- Konu Sahibi Yusufum2010
-
ben normalde gıyım kusam konusunda hastalık boyutunda tutkunlugum var sureklı bıseyler alırım duskunum ama 3sene evvel sıgarayı bırakmıstım bırden 20kg aldım 55 kılo olan manken fızıgındekı ben 76kgye cıktım bunalıma gırmıstım alısverıse cıkıyodum ıstedıgım hıcbısey olmuyodu yada yakısmıyodu eskıden kıyafet denerken nasılbır ozguvenle cıkardım kabınden herkez hayran hayran bakardı o donemler yakısmadıgını bıldıgımden bısey denerken kabınden cıkıp aynaya bakmaya gıderken ter basardı bırı gorucek dıye belkı 76kılo ole aman aman bı kılo olmayabılır ama ben hayatımda 50 lı kglerın hıc dısına cıkmadıgımdan bırden 20kılo alınca bana cok fazla geldı ben 1 sene boyunca sadece 1tane pantolon gıydım baska almadım dedımkı ben bu kıloda kalmıcam ve fazla kılolarımı vercem dedım ınat ettım zaman zaman dıyet ve spor yaptım zaman zaman bıraktım 1senede 15kılo verdım pkolu olmasam kesın 30 verırdım sımdı ne gıysem yakısıyo gene basladım kıyafetlere saldırmaya kendımden bılıyorum kendıme guvenım gıtmıstı o cok bakımlı olan ben kendıme bakmaz olmustum gıysem nolur yakısmıyo makyaj yapsam nolur sıskoyumdıyerek kendımı salmıstım ve hıc bısey yapasım gelmıyodu basarız dıyet gırısımlerım oldu aylarca dıyet ve spor yapmama ragmen gram vermedıgım oldu meger pkoluymusum ınsulın dırencınden ve hormonlardan kaynaklı veremıyomusum doktorum bunları kontrol altına alıcak ılacları verdı kullandım ve ben kg vermeye baslamıstım esım bıle ınanmıyodu kg verecegıme goreceksın 60lı kglara dusucem yakında dedıgımde sen 60lı kglara dus ben balkona cıkıp ben essegım dıye bagırıcam demıstıbende acayp hırslandım elıptık bısıklet mekık aletı twıster aletı aldım evde spor yaptım dısarda yurudum dıyet yaptım elıptık bısıklet acayıp yoruyo nezaman yoruldum esımın lafını hatırlayıp hırs yaptım bu gucumun bıttıgınde bana guc verdı bıkacgundur gene dyedıklerıme dıkkat edıyorum spor yapıyorum bı 5kılo daha vermem gerek 59.8kg yım suan
canım benim çocuğum falan yok ama aynı durumdayız.Kilodan dolayı artık kıyafet bile denemek istemiyorum.
yok evimin temizligini fln cok tertipli yapiyorum ama allaha sükür.ama kendim konusunda.süslenesim neden gelmiyo?cilginca nedenalisveris yapmak istemiyorum????
Ben de kiloluyum hatta 100 küsür ama severim. makyaj da yaparım, güzel kıyafetler de giyerim. Yakışmıyor diye almamazlık yapmam. Ki zaten kiloluyum bi de bakımsız olursam ucube gibi dolanırım etrafta.
Bunun adı yaşam enerjisi. Kilo ile ilgili değil. Bekarım ve resmen obez olacağım hatta oldum bile ama yine de kendimi seviyorum ve aynaya baktığımda vücudum berbat olsa da makyajımı, saçımı, yüzümü seviyorum. Saçıma bukle yapmak ya da saçımı düzleştirmek bi zevk benim için. Özgüvenim oluyor güzel kıyafetlerleyken. Artık her yerde büyük beden kıyafet bulmak mümkün. Yakışmıyor demeyin yakışan oluyor. Güzel giyinin güzel kokun, mutlu olun, mutlu edin...
canım benim çocuğum falan yok ama aynı durumdayız.Kilodan dolayı artık kıyafet bile denemek istemiyorum.
kilo falan bahane icten gelmesi lazim icinizden gelmiyor ama siz bahaneyi kiloda buluyorsunuz ustunuzdeki arkadasin yazdigi yaziyi okumanizi tavsiye ederimben zayifim ama bende paspalim cunku icimden gelmiyor bakim yapmak :44:
Kiloyla alakasi yoktur ben 90 küsür kiloyum ama Çevremdeki herkez esimde dahil Çok süslüyüm sabah uyandigim gibi bi allik parlatici kalem Çekerim kiloma ragmen iddiali giyinirim silkelen ve kendine gel kadin süsle güzeldir tak takistir gìyin süslen gez moralin düzelir
Belkide kilonuzdan dolayı bunu yapmak istemiyorsunuz.. Kilo vermeyi denediniz mi hiç ? Ya da bu konuda çok kararlı olduğunuz zaman oldu mu ?
Peki maddi imkanınız varsa eğer diyetisyene gitseniz ?
Karar vermeniz bile çok güzel yeniden. Hadi bakalım, kararınıza yenildikçe gelin konunuza :)
Birde özgüveninizi asla yitirmeyin.
Kilonuzdan kaynaklı bir durum olabilir.Kimse demez ki kilomdan memnunum öyle böyle.Herkes aynaya baktıgında kendini güzel ve alımlı görmek ister bence yani bana göre buda fit bir vücuttan geçer..
İnanın zayıf olmak düzgün fizikte olmak insana özgüven bile verebiliyor...Giydiniz kıyafetler, girdiğiniz ortamlar vs vs ..Bu çok büyük bir etki...
Diyete başlayın bence 90 kilo az değil..Gerisi gelecektir zaten..
ins.cnm ya okadar özeniyorumki inan hem bebisi olup fistik gibi olan annelere sende öylesindir eminim.benim bütü problem kilom sanirim.napmam lazim iyerden baslamam lazim
Merhaba
Kilodan ötürü alışveriş yapmak istememe, eşofman sıyrılamama durumu olabilir.
Bence diyet topiklerine başla inan insan motive oluyor.
Başarılar dilerimmm
insallah cnm.bakalim basladim bugün.eger basarirsam büyük bi zevkleeee buraya konumu acicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?