsun?

Bulaşıklar dağ gibi mi oluyor?

Toz almaktan sıkılıyor musun?

Çamaşırları düzenli periyotta yıkatamıyor musun?

Ayyy canım söyle hangisinden dert yanıorsun?

yok evimin temizligini fln cok tertipli yapiyorum ama allaha sükür.ama kendim konusunda.süslenesim neden gelmiyo?cilginca nedenalisveris yapmak istemiyorum????

yok cnm niye yanli anliyim.ama problem bumu acaba?yoksa benim psikolojimdenmi kaynaklaniyo??

Muhtemelen kilo probleminden öyle oluyorsun canım, bana da gelir ara ara. Nasıl olsa kiloluyum, yakışmaz diye bırakıyorum bazen her şeyi ama sonra toparlıyorum kendimi salmak olmaz diye
Bence kilo vermeye başla, sonra sen de istersin çılgınca alışveriş yapmak

muhtemelen kilonu dert ediyorsun kendini paspal hissediyorsun..tv deki magazin programlarini cok izliyorsun...ustune saclarini kestiresin varsa acil kilo verip saclarini boyatman motivasyona ihtiyacin var...

yok cnm niye yanli anliyim.ama problem bumu acaba?yoksa benim psikolojimdenmi kaynaklaniyo??

yani simdi 90 kilo birinin uygun bedeni bulmasi bile zor is canim bisey almak denemek olmama ihtimalide yüksekse insana zor gelir cani istemez yani .Kendimdende biliyorum 36 bedene rahatlikla girerken dogumdan sonra biraz kilom kaldi 38 beden oldum hatta bazen kücük kalipta 40 bile aliyorum ve inan canim bisey almak istemiyo elbise giymeye bayilirim ama göbek kismim oldugu icin yanlar biraz firtliyo kendimden tiksiniyorum yani bazen tabi bu insanin psikolojisinide biraz bozup kendine olan güveninide sarsabilir bence paspallik diye adlandirdigin sey bundan ibaret yavas yavas kilo vermeye basla kendine güvenin gelir zayifladikca esyalarinda olmaz mecburen alisveris yapmak zorunda kalirsin

ins.cnm ya okadar özeniyorumki inan hem bebisi olup fistik gibi olan annelere sende öylesindir eminim.benim bütü problem kilom sanirim.napmam lazim iyerden baslamam lazim

evet en önemli mesele kilo bende 2. doğumdan sonra aldım.
kilolarımı veremedim. Çevremdeki herkes ne olmuş diyor.
Giydiğini yakıştırmak bile zor. Koşu bandı aldım. İnşallah zayıflarım.
Kilo vermekten başka çare yok gibi.

bencede.benim simdiki alimi görenler kalp krizi gecirecek nerdeyse.nolmussssss sana diyolar.haklilar aslinda.eskiden solaryum,makyaj,süper kiyafetler simdi valla bakilacak halim bile yok.

kiloyla alakali oldugunu duusunmuyorum...
bende 48 kiloyum...
cocugum yok ama bende senin gibi saldim kendimi...
icimden suslenmek filan gelmiyor 1 gun 2 gun deniyorum 3.gun yine saliyorum kendimi
eskiden bi misafirlige gidince bi misafir gelince laf olmasin diye kendime ceki duzen verirdim simdi onuda bosvermis durumdayim...

aynen cnm.1,2 gün böyle cosuyorum kremiydi maskesiydi kiyafetiydi herseyi aliyorum 2.gün birakiyorum.karakterimmi degisti acaba anlamadimki

bencede.benim simdiki alimi görenler kalp krizi gecirecek nerdeyse.nolmussssss sana diyolar.haklilar aslinda.eskiden solaryum,makyaj,süper kiyafetler simdi valla bakilacak halim bile yok.

kilonun etkisi oldugu kadar anne olmaninda etkisi var canim
insan anne olunca kadinlik vasfindan cok annelik vasfina burunuyor
benimde 15 aylik oglum var
mukemmel bir esim ufak tefek problemler haric super bi hayatim var
ama nerdeyse dogumdan beri salmistim kendimi
bebegin bakimindan evin isinden kendime zaman kalmiyordu zaman kalsa bile yorgunluktan halim kalmiyordu
bazen kaslarimi aldirmaya yada kendim almaya bile useniyordum o haldeydim yani
makyassiz sokaga adim atmayan ben nerdeyse 5 ay goz kalemi bile cekmemistim
yeni yeni toparlaniyorum 5 aydir diyetteyim 12 kilo verdim
artik bakmaya basladim kendim icin biseylere
eski hevesim yeniden geldi
bence belli bi sure her kadinda oluyor bu paspallik kiminde bir ay suruyor kiminde bir yil

kelin ilaci olsa kendi basina surermis canim...
bu konunun acildigi iyi oldu hic olmazsa onerileri bende uygularim aklinla bin yasa
bu arada resimdeki oglun galiba cok tatli ALLAH BAGISLASIN ANALI BABALI BUYUTSUN(AMIN)

Son düzenleme:

haklisin cnm.bütün gün kosusturmaca zaten aksamda insa biraz oturmak mayismak istiyo ve tabi birazda uyku:) benimde 14 aylik bi oglum var.aslinda zararsiz bi coocu onun yanindada bakimimi yapabilirim ama iste benimde acil diyete baslmamam lazimsanirim

ben normalde gıyım kusam konusunda hastalık boyutunda tutkunlugum var sureklı bıseyler alırım duskunum ama 3sene evvel sıgarayı bırakmıstım bırden 20kg aldım 55 kılo olan manken fızıgındekı ben 76kgye cıktım bunalıma gırmıstım alısverıse cıkıyodum ıstedıgım hıcbısey olmuyodu yada yakısmıyodu eskıden kıyafet denerken nasılbır ozguvenle cıkardım kabınden herkez hayran hayran bakardı o donemler yakısmadıgını bıldıgımden bısey denerken kabınden cıkıp aynaya bakmaya gıderken ter basardı bırı gorucek dıye belkı 76kılo ole aman aman bı kılo olmayabılır ama ben hayatımda 50 lı kglerın hıc dısına cıkmadıgımdan bırden 20kılo alınca bana cok fazla geldı ben 1 sene boyunca sadece 1tane pantolon gıydım baska almadım dedımkı ben bu kıloda kalmıcam ve fazla kılolarımı vercem dedım ınat ettım zaman zaman dıyet ve spor yaptım zaman zaman bıraktım 1senede 15kılo verdım pkolu olmasam kesın 30 verırdım sımdı ne gıysem yakısıyo gene basladım kıyafetlere saldırmaya kendımden bılıyorum kendıme guvenım gıtmıstı o cok bakımlı olan ben kendıme bakmaz olmustum gıysem nolur yakısmıyo makyaj yapsam nolur sıskoyumdıyerek kendımı salmıstım ve hıc bısey yapasım gelmıyodu basarız dıyet gırısımlerım oldu aylarca dıyet ve spor yapmama ragmen gram vermedıgım oldu meger pkoluymusum ınsulın dırencınden ve hormonlardan kaynaklı veremıyomusum doktorum bunları kontrol altına alıcak ılacları verdı kullandım ve ben kg vermeye baslamıstım esım bıle ınanmıyodu kg verecegıme goreceksın 60lı kglara dusucem yakında dedıgımde sen 60lı kglara dus ben balkona cıkıp ben essegım dıye bagırıcam demıstıbende acayp hırslandımelıptık bısıklet mekık aletı twıster aletı aldım evde spor yaptım dısarda yurudum dıyet yaptım elıptık bısıklet acayıp yoruyo nezaman yoruldum esımın lafını hatırlayıp hırs yaptım bu gucumun bıttıgınde bana guc verdı bıkacgundur gene dyedıklerıme dıkkat edıyorum spor yapıyorum bı 5kılo daha vermem gerek 59.8kg yım suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…