Çok pis aldatılıyorum sanki

İşte burda asıl kilit nokta ,ben de takıldım şimdi neden sadece o fotolar garip gerçekten ,her ihtimali düşünün derim ,o kadar w. web programları falan var belki işe yarar...

Ya bir de gozlemlediklerinizi esinizle paylasin bakalim ne dicek

Sizin için çok üzüldüm. Ya lanet olsun. Böyle şeyler okudukça evlilikten tiksiyorum. Bu erkekler bu zayıf varlıklar mı? Sarışınmış. Güzelmiş. Her güzel kadın gördüklerinde dipleri düşüyor mü? İnşallah sizi ve çocuklara üzecek birşey olmaz.

Eşinin erken uyuduğu bir gün kıza faceden mesaj at napiyorsun falan gibi. Elbet verdiği cevaptan belli olur. Eşiniz en çok nasıl hal hatır sorarsa o şekilde yaz ona gore yolunu çiz. Esin zaten suçluysa istediği kadar üste çıksın kanıt elinde aklında şüphe kalmaz yok sucsuzsa bi iki gün araniz bozulur sonra için rahat olur en azından.

izmirde dedektiflik burolari.gormustum. sizin oldugunuz sehirde varmi bilmiyorum.ama dedektif tutup izlettirebilirsiniz

Akil vermisler bir kac sey eklemek istiyorum
W.upp eeb de artik gizlilik ihlali gerekcesiyle uyari gidiyor gecenlerde bir arkadasta ekran goruntusu paylasmisti
Esiniz uyuduktan sonra online islemden gecmise bakabilirsiniz ama hem sifre almak icin hemde uyari sms ini silebilmek icin tel sizde olmali birde o online kullaniyorsa son giris tarihi yaziyor farkina varabilir girildiginin
Kredi kartlarinizi sorgulayin ve ekstreleri inceleyin nerede kalmis nerede yemis ogrenme sansiniz olur ama uyaniksa kendine baska kart cikartmis olabilir yada nakit harciyor olabilir

Bana kalsa ayrilmayi dusunmuyorsaniz bu islere girmeyin ha o ayrilir isin gidisi bu yonde mağdur olurum bana delil lazim diyorsanizda bu isi profesyonel yapan yerler var yardim alin
Veya erkek kardes abi varsa aileden agzi siki sinirine hakim birini takin pesine

2. Bir telefonu olabilir .Esinizin üstune baska numara varmı önce onu sorgulatın internetten.
Numaraya gizli numaradan arayın bakalim aktifmi .
Sizin yaninizda arayin bakalım ne olacak .takip edin.
Aktifse telefonu bulmaya çalışın .İsyerini arabayı didikleyin.
Yaz da geldi kız gelir artik daha kolay takip edersiniz.

Paranız varsa tutun bi dedektif tek tek hepsini öğrenirsiniz kanıtlarıyla.

Valla böyle bir şey varsa da o kız nasıl uyuyor acaba geceleri evli 2 çocuklu adamla nasıl birlikte oluyor?
Utanıyorum böyle hemcinslerimden etrafta adam kalmadı sanki .

Bencede çocukları bakıcıya bırakın kıyafet falan farklı giyinin peruk gözlük tak takıl kocanın peşine ne halt yiyor izle kendin

Kız eşinizin faceinde var siz de yok mu, eger konuyu açmak istiyosanız, misal "aaa bu kız da tüm fotolarını beğenmis ama bizi begenmedi herhalde ailece" deyin sizin kocanızsa bunu sorma hakkiniz var. Sonra "noldu bu yaz da gelecek mi o kız bizim bi tanidık yegeni icin iş soruyodu" gibilerinden ağız yoklasanız. Çanakkaleye gittiginde kalinan oteli bilmek hakkiniz var.
Dikkat cekmem iz sürerim diyosaniz tlf dökümü (eger 2.hat yoksa) kredi karti veya profesyonel yardim en mantiklisi.

Yani bana da aldatiliyorsun gibi geldiIstanbulu birakip niye Canakkaleye gidiyor yani buyuksehir olsa anlarim da cok supheli bi durum.Zaten sizinlede beraber olmuyormus.Yorgunluk felan bahane bence hadi sikligi azaltsa neyse de.Kizin size mesafeli olup milletle iyi olmasi kocaniza bakip durmasi her sey supheli.Sanki adam sizin ogrendiginizi duysa cok da umursamayacak gibi geldiBosanmayi dusunmuyorsaniz sakin bi sey yapmayin iyice cirkinlesebilirler.

malaesef katılıyorum.
arkadasım yakaladı sevgılısını ama bilmiyormus gibi yaptı
neden dedim? bildigimi bilse ayrılmak zorunda kalırdım dedi..
İspatlarsanız bosanır mısınız bosanmaz mısınız ona karar verip harekete gecin bence..

Bu sefer adam karim bildigi halde bosanmadi artik bana karada ôlum yok havasinda olur.Arkadasin hala beraber mi adamla.

Esinize sorarsaniz inkar edecektir. Aldatan erkek asla yaptigini kabul etmez cunku. Suphelendiginizi anlafigi anda da daha temkinli davranacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…