cok pis hakaretler yedım

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar sevgılımle ayrıldık yaklasık 5 gun once bana kızarken cok pis kufurler ettı daha oncede mutsuzlugumdan bahseden konular acmıstım.ama bu kez cok cok ılerı duzeyde bı mutsuuzluk yasıyorum kaprıslerımden bıkmıs yuzumun menunıyetsız ıfadesınden bıkmıs herseyden bıkmıs.bılıorum öyleydım fakat boyle olmam ıcınde karsımdakı ınsnaın da bana boyle bana davrandıgından boyleydım.senı sevıyorum derdım cvp hıc ıstedıgım gıbı gelmezdı ben daha sıcak daha guzel gelsın ısterdım.ısın aslına gelınce en son kavgamızda ben bısey soyedım ne bılııyım ben ya dedı dedı sonra yuzum asıldı ya yeter bıktım bıttı ayrıldık dedı.su suratından agzını burnunu dagıtırım senın dedı.sonra hakaretler savurdu aksam hava karanlıktı yolda yanından gıttım hadı gıt dedı bastı gıttı. çok üzgünüm ben onu sevıyodum

Konunun özünü tam anlayamadım.
Sana hakaret ve küfür eden insan için
hala üzülüyor musun?

Son düzenleme:
sana küfürler ediyor hakararet ediyorgece seni yanından kovuyor yanlız kalıyorsun o karanlıkta of of bir düşün derim canım allah yardım etsin sana
"allah ;gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin ,hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin"

bende konunun özünü tam anlayamadim, ama bildigim bisey var biz kizlar cok sevdigimiz halde bazen cok simariklik yapiyoruz durduk yerde tuhaf seyler söylüyoruz fazla kiskancliklar yapiyoruz ve bircok sey... e erkeklerde böyle seylere daha fazla katlanamayip bi süre sonra iliskiye son veriyorlar. bazen erkeklere daha cok hak veriyorum. ama sana kötü sözler söylemesinden dolayi üzüldüm. Sana "biktim" dedigine göre bence suc sende olsa gerek eger onu hala cok seviyorsan bi sans daha iste yok olmaz artik diyorsan birak gitsin!

Bazı erkekler böyle karaktersiz oluyor malesef ama uzak dur kesinlikle o çocuktan sana yar olmaz

tamam sıkmışsın burda hatalısın ama mert bir erkek ne olursa olsun herhangi bir kızda olsa değil sevgilisi sokakta,karanlıkta tek başına bırakmaz.küfür eden bir erkek sürekli eder evlensenizde eder madem sende onun hareketlerinden dolayı böyle mızmızdın sana sıcak davranmıyodu sık dişini unut derim mutlu olamazsın zaten heleki şimdi hiç arama.mutsuz olduğun bir ilişkiyi devam ettirsen nolcakki

Bi insan karsisindakine hakaret ediyorsa sana saygisi yok demektir .Sayginin olmadigi yerde sevgide olmaz...

Agzini burnunu dagitirim diyen birine hala nasil sevgi duyabiliyorsunuz hayret

bence seni gerçekten sevseydi kaprislerini görmezden gelebilirdi.ama sende bıktıracak derecede yaptıysan sendede hata var.bence artık görüşme cunku yuz göz olmussunuz artık.ayrıca o saatte ne olursa olsun senı evıne bırakabılırdı.hayırlısı olsun senın ıcın

Çok yüz göz olmuşsun erkeği sinirliyken göreceksin zaten aslı o zaman ortaya çıkar hayat sadece aşk sözlerinden ibaret değil ayrıca öfkesine sahip olamayan da erkek ve insan değil kurtulduğuna sevin herhalde evli olsun her gün dayak yiyeceksin

şu anda arar da bi de barışırsan ilerde döver de söver de..
ayrılmanın da bi adabı vardır.
yüzünü gözünü dağıtırım diye tehdit eden insan bi gün bunu yapar.
üzgünüm ama bu böyle

sana hakaretler etiyse ozaman sende salla git.. acida olsa unutursun zamanla.. sana hakaret ediyorsa demekki verdigin sevgiye aska degere degmezmis.. 5 para etmez birisiymis.. üzülmeye degmez

üzülmeni gerektirecek bişey yok bilakis sevin bile....
sana küfür ediyor...
hakaret ediyor....
akşamın karanlığında bu kızın başına bişey gelirmi diye düşünmeden seni bırakıp gidiyor....
sen bu davranışları kendine layık görüyormusun?
ne onun yaptığı ne de senin hala körü körüne onu sevmen doğru değil...
bi an önce kurtulmaya çalış,unutmak için çaba sarfet...
Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına...

arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.bazı arkadaslar bu ınsanımı dusunuyosun hala dıyorlar ama sevgı bır anda atılmıyo ıste kendımde suc buluyorum fakat cok cok sınırlenmıs olabılır ama bukadarını haketmedım.saat 6 bucuk gıbıydı arabada ısıklarda durdu ındım sonra naptım ne ettım hıc dsunmedı.benı bır adımda merak eden ınsan artık boyle.pazar gunu ayrıldık bugun cuma benım hala aklıma gelıyor uzuluyorum hem gecen zaman hem soyledıklerını ıcımı yakanda hala o benım o lafları hakettıgımı dusunuyodur..arayıp benden özür dılemesını ıstıyorum bazı arkadaslar dıyecek aptalmısın nıye aramasını beklıyosun ama beklıyorum.benden özür dılesın ıstıyorum kalbım ona soguk davransın ıstıyorum bana yalvarsın ben onu reddeyım ıstıyorum.arkadaslar ben evlenmek guzel bır yuva kurmak ıstıyorum hayırlı bır evladım olsun ıstıyorum.bana dua edın arkadaslar kalbım allah hakkımda hayırlı ınsanı karsıma cıkarsın sevmek sevılmek ıstıyorum yuva kurmak ıstıyorum.tum kalbımın masumıyetıyle ıstıyorum rabbımden.

Sen seviyorsun da o seni pek sevmiyor gibi geldi bana...
Çok ilgisizmiş...
Bence sana öyle hakaretler savuran, karanlıkta sokak ortasında bırakıp giden biri için üzülmene hiç ama hiç değmez...

sewmemk ewlenmek çocuk sahibi olmayı istemen çok güzel ama erkek erkadaşın o insan mı önce bunu düşün cnm aşıkken her ne kadar mantık bitsede azcık zora kendini düşünmeye çalış o doğru insan mı ??

Lütfen aklınızı başınıza alın!
Evlenmek,anne olmak çok güzel duygular kabul ediyorum...
Peki çocuğunuzun babasının annesine hakaret ettiğini görmesi o çocuğu ne hale sokar bilmiyor musunuz?
Eminim güzel ve zeki kızsınızdır... Sırf yuva kurmak hatta mutsuz olacağınız yuvayı kurmak uğruna neden kendinizi ezdiriyorsunuz..
Adam gelip özür diledi,siz soğuk davrandınz vs. vs.
Eeee sonuç?
Yazık değil mi bu adamla kaybettiğiniz vakite?
Siz kendi hayatınıza bırakın!
Ne hali varsa görsün o da!

ben yuva kurmak ıstegım onunla olsun demıyorum.hayırlı ınsan benım ıcın kımse karsıma cıksın o olsun dıyorum

ben yuva kurmak ıstegım onunla olsun demıyorum.hayırlı ınsan benım ıcın kımse karsıma cıksın o olsun dıyorum

Heee iyi o zaman..
Artık bu adamı düşünmeyin bile..
Allahım karşınıza değerinizi bilecek insanlar çıkarsın inşallah!

Son düzenleme:
Şu evlenme programlarında ne güzel bayanlar var çoğunluk boşanmış birde çocuğu olanla bekarlar evlenmek istemiyor yani diyeceğim her bıyığı olan erkek olmaya bilir etrafta sorumsuz piskopat erkek çok dikkatli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…