Çok pis aldatılıyorum sanki

dedektif tutun zaman kaybetmeden. siz iki çocukla onu takip edip yakalayamazsınız

Yapılacak en yanlış şey dolambaçlı bile olsa kıza dair bir soru sormak olur. Adamlar salak malak da okadar da değil. Hemen kanıt silmeye başlarlar böyle durumlarda...

birsekil de yakalayıp bosanma davası acmalısın aranızdakı karı koca ılıskısı bıle kalmadıysa durumlar kötü aranızda.

Kadın kabul edip affetmekle daha sonrasında suçlu kendisiymiş gibi en ağır cezayı çekiyor.. adam en fazla daralıyor, bağırıp çağırıyor, üstüne bir de arsızlaşıyor. Ne vicdan yükü ne suçluluk hiçbiri kalmıyor. O yüzden affedecek olan söylememeli. Burundan getirmek falan da hikaye, tek burnundan gelen kadın oluyor.

Boşanacaksan arkadaşların dediği gibi peşine adam tak foto çeksin.

Yapılacak en yanlış şey dolambaçlı bile olsa kıza dair bir soru sormak olur. Adamlar salak malak da okadar da değil. Hemen kanıt silmeye başlarlar böyle durumlarda...

Laf sokmadan duramam...soğukkanlı durabilmek en akıl işi tabi ama..zaten sorarken öyle çekinerek değil vfarkindayim aptal degilim" demek gibi biseydi tabi bunun kime faydası olacaksa.

brinden borc flan bul takıp ettir kanıtlanınca da neyı var neyı yok alırsın

Laf sokmadan duramam...soğukkanlı durabilmek en akıl işi tabi ama..zaten sorarken öyle çekinerek değil vfarkindayim aptal degilim" demek gibi biseydi tabi bunun kime faydası olacaksa.
İşte ben de öyleyimdir ama kadın can acıtayım derken bile kendi canını acıtıyor böyle yaptığında .. adamlar önce inkar, sonra yaptıysam nolmuş pişman olduk ya moduna giriyorlar. Bir de boşanamıyorsa kadın vay haline. Allah güç kuvvet versin hepimize...

Mal almaya beni de goturur musun bahaneyle gezmis olurum cok bunaldim falan desen ve tepkisini ölçsen?Umarim yoktur oyle bi sey icim sıkıldı şimdi

Dikkat et ikiside çok zeki sana koz verecek hicbirsey yapmıyorlar. Inşallah yoktur böyle birşey ama suphelendigini belli edersen dahada dikkat ederler ve boşanmak zorunda kalırsan delil olmazsa işin zor olur. Hiç suphelendigini anlamasın. Tek yol çocukları birine bırakıp kocan gittiğinde takip etmek olur. Yanına guvendigin birini alıp peşinden git bakalim ne yapıyor

Herseyi ogrendim o kizla beni aldatiyomussun kiz beni aradi de herseyi anlatti resimlerinizi atti de .zaten kesinlikle seni o kizla aldatiyo inkar edemez... sonrasinda hayatina ne yapcagina karar verirsin

Herseyi ogrendim o kizla beni aldatiyomussun kiz beni aradi de herseyi anlatti resimlerinizi atti de .zaten kesinlikle seni o kizla aldatiyo inkar edemez... sonrasinda hayatina ne yapcagina karar verirsin

Allah yardımcın olsun bacım. Eğer "öyle bişey varsa boşanırım" diyorsan, araştır dibine kadar ama çaktırma.
@Kahve-Kokulu-Kadin birini tutmuştu eşini takip ettirmişti, belki yardımcı olur.
Üzülme herşey olacağına varır.
Şeytanlaşmış kadın ve erkeklerden uzak tutsun Rabbim.

Canım tellfoblara bı program kuruluyor ele geçirip kurabilsen ordan takip ederim tabi telefondan birşey bulaman canım kıza eve giriyorum yazma der oda yazmaz yüzsüz çünkü ayıp valla evli adam yapmayın ya gidin bekar adam var ya dertleri ne acaba neyse canım o programı kursa anlarsın canım

Bu gün daha çok yakınımı duydum 2. Kadın olduğunu öğrenmiş kadın. Kocası aramış yemek yemeye geliyorum hazırla diye. Kadın tamam gel demiş. Herşeyini bi çuvala doldurmuş gelme sakın bi daha demiş. Defolmuş gitmiş.

Nasıl bır malsa artık o tvbe tvbe Allah yardımcın olsun yakala o şıllıgıda dava ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…