- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben şöyle iyiyim,böyle iyiyim.Bu zamana kadar da kimseye bir zararım olmamıştır.Kimseye kötülük etmemişimdir varsa da dilimdedir.Ben şöyle iyiyim, böyle iyi niyetliyim diyip duruyorsunuz da, ottan sebeplere nefret ediyorum, keşke gebertseydim diyen siz değil misiniz? İyi ki iyi biriymişsiniz, yoksa öldürür gelirdiniz herhalde. İnsanlar daha büyük sebeplere bile "nefret ediyorum, pişmanım gebertmediğime" gibi sözler kolay sarfedemez çünkü. Siz iyi niyet kavramını bir daha gözden geçirin isterseniz, zira buradan bakınca pek söylediğiniz gibi durmuyorsunuz.
Alt tarafı karşılıklı olarak birbirinizden hoşlanmadığınız biri sizi kaale almamış. Önemsemeyip geçmek varken bu kadar kin dolmak... ne bileyim tuhaf yani. Size laf edilmemiş, kavga çıkarılmamış. Alt tarafı kız kendi kuzeniyle konuşmaya devam etmiş siz konuşurken. Aman ne büyük kabahat, ne gebertilesi bir insan... Biraz özeleştiri yapıp arının madem bu öfkelerinizden, kinden ne diyim. Kızın umrunda bile değilsiniz, buralarda arkasından hala söyleniyorsunuz.
Bana hakaret edip yüzüme güldü, orada kalacakken sırf ben oraya bir iki saatliğine gittim diye gecenin bi yarısı yola çıktı.Yollar buzludur deyip iyiliklerini düşünürken suratıma dahi bakmadı.Kız senı sallamadıgı ıcın mı geçersek ıstıyorsun ben anlamadım
Evet ben şöyle iyiyim,böyle iyiyim.Bu zamana kadar da kimseye bir zararım olmamıştır.Kimseye kötülük etmemişimdir varsa da dilimdedir.
Kimseye bu zamana dek zarar verme eğiliminde de olmadım ki ne kadar hırslandığımı belirtmek için öyle bir başlık attım. Birine zarar verecek yada incitecek bir hareketim tabiki olamaz bunu karsımda bana hakaret ettiğini bildiğim insana bile güleryüzümü ve iyi niyetimi korumamdan anlayabilirdiniz.Ama insan neyi okumak,neyi algılamak isterse onu algılar.Oturup bir kez dahi konuşmadığınız benim iyi niyetimi sorgulamanızı dikkate alamıyorum kusura bakmayın.Ben bu fikriyata çevremden aldığım yorumlarla ve vicdanımla vardım .Yani benim adımı dahi bilmeyen bir kullanıcının böyle demesi benim fikrimi değiştirmez yada üzmez. Siz benim anlattığım kadarıyla konuyu biliyorsunuz karakterimi ve kişiliğimi değil.
Ki olayın üzerinden heniz birkaç saat geçmesiyle konuyu açtım.İnsanların yaşadıkları duygularda olay daha tazeyken ne kadar hassas,ne kadar agresif olabileceğini tahmin etmeniz gerekirdi.
Hiç kimse beni sevmek yada benden hoşlanmak durumunda değil.Hatta nefret bile edebilir. Ama bunun da bir adabı bir usulü vardır en azından buna vakıfım. Birinin benden nefret etmesi o kişiye karşıma geçip duymayacağım şekilde hakaret edip yüzüme gülecek kadar ahlaksız olma hakkını vermez.
Kavganın da,nefretin de bir adabı olur.
Benim kızdığım nokta burası.
Ayrıca konuyu ve başlığı okuyarak gerçekten zarar vermek istediğimi düşünmeniz de abes olmuş.
Gebertmek kavramını gerçekten buna kasıt edecek herhangi bir hareket olarak mı algıladınız ?Sevmediğiniz halde kalın demeniz ilginç. .
Öldürmek niye onu hiç anlamadım. .
Kıskançlık krizi mi bu şimdi . .
![]()
Benim kızla muhabbetim bununla sınırlı zaten.Başka verebileceğim bir örnek veya olay yok ki neyin derdindesiniz ? Ayrca sizin bana güvenmeniz yada güvenmemeniz tabikide kafama takacağım bir olay değil. Kendimi göklere felan çıkardığım yok kendimin hakkını veriyorum sadece.Ya "iyilik yap, denize at" demişler. İyi ki bir "kalın bu gece" demişsiniz. Ne abarttınız, ne abarttınız ya... Fazla havalara girip kendinizi fazla önemsemişsiniz. Sanki hayatlarını kurtardınız da yüzünüze tükürdüler ha. Kısın sizi takmamasına bu kadar hırs yapmak normal değil. Her dediğinizi, her yaptığınızı bu derece "iyilik, ben bu kadar iyiyim" filan diye göklere mi çıkarıyorsunuz anlamadım ki. İyi niyetine hiç güvenemediğim model insanlardan birisiniz. Ufacık şeylerden insanlara kinlenip kendini iyi diye övmeler filan. Sadece size cevap verilmedi diye ettiğiniz bu kadar laf, bu kadar öfke sizin karakteriniz hakkında bayağı ipucu veriyor. Adınızı sanınızı bilmeme gerek yok. Siz kendinizi dünya iyisi sanmaya devam edin yani ne diyim. :)
Gebertmek kavramını gerçekten buna kasıt edecek herhangi bir hareket olarak mı algıladınız ?
Evet ama bunu söyleme amacım sinirimi belirtmek olamaz değil mi aklınızda sadece o kızı öldürmeye teşebbüs etmem mi oluyor ?Gebertmenin anlamı öldürmekten başka bir şey mi oldu![]()
Evet ama bunu söyleme amacım sinirimi belirtmek olamaz değil mi aklınızda sadece o kızı öldürmeye teşebbüs etmem mi oluyor ?