İşte burda asıl kilit nokta ,ben de takıldım şimdi neden sadece o fotolar garip gerçekten ,her ihtimali düşünün derim ,o kadar w. web programları falan var belki işe yarar...Beni goturmuyo erkeklrrle gitcez.ne isin var erkeklerle diyor. Bir de bana dokunmama sebebi de cok yorgunmus hep uykusu oluyo hemen gidiyo uyuycam diyo. Ayriyetten birde isin garibi kiz esimin facesinde.ekli esimin butun fotograflarini begenmis ama icinde ben ve cocuklarimi olduklqrini begenmemis ozellikle yapilmis bisey resmen 40 resmin 40 begenmis 15 i begenilmemis ben vr cocuklarim var.diue
Sizin için çok üzüldüm. Ya lanet olsun. Böyle şeyler okudukça evlilikten tiksiyorum. Bu erkekler bu zayıf varlıklar mı? Sarışınmış. Güzelmiş. Her güzel kadın gördüklerinde dipleri düşüyor mü? İnşallah sizi ve çocuklara üzecek birşey olmaz.Arkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
Ben gözü karayımdır.. eşimden sonra atlar ben de giderim eğer böyle bir şey varsa ikisinin de ağzına mıçarım. Ki var da zaten. Çanakkale'de ne malı var ki?
Yani bana da aldatiliyorsun gibi geldiIstanbulu birakip niye Canakkaleye gidiyor yani buyuksehir olsa anlarim da cok supheli bi durum.Zaten sizinlede beraber olmuyormus.Yorgunluk felan bahane bence hadi sikligi azaltsa neyse de.Kizin size mesafeli olup milletle iyi olmasi kocaniza bakip durmasi her sey supheli.Sanki adam sizin ogrendiginizi duysa cok da umursamayacak gibi geldi Bosanmayi dusunmuyorsaniz sakin bi sey yapmayin iyice cirkinlesebilirler.
Bu sefer adam karim bildigi halde bosanmadi artik bana karada ôlum yok havasinda olur.Arkadasin hala beraber mi adamla.malaesef katılıyorum.
arkadasım yakaladı sevgılısını ama bilmiyormus gibi yaptı
neden dedim? bildigimi bilse ayrılmak zorunda kalırdım dedi..
İspatlarsanız bosanır mısınız bosanmaz mısınız ona karar verip harekete gecin bence..
yok değiller. nişanlandılar ama adam gene aldattı. Bu sefer ayrıldı arkadasım.Bu sefer adam karim bildigi halde bosanmadi artik bana karada ôlum yok havasinda olur.Arkadasin hala beraber mi adamla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?