dedektif tutun zaman kaybetmeden. siz iki çocukla onu takip edip yakalayamazsınızArkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
Yapılacak en yanlış şey dolambaçlı bile olsa kıza dair bir soru sormak olur. Adamlar salak malak da okadar da değil. Hemen kanıt silmeye başlarlar böyle durumlarda...Kız eşinizin faceinde var siz de yok mu, eger konuyu açmak istiyosanız, misal "aaa bu kız da tüm fotolarını beğenmis ama bizi begenmedi herhalde ailece" deyin sizin kocanızsa bunu sorma hakkiniz var. Sonra "noldu bu yaz da gelecek mi o kız bizim bi tanidık yegeni icin iş soruyodu" gibilerinden ağız yoklasanız. Çanakkaleye gittiginde kalinan oteli bilmek hakkiniz var.
Dikkat cekmem iz sürerim diyosaniz tlf dökümü (eger 2.hat yoksa) kredi karti veya profesyonel yardim en mantiklisi.
Kadın kabul edip affetmekle daha sonrasında suçlu kendisiymiş gibi en ağır cezayı çekiyor.. adam en fazla daralıyor, bağırıp çağırıyor, üstüne bir de arsızlaşıyor. Ne vicdan yükü ne suçluluk hiçbiri kalmıyor. O yüzden affedecek olan söylememeli. Burundan getirmek falan da hikaye, tek burnundan gelen kadın oluyor.malaesef katılıyorum.
arkadasım yakaladı sevgılısını ama bilmiyormus gibi yaptı
neden dedim? bildigimi bilse ayrılmak zorunda kalırdım dedi..
İspatlarsanız bosanır mısınız bosanmaz mısınız ona karar verip harekete gecin bence..
Yapılacak en yanlış şey dolambaçlı bile olsa kıza dair bir soru sormak olur. Adamlar salak malak da okadar da değil. Hemen kanıt silmeye başlarlar böyle durumlarda...
İşte ben de öyleyimdir ama kadın can acıtayım derken bile kendi canını acıtıyor böyle yaptığında .. adamlar önce inkar, sonra yaptıysam nolmuş pişman olduk ya moduna giriyorlar. Bir de boşanamıyorsa kadın vay haline. Allah güç kuvvet versin hepimize...Laf sokmadan duramam...soğukkanlı durabilmek en akıl işi tabi ama..zaten sorarken öyle çekinerek değil vfarkindayim aptal degilim" demek gibi biseydi tabi bunun kime faydası olacaksa.
Bunu yapmalısınız kesinlikleOnline işlemlerden eşinizin arama dökümlerine bakın
Canım tellfoblara bı program kuruluyor ele geçirip kurabilsen ordan takip ederim tabi telefondan birşey bulaman canım kıza eve giriyorum yazma der oda yazmaz yüzsüz çünkü ayıp valla evli adam yapmayın ya gidin bekar adam var ya dertleri ne acabaArkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
Allahtan ayrilmis yoksa boynuzlari tereyaglardi artik.yok değiller. nişanlandılar ama adam gene aldattı. Bu sefer ayrıldı arkadasım.
kopek .ok yemekten vazgecmezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?