Çok pişmanım dua edicem yüzüm yok :(

Azam34

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
1
0
1
32
Merhaba , çocukluğumdan beri burnum biraz büyüktü bu yüzden hep dalga geçildi bende kendime dert ettim .sevgilim bile hep dalga geçti surekli ama burnum yuzme cok yakisiyordu .bende nefes proglemiyle burnum egriydi estetik te oluyum dedim ailem konuştum .yok yapma falan demediler dinende gunah olduğunu bilmiyordum bir anlık gaflete geldim keske biri uyarsaydi ama uyarmadilar geri dönüşü olmayacağını söylemediler öyle bir anlık oldu.
ailemde havesimi kırmak istemediler doktor a dogal olsun cok degisilik istemedim .doktor da burnun iyi cok bir sey yok dedi. Sadece ameliyat etmek için ameliyat yaptı . ama sonuç çok kötü oldu burnum aşırı küçüldü yuzumle orantisiz şekilde doktorun kendisine göre şekillendirdi şimdide çok üzülüyorum. Allahtan istiycem yüzüm yok ağlıyorum sürekli ışe gitmiyorum diye babam sürekli laf söylüyor üzüntüden perişan oldum eski burnumu özledim o rahatlığı yüzüme yakışan burnumu özledim aynaya bakamıyorum benimle dalga geçenler şimdi aa ne olmuş sana eski burnun çok yakisiyordu ne gerek vardı diyorlar beni görünce tuhaf tuhaf bakıyorlar .Ya ben çok pişmanım elimi açsam yuzsuzluk etmiş olur muyum? Allahin verdiğine dokundurdum sonucta .afferder mi eski burnum geri gelir mi ?

Tekrar tekrar ayni konuyu acarak burnun eski haline donmez!
Ilk olarak bir psikologa git, gec bile kalmissin.

Şimdi kötü olduğu için mi pişmansınız, yoksa günah olduğunu öğrendiğiniz için mi?

Neyse geçmiş artık, alışırsınız zamanla.

Abartıyo olabilirmisin? Eski ve yeni hallerinin fotoğrafını yüklermisin gerçekten merak ettim

Dalga mı geciyosun

Evet dua edince eski burnun geri gelir

Gece gece şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…