arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.bazı arkadaslar bu ınsanımı dusunuyosun hala dıyorlar ama sevgı bır anda atılmıyo ıste kendımde suc buluyorum fakat cok cok sınırlenmıs olabılır ama bukadarını haketmedım.saat 6 bucuk gıbıydı arabada ısıklarda durdu ındım sonra naptım ne ettım hıc dsunmedı.benı bır adımda merak eden ınsan artık boyle.pazar gunu ayrıldık bugun cuma benım hala aklıma gelıyor uzuluyorum hem gecen zaman hem soyledıklerını ıcımı yakanda hala o benım o lafları hakettıgımı dusunuyodur..arayıp benden özür dılemesını ıstıyorum bazı arkadaslar dıyecek aptalmısın nıye aramasını beklıyosun ama beklıyorum.benden özür dılesın ıstıyorum kalbım ona soguk davransın ıstıyorum bana yalvarsın ben onu reddeyım ıstıyorum.arkadaslar ben evlenmek guzel bır yuva kurmak ıstıyorum hayırlı bır evladım olsun ıstıyorum.bana dua edın arkadaslar kalbım allah hakkımda hayırlı ınsanı karsıma cıkarsın sevmek sevılmek ıstıyorum yuva kurmak ıstıyorum.tum kalbımın masumıyetıyle ıstıyorum rabbımden.
lütfen aklınızı başınıza alın!
Evlenmek,anne olmak çok güzel duygular kabul ediyorum...
Peki çocuğunuzun babasının annesine hakaret ettiğini görmesi o çocuğu ne hale sokar bilmiyor musunuz?
Eminim güzel ve zeki kızsınızdır... Sırf yuva kurmak hatta mutsuz olacağınız yuvayı kurmak uğruna neden kendinizi ezdiriyorsunuz..
Adam gelip özür diledi,siz soğuk davrandınz vs. Vs.
Eeee sonuç?
Yazık değil mi bu adamla kaybettiğiniz vakite?
Siz kendi hayatınıza bırakın!
Ne hali varsa görsün o da!
ben yuva kurmak ıstegım onunla olsun demıyorum.hayırlı ınsan benım ıcın kımse karsıma cıksın o olsun dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?