Cok paspalim ..

ayniii ben.ya diyorum siskoyum makyaj yapsam ne güzel giysem ne.

Ben de kiloluyum hatta 100 küsür ama severim. makyaj da yaparım, güzel kıyafetler de giyerim. Yakışmıyor diye almamazlık yapmam. Ki zaten kiloluyum bi de bakımsız olursam ucube gibi dolanırım etrafta.

Bunun adı yaşam enerjisi. Kilo ile ilgili değil. Bekarım ve resmen obez olacağım hatta oldum bile ama yine de kendimi seviyorum ve aynaya baktığımda vücudum berbat olsa da makyajımı, saçımı, yüzümü seviyorum. Saçıma bukle yapmak ya da saçımı düzleştirmek bi zevk benim için. Özgüvenim oluyor güzel kıyafetlerleyken. Artık her yerde büyük beden kıyafet bulmak mümkün. Yakışmıyor demeyin yakışan oluyor. Güzel giyinin güzel kokun, mutlu olun, mutlu edin...

canım benim çocuğum falan yok ama aynı durumdayız.Kilodan dolayı artık kıyafet bile denemek istemiyorum.

kilo falan bahane icten gelmesi lazim icinizden gelmiyor ama siz bahaneyi kiloda buluyorsunuz ustunuzdeki arkadasin yazdigi yaziyi okumanizi tavsiye ederimben zayifim ama bende paspalim cunku icimden gelmiyor bakim yapmak :44:

Kiloyla alakasi yoktur ben 90 küsür kiloyum ama Çevremdeki herkez esimde dahil Çok süslüyüm sabah uyandigim gibi bi allik parlatici kalem Çekerim kiloma ragmen iddiali giyinirim silkelen ve kendine gel kadin süsle güzeldir tak takistir gìyin süslen gez moralin düzelir

yok evimin temizligini fln cok tertipli yapiyorum ama allaha sükür.ama kendim konusunda.süslenesim neden gelmiyo?cilginca nedenalisveris yapmak istemiyorum????

Belkide kilonuzdan dolayı bunu yapmak istemiyorsunuz.. Kilo vermeyi denediniz mi hiç ? Ya da bu konuda çok kararlı olduğunuz zaman oldu mu ?

Ah cnm nekadar güzel bende bugün karar verdim kilo v ermeye bakalim icimdenmi gelmiyo yoksa kilommu gercek problem.

canım benim çocuğum falan yok ama aynı durumdayız.Kilodan dolayı artık kıyafet bile denemek istemiyorum.

aynen cnm bazen okdara sacma sapan giyionrumki ben bile sasiriyorum

kilo falan bahane icten gelmesi lazim icinizden gelmiyor ama siz bahaneyi kiloda buluyorsunuz ustunuzdeki arkadasin yazdigi yaziyi okumanizi tavsiye ederimben zayifim ama bende paspalim cunku icimden gelmiyor bakim yapmak :44:

Sanki acücük buda dogru ya

Nekadar güzel cnm.sen kilo vemeyi düsündünmü??
Belkide kilonuzdan dolayı bunu yapmak istemiyorsunuz.. Kilo vermeyi denediniz mi hiç ? Ya da bu konuda çok kararlı olduğunuz zaman oldu mu ?

Evt cnm denedim ama bogazima yenik düstüm.istesem biraz kendimi tutsam zayiflayabiliyorum aslinda

Karar vermeniz bile çok güzel yeniden. Hadi bakalım, kararınıza yenildikçe gelin konunuza :)

Birde özgüveninizi asla yitirmeyin.

Karar vermeniz bile çok güzel yeniden. Hadi bakalım, kararınıza yenildikçe gelin konunuza :)

Birde özgüveninizi asla yitirmeyin.

Sagol cnm.evet kendime güvenimin yerine gelmesi lazim.aslinda cok güzel bi kadinim ama iste fizik olmayinca güzellik isre yaramiyo maalesef

Kilonuzdan kaynaklı bir durum olabilir.Kimse demez ki kilomdan memnunum öyle böyle.Herkes aynaya baktıgında kendini güzel ve alımlı görmek ister bence yani bana göre buda fit bir vücuttan geçer..
İnanın zayıf olmak düzgün fizikte olmak insana özgüven bile verebiliyor...Giydiniz kıyafetler, girdiğiniz ortamlar vs vs ..Bu çok büyük bir etki...
Diyete başlayın bence 90 kilo az değil..Gerisi gelecektir zaten..

insallah cnm.bakalim basladim bugün.eger basarirsam büyük bi zevkleeee buraya konumu acicam

öncelikle kendin için yapmalısın. bende 110 kiloyum gayet bakımlıyım. evet aşırı kiloluyum ama boyum çok uzun. yeri gedimi etek elbise giyebiliyorum. kolay kolay makyajsız çıkmam. tırnaklarım her zaman bakımlı ve ojelidir. saçlarımada bütçem el verdiği sürece kuaförde fönletir boyatrım. param yoksa evde uğraşırım. bu tamamen kendini bakımlı ve iyi hissetmekle alakalı. bakımlı olunca daha güçlü oluyorsun bence...

canım o zaman kilo verene kadar kıyafet konusunu rafa kaldır ama başka şeylerden başla
mesela bir kadında kadını alımlı yapan fizikten sonra en önemli şey saçtır bence. saçlarının güzel ve bakımlı olmasına dikkat et. Evde düzleştirici, maşa gibi şeyler bulundur. Bir de çok basit olarak ten rengi de olsa oje sür ve mutlaka koku sık. bazı kişiler makyajı beceremez ama eminim herkes oje sürmeyi ve parfüm sıkmayı becerebilir.

ins.cnm ya okadar özeniyorumki inan hem bebisi olup fistik gibi olan annelere sende öylesindir eminim.benim bütü problem kilom sanirim.napmam lazim iyerden baslamam lazim

Merhaba
Kilodan ötürü alışveriş yapmak istememe, eşofman sıyrılamama durumu olabilir.
Bence diyet topiklerine başla inan insan motive oluyor.
Başarılar dilerimmm

Merhaba
Kilodan ötürü alışveriş yapmak istememe, eşofman sıyrılamama durumu olabilir.
Bence diyet topiklerine başla inan insan motive oluyor.
Başarılar dilerimmm

ay ne güzel 14 kg vermissin cnm bana simdilik o bile yeter valla :) bende basladim bugün bakalim hayirlisi

cOcuktan sonra bende de oldu gerçi doğumdan oncede çok süslü değildim ama bu kadar da salmamıştım. Birazda alisveris madiyata bakıyor evden sabahlar nasıl çıktığımı bilmiyorum sen çalışıyormuşum canım belki herseye çocukla birlikte yetişmek zor geliyor

Canim seni kararindan dolayi tebrik ediyor ve sonuna kadar destekliyorum kilon fazla oldugu icinde ilk baslarda hizli kilo verirsin diye düsünüyorum. ilk baslarda kendine kücük hedefler koy bence,yani 20-30 degilde 5-10 kilo olsun hedefin yani sonrasi gelir zaten .Gerci bende sana akil veriyorum ama kendim beceremedim bi türlü bi 5 kilo veremiyorum yani

insallah cnm.bakalim basladim bugün.eger basarirsam büyük bi zevkleeee buraya konumu acicam

Ilımlı cevabınızdan dolayı teşekkür ediyorum gerçekten ...
Kimisine ne dersen de hoşnut kalmıyor ...
Sizi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…