Çok pişmanım ve ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi tov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşiniz eş değil o da mecburiyetten duruyor. Benzer şeyler yaşamadığını bilemeyiz.

Neden cevap veremiyorsunuz? Sevgilinizle buluşmalarınızda oğlunuz neredeydi?
Hep ben bakıyorum demişsiniz?
Çocuğuda mı götürdünüz yoksa birine mi attınız? Ne yaptınız oğlunuzu?

Dur yapma dememizi bekliyor sanırım
Ya da kocan olacak adam hak etmiş falan mı dememizi bekliyor ben anlamadım ki
Yapma demek faydasız yapmaması gerektiğinin farkında da bence içini biraz rahatlatmamızı bekliyor ama çok bekler.
Erkekler aldatınca nasıl linçliyorsak kadın olunca da aynı tarife. Çünkü aldatmak cinsiyetten bağımsız olarak iğrenç bir durum.

Bence pişmanlık acını bir nebze olsun dindirebilmek için gaslı ve genç aşığına gitmelisin askdkflflf şaka kız şaka

Neden cevap veremiyorsunuz? Sevgilinizle buluşmalarınızda oğlunuz neredeydi?
Hep ben bakıyorum demişsiniz?
Çocuğuda mı götürdünüz yoksa birine mi attınız? Ne yaptınız oğlunuzu?
Yaşadığım depresyonlar dolasıyla günlük yürüyüş yapan biriyim.
O esnada babası lütfedip bakıyor zorla..
Ya da çok zorlandığımda köyden genç kız yeğenim yardıma gelir, buyrun cevapladım yürüyüş alış veriş bahanesiyle

Adamla noldu da bitirdiniz?

Boşanın. O adam sizinle evlenirse siz de isterseniz onunla evlenin. Yoksa da kadın sığınma evine gidin gerekirse . Çocuğunuza bakamayacaksanız babasına bırakın telef olmas8n arada derede. Ben bir çocukla arkadaşımla kahve içmeye gidemiyorum. Siz dört kez sevişmeye nasıl gittiniz onu hiç anlamadım.

Ablacım hiç kendini acındırmaya çalışma. İyi tezgah hazırlamışsın. Bari boşan yani. Kaldırmayacağın yükün altına hiç girmeyecektin.

Adamın profil üzerinde fazla düşünülmemiş yoldan geçerken numaramı istedi diye geçiştirilmiş. Onu biraz geliştir ablam ya da abim mi demeliydim

Liseyi zor okumus, istedigi meslege sahip olamamis biriyim deyince, konu; bosanip, bu yastan sonra universite okuyup yeni bir hayat kurabilir miyim diye devam edecek sandim, nasil bitti
İyi niyetinize ve pozitifliğinize hayran oldum. Burç yengeç mi

Ahlaksızlığınıza evladınızı kullanarak kılıf aramayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…