Çok pis aldatılıyorum sanki

valoizm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
4
3
86
Arkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim

Cannakaleye gidiyorsa kizin da haberinoluyordur.Gorusuyor olabilirler.Ama elinde somut bir sey yok .Kadinlar hisseder lakin pesinde adam taksan takip etse .Gozunu ustunden ayirma pusuda ol her firsatta telefonunu eline gecir ve incele.Kizin nosu esinde varsa al numarasini
WAtsapta esin cevrimiciyse kizida bak.Insaah yoktur ama sen takipte kal.

Kanim dondu resmen. Allah yardimciniz olsun. Anlattiklariniz kadariyla cok cok suphe verici. Aranizda birliktelik yoksa esinizin gozu disari kaymis olabilir. Ordan dondugunde kiyafetlerine bakin iz koku vb varmi diye. Bide whatsap kullaniyorsa pc den acin onunkini. O gittiginde bakarsiniz pc den konusmalara

Bi kadın şüpheleniyorsa adamda mutlaka bi b.kluk vardır diyorum
Bilgisayarınız varsa eşinizin whatsappını whatsapp webden girerek teline ne zaman mesaj gelirse görme imkanınız var
Bir de şu var eşiniz yedek telefon kullanıyor da olabilir

Durum kötü görünüyor, kocanı sarışına kaptırmışsın sanırım. Aylarca o sana yaklaşmadı da sen birlikte olmak için çaba gösterdin mi? Böyle bir durumda red mi etti seni mesela? Eğer böyleyse durum bayağı vahim. Cinselliğin haricinde duygusal anlamda da kopuş olması geri döndürülemez aşamaya geldiğinizi gösterir.

Edit: Whatssapp falan kurmak hikaye, bu şekilde yakalamanız çok zor olur. Kocanızın bu kadar aptalca davranacağını düşünmüyorum. Bence iki yol var, oturup konuşun ve ilişkinizi gözden geçirin. Bitti derse bitmiştir zaten. Diğer yol ise güvendiğiniz birisini peşine takarak ne yaptığını takip ettirmek.Aklıma gelen bu.

2. edit : Çanakkale'ye beraber gitme teklifi edilmiş. Yahu adam bu kadar saf değil herhalde. Kabul etse bile asla onunla görüşmeyecektir ve sizin seyahat sadece turistik amaçlı olup ötesine geçmez.

Son düzenleme:
Beni goturmuyo erkeklrrle gitcez.ne isin var erkeklerle diyor. Bir de bana dokunmama sebebi de cok yorgunmus hep uykusu oluyo hemen gidiyo uyuycam diyo. Ayriyetten birde isin garibi kiz esimin facesinde.ekli esimin butun fotograflarini begenmis ama icinde ben ve cocuklarimi olduklqrini begenmemis ozellikle yapilmis bisey resmen 40 resmin 40 begenmis 15 i begenilmemis ben vr cocuklarim var.diue

ooo şiddetli .. hemen ez basını.. cıddıyım

Allah yatdimciniz olsun canakkaleye gitmemesi olmasa ve beraberliginizde sorun olmasa belki kuruntu diyecdktim ama oyle gorunmuyor.

Otelde calisanlardan yakin oldugunuz yok mu hic agizlarindan lF almaya calissaniz belki birsey goren duyan olmustur

Gozunuzu karartin ve takip edin. Bakin ne guzel bakicinizda var. Cocuklar kalsin onunla. Esiniz gittiginde sizde gidin gittigi yere. Iyice sosyal medyadan kizi takip edin fake swarm adresi instagram acip kiza bakin nerelerde nerde ve neler.paylasiyor bunlar onemli seyler. Bir de whatsapweb gunumuzde.cok onemli bi yere sahip onu yukleyin telefonuna. Okuuyun mesajlarini.

Eşinize söylediniz mi ne diyor bu konu hakkında
Daha doğrusu nasıl üste çıkıyor merak ettim

Muhtemelen aldatılıyorsunuz. Artık o kadar sık açılıyor ki bu konular.Maalesef bunun nedeni ülkemizdeki erkeklerin cinsel açlığı. Adamlarda vicdan,şeref,namus kavramları yok olmuş.Düşünmek için bile beyinleri yerine uçkurlarını kullanan birer yaratığa dönüşmüşler. Size tavsiyem mutsuzsanız yol verin gitsin. Allah size mükemmel iki evlat vermiş. Onlar sağlıklı olsun yeter. Bu açılan konuları okudukça evlenmeden evlat edinmeyi daha çok düşünür oldum. Çünkü evliliği sadece çocuk için istiyorum. Keşke çocuk sahibi olmak için bu yaratıklara ihtiyaç duymak zorunda kalmasaydık.

çok zor bir durum
ortada bişey varsa ciddi anlamda her türlü bağlanmış eşiniz.
Allah kolaylık versin.
ne desem bilemedim vebal almak istemem.
böyle bir durumda neyin mücadelesi verilir ne kurtarılabilir bilemiyorum.
kolaylıklar dilerim..

Hangi
Otelde kalıyor onu sorun eşinize
Snr o otelden bilgi sizdırmaya calısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…