Çok pişmanım ve ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi tov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Calisiyorsaniz ayrilin, evlilik zaten bitik. Bosansaniz bir b planiniz var mi?

İkinci çocuk zorla oldu desem istemeyerek tecavüz misali ona da inanmazsınız, kendimi savunmuyorum ama yaşadıklarım sıkıntılarım burada yaşadığımdan çok çok fazla
Oğlandan önce de zayıftı aramız demişsiniz, şimdi de zayıf diyorsunuz. Ama çocuk zorla oldu diyorsunuz.
Ben çözemedim sizi.
Sıkıntınız madem çoktu, buna bir de ihaneti ekleyeyim mi dediniz? Yakalansanız ya da sevgiliniz ifşa etse neler olur hiç düşündünüz mü?

Ya hadi 20 yaşında genç kız olsanız yolda gördü beni çevirdi numara istedi olayı daha inandırıcı gelecek de 35 yaşında kadınsınız şu haliyle, üstelik yeni üye olunca bana da hiç geçmedi konu. He imkansız mı değil ama yok cidden geçmedi.

Bizde began vardı onu gören genç erkekler kocasının yanındayken bile tişörtünü sıyırıp kaslarını göstermek suretiyle baştan çıkarmaya çalışırdı. Öyle bir vibe verdiniz bana. Ama began iradeliydi erkeklerin tüm çabalarına rağmen kendini kaybetmedi. Siz onun kötü yola düşmüş hali gibisiniz.

Zâten dedim aramız zayıftı çok zorladı baskı yaptı ve hamilelik bu yüzden depresyonla geçti

Zâten dedim aramız zayıftı çok zorladı baskı yaptı ve hamilelik bu yüzden depresyonla geçti
Neyse bunu geçelim hadi.
Çalışıyor musunuz?
13 senede bari dışarıdan da olsa eğitiminizi tamamlasaydınız, kendinize bir gelir kapısı açsaydınız.
Var mı böyle bir şeyler?

Calisiyorsaniz ayrilin, evlilik zaten bitik. Bosansaniz bir b planiniz var mi?
Maalesef çalışmıyorum aile baskısıyla istemediğim bir tarzda büyüdüm evlendirildim baskı hiç bitmedi..
Oğlum otizmli olunca eşim tarafından mecburen serbest bırakıldım..
Önceki hayatım hapisti

Ben kendi yaptığım çirkinliği savunmuyorum..
Ama o koca dediğiniz adam bana hayatı zehir edip dışarıya ve aileme melek gibi

Zaten oğlumla yine en çok ilgilenen ve sıkıntısını çeken bendim ve hâlâ da benim..
Baba hep geride, hatta oğlumun öğretmenleri de bunun farkında

Erkekleri asla bakan biri değilim ama yoldan geçen bekar oğlanla da sarılıp öpüşürüm diyorsun yani benim de otizmli oğlum var ve hayatım tamamen oğlumun eğitimi ve biraz olsun iyileşmesi umuduyla geçiyor çabasıyla geçiyor sadece eşinin değil çocuklarının da hakkına giriyorsun ama maalesef kimsenin yaptığı yanına kalmıyor umarım bunun hesabını çok kötü bir şekilde ödemezsin

Tesettürlüyüm diye belirtmenize gerek yoktu çünkü konunun onunla alakası yok .

Günahı ,ahlakı da tamamen sizinle alakalı bir konu .

Ancak konunun içeriği ile son paragraf eşleşmiyor .
Yani vicdan azabından dolayı mı boşanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi bunu yapmak istemiyorum ama yapmalıyım mı diyorsunuz yoksa asıl meseleniz sonuç kısmı mı ?
Yani ben bu evliliğe nasıl katlanacağım mı ??..

Normalde çocuklu boşanmanın bile oldukça zorlukları varken ,sizin özel gereksinimli evladınız ile hayat oldukça ağır gelecek .
Bu da şu demek oluyor sizin her şeyden önde maddiyat olarak oldukça güçlü olmanız gerektiği…

Saçmalık. Tesettürlüler kadar başınıza taş düşsün. Güneş balçıkla sıvanmaz boşuna uğraşmayın.

Oyleyse lutfen buraya girmeyin. Burada linc yersiniz ki yiyorsunuz. Bence hesabinzi kapatip crvaplara da bakmayin. Size verebilecegim tek tavsiye bu.
Ben linç yemek için gelmedim zâten pişmanlığımı fazlasıyla yaşıyorum, intiharın eşiğindeyim fake falan değilim..
Yaptığım günahın çirkinliğin farkındayım

İkinci çocuk zorla oldu desem istemeyerek tecavüz misali ona da inanmazsınız, kendimi savunmuyorum ama yaşadıklarım sıkıntılarım burada yaşadığımdan çok çok fazla
Burada kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz .
Zaten olmuş bi çocuğun neden olduğunun sorgulanması da bi sonuca, çözüme hizmet etmiyor .

Yani evli kalsam eşimin kötü bir eş olmasına rağmen aldatmanın vicdan azabı çekeceğim ve eşime katlanmaya devâm edeceğim, boşansam otizmli oğlumun yükünü yüklenecek gücüm yok..
Ve o adama kesinlikle bir daha gitmem hatadan pislikten döndüm.
Ama kimseye içimi dökemeyince intiharın eşiğine geldim

Ya otizimli çocuğunuz varmış Allah aşkına nasıl fırsat bulup bırakıp gidebildiniz biriyle yatmak için? Ne rezil hayatlarınız var aw ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…