Annemlere gidersem eşimle ilişkim çok yaralar alır. Araya illaki soğukluk giriyo. Eşim konuyu açar açmaz kaynanam kalbim sıkıştı nefesim daraldı detiy saydırıyo da saydırıyo ama nasıl bağırma yan binamızda oturan eltime bile ses gidiyo o derece diyiö size çok fazla baskın ve bunu herkese karşı hep başarıyocanım kendini ezdirme.al kocanı karşına , ayrı eve taşınıyoruz nokta de.konuyu tartışmaya bile açma.ne bu böyle esir hayatı psikolojin bozulacak.kararlı dur, gerekirse dön ailenin yanına bir süre.böyle evlilik gitmez ki zaten.
Mutlu olurum dedim bana en fazla ne kadar kötü davranabilirler ki dedim. Bana çok iyyilerdi ama zamnla para mevzusu eşimle ilişkim gözlerine batar oldukabul ederken ne düşünerek kabul ettiniz?
Bunu soracaktım.kabul ederken ne düşünerek kabul ettiniz?
Onu da kabul etmiyo kesinlikle aşırı katı ve hastalığıyla korkutuyo insanların gözünü. Kendini acındırıyo falanEvleri ayırmalisiniz bence yakın biyerde oturmayı teklif edin en azindan ilk etapta mesela yan bina yada aynı sokakta başka bir ev gibi. sonra daha uzaga da gidersiniz
Aptallık diyim çok pişmanım ama son pilmanlık neye yarar ki. Şuanki aklım olsa asla kabul etmem aslaaNeden ömür boyu diye anlaşıyorsunuz?
Aşktan gözünüz mü kör oldu? Yuva üstüne yuva olmaz.
Kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz,ayrıca kayınpederinizin çabalaması gereksiz durup dururken neden çabalasın?
Kocanız varken o neden çabalasın,azıcık cesaretli olsun kocanız.
Ana kuzusu erkekler evlenmesin yahu,koca mı alıyorsunuz bebek bakıcılığı mı yapıyorsunuz belli değil.
Kocanız konuşurken eşinizin söylediklerini duymazdan gelip herşeyi pat pat söylemediği sürece o evden çıkamazsınız. O yüzden eşiniz söylesin annesine.Aptallık diyim çok pişmanım ama son pilmanlık neye yarar ki. Şuanki aklım olsa asla kabul etmem aslaa
Kendi evinizde kendi ana-babanızla mutsuz muydunuz ki hiç tanımadığınız başka bir ana-babayla mutlu olmayı umdunuz?Mutlu olurum dedim bana en fazla ne kadar kötü davranabilirler ki dedim. Bana çok iyyilerdi ama zamnla para mevzusu eşimle ilişkim gözlerine batar oldu
En sinir bozucu insan modeli işiniz zor. O zaman eşinizi ikna etmeniz lazım o diretirse gitmek icin hayır diyemezlerOnu da kabul etmiyo kesinlikle aşırı katı ve hastalığıyla korkutuyo insanların gözünü. Kendini acındırıyo falan
Ben bu kv leri anlayamiyorum.Birlikte yasamaya hadi zordaysan tmm der ama gelinin rahat edemedigini mutsuz oldugunu hergun evde mutsuz asik surat gezen bir insani nasil oluyorda hala yanlarinda tutmaya calisiyorlar !nedir bu erk gösterisi ,ah memleketimin kadını!sizi elestirmeyecegim...
Mutlu olurum dedim bana en fazla ne kadar kötü davranabilirler ki dedim. Bana çok iyyilerdi ama zamnla para mevzusu eşimle ilişkim gözlerine batar oldu
Ben bu kv leri anlayamiyorum.Birlikte yasamaya hadi zordaysan tmm der ama gelinin rahat edemedigini mutsuz oldugunu hergun evde mutsuz asik surat gezen bir insani nasil oluyorda hala yanlarinda tutmaya calisiyorlar !nedir bu erk gösterisi ,ah memleketimin kadını!konu sahibi sizi elestirmeyecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?