Çok pişmanım...

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
2 yıllık evliyim evin içine geldim ve ömür boyu diye anlaştık. Önceki konularımı bilen bilir. Kaynanam çok baskın bir karakter. Ben de sürekli odamdayım ve kaynanam bana bundan dolayı trip atıyo sırf onun yanında oturmadığım için. Ben evin içinde yaşadığım için her şeyüm kötü ona göre. Gözümüz kör olmuştu kabul ederken. Şuanki aklım olsa asla kabul etmezdim aslaa. Eşim annem ko uşulcak insan değil her şeye bağırıyo diyo. Kaynanam şeker tansiyon kalp hastası ve bunlardan vuruyo eşimi. Kayınbabam aslında karşı değil ayrı eve çıkamamıza çünkü eşimi çok sever ve ona kıyamaz. Ama oda çabalamıyo hiç bir şekilde onunda işine geliyo bence kaynanamın böyle yapması. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Ben eşimin ömür boyu bu evde durucağını sanmıyorum dursa bile kapıları ayırır bişi yapar. Bana kapıları ayırsa bile yeter evimde rahat rahat dolaşebileyim. Litfenn beni daha da kırıcak üzücek yorumlar yapmayın sadece bir iç döküş çünkü çevremde beni dinlicek kimsem yok adam akıllı. Dik durursam kararlı olursam ailem arkamda. Ama eşimi seviyorum ve onu da anlamaya çalışıyorum. Eşim çevreme elanuru çok iyi anlıyorum ama ben de arada kalıyorum diyomuş bunu bana eltim söyledi. Daha çok genciz. Eşimle odamıza kapandığımda çok mutluyum onunla sanki evim ayrı gibi. Ben de artık keyfime göre davranıyorum. Kimseyle muhatap olmuyorum eşim bu konuda karışmuyo ama çok soğuk da olmamam taraftarı. Evde suratım asık elimde olmadan asık suratım. Artık keyfime göreyim. Sabır çekiyorum sadece sabır biliyorum kaynanam beni kötü gelin ilan etti çünkü benik ona yaşlanınca bakmiyacağımı düşünüşüyo çünkü bunu ima edicek şeyler söylüyo benden nefret ediyo çünkü eşimle aram iyi. Eşimle gçrücü usulü evlendik yeni evliyken tartışırdık kaynanam bana o zman çok iyiydi çok hoşuna gidsrdi ne zamnki allaha şükür elhamdulillah eşimle aram düzeldi kadın bana cephe aldı eşim de farkında annem seni kıskanmaya başladı diyo. Herkesin bir sınavı var benim sınavım da bu. Allah darda olanların hepsine yardım etsin

canım kendini ezdirme.al kocanı karşına , ayrı eve taşınıyoruz nokta de.konuyu tartışmaya bile açma.ne bu böyle esir hayatı psikolojin bozulacak.kararlı dur, gerekirse dön ailenin yanına bir süre.böyle evlilik gitmez ki zaten.

Kaynananın tez vakitte cezasını verir insallah Allah. Gencecik bir ciftin ilk zamanları niye kabusa çevrilsin ki. Kadin resmen kıskanmış seni mesafeli durmaya devam et, nasilsa o cirkeflikle dayanamaz sorun çıkartır yine. Esin de evleri ayırmaya kalkar annesinin sacmaliklarini gördükçe .

Annemlere gidersem eşimle ilişkim çok yaralar alır. Araya illaki soğukluk giriyo. Eşim konuyu açar açmaz kaynanam kalbim sıkıştı nefesim daraldı detiy saydırıyo da saydırıyo ama nasıl bağırma yan binamızda oturan eltime bile ses gidiyo o derece diyiö size çok fazla baskın ve bunu herkese karşı hep başarıyo

Otele gidince bile tek odada bunalıyorum.

Insan huzur bulacağı bir ev ister. Allah sana sabir versin ama bu bir sınav mi yoksa bile bile kabul ediş mi sen düşün tekrar.

Neden ömür boyu diye anlaşıyorsunuz?
Aşktan gözünüz mü kör oldu? Yuva üstüne yuva olmaz.
Kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz,ayrıca kayınpederinizin çabalaması gereksiz durup dururken neden çabalasın?
Kocanız varken o neden çabalasın,azıcık cesaretli olsun kocanız.
Ana kuzusu erkekler evlenmesin yahu,koca mı alıyorsunuz bebek bakıcılığı mı yapıyorsunuz belli değil.

Evleri ayırmalisiniz bence yakın biyerde oturmayı teklif edin en azindan ilk etapta mesela yan bina yada aynı sokakta başka bir ev gibi. sonra daha uzaga da gidersiniz

Evleri ayırmalisiniz bence yakın biyerde oturmayı teklif edin en azindan ilk etapta mesela yan bina yada aynı sokakta başka bir ev gibi. sonra daha uzaga da gidersiniz
Onu da kabul etmiyo kesinlikle aşırı katı ve hastalığıyla korkutuyo insanların gözünü. Kendini acındırıyo falan

Aptallık diyim çok pişmanım ama son pilmanlık neye yarar ki. Şuanki aklım olsa asla kabul etmem aslaa

Ben bu kv leri anlayamiyorum.Birlikte yasamaya hadi zordaysan tmm der ama gelinin rahat edemedigini mutsuz oldugunu hergun evde mutsuz asik surat gezen bir insani nasil oluyorda hala yanlarinda tutmaya calisiyorlar !nedir bu erk gösterisi ,ah memleketimin kadını!konu sahibi sizi elestirmeyecegim...

Aptallık diyim çok pişmanım ama son pilmanlık neye yarar ki. Şuanki aklım olsa asla kabul etmem aslaa
Kocanız konuşurken eşinizin söylediklerini duymazdan gelip herşeyi pat pat söylemediği sürece o evden çıkamazsınız. O yüzden eşiniz söylesin annesine.

Mutlu olurum dedim bana en fazla ne kadar kötü davranabilirler ki dedim. Bana çok iyyilerdi ama zamnla para mevzusu eşimle ilişkim gözlerine batar oldu
Kendi evinizde kendi ana-babanızla mutsuz muydunuz ki hiç tanımadığınız başka bir ana-babayla mutlu olmayı umdunuz?
Kusura bakmayın, yıl olmuş 2018,millet Mars'ta koloni kurma peşinde,bizim kızlarımız ev üstüne ev kurup üstüne de mutlu olma beklentisinde.

Onu da kabul etmiyo kesinlikle aşırı katı ve hastalığıyla korkutuyo insanların gözünü. Kendini acındırıyo falan
En sinir bozucu insan modeli işiniz zor. O zaman eşinizi ikna etmeniz lazım o diretirse gitmek icin hayır diyemezler

Al benden de o kadar.Hadi gelini geçtim.Ben rahat edemem.Ne bu beraber oturma sevdası

Eğitim şart

Mutlu olurum dedim bana en fazla ne kadar kötü davranabilirler ki dedim. Bana çok iyyilerdi ama zamnla para mevzusu eşimle ilişkim gözlerine batar oldu

insan kendi annesi ile anlaşamaz bazen... sizin aileniz nasıl kabul etti böyle bişeyi? üstelik ömürlük diyorsuz. valla bende bir tane ömür var onu da kaynana yanında tüketmezdim mesela. sizde iki tane ömür varsa birini harcayın madem.

hayır insan kendi de huzursuz mutsuz olur. elin kızıyla huyunu bilmez suyunu bilmezsin nasıl rahat ediyorsun aynı evde enteresan valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…