2 yıllık evliyim evin içine geldim ve ömür boyu diye anlaştık. Önceki konularımı bilen bilir. Kaynanam çok baskın bir karakter. Ben de sürekli odamdayım ve kaynanam bana bundan dolayı trip atıyo sırf onun yanında oturmadığım için. Ben evin içinde yaşadığım için her şeyüm kötü ona göre. Gözümüz kör olmuştu kabul ederken. Şuanki aklım olsa asla kabul etmezdim aslaa. Eşim annem ko uşulcak insan değil her şeye bağırıyo diyo. Kaynanam şeker tansiyon kalp hastası ve bunlardan vuruyo eşimi. Kayınbabam aslında karşı değil ayrı eve çıkamamıza çünkü eşimi çok sever ve ona kıyamaz. Ama oda çabalamıyo hiç bir şekilde onunda işine geliyo bence kaynanamın böyle yapması. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Ben eşimin ömür boyu bu evde durucağını sanmıyorum dursa bile kapıları ayırır bişi yapar. Bana kapıları ayırsa bile yeter evimde rahat rahat dolaşebileyim. Litfenn beni daha da kırıcak üzücek yorumlar yapmayın sadece bir iç döküş çünkü çevremde beni dinlicek kimsem yok adam akıllı. Dik durursam kararlı olursam ailem arkamda. Ama eşimi seviyorum ve onu da anlamaya çalışıyorum. Eşim çevreme elanuru çok iyi anlıyorum ama ben de arada kalıyorum diyomuş bunu bana eltim söyledi. Daha çok genciz. Eşimle odamıza kapandığımda çok mutluyum onunla sanki evim ayrı gibi. Ben de artık keyfime göre davranıyorum. Kimseyle muhatap olmuyorum eşim bu konuda karışmuyo ama çok soğuk da olmamam taraftarı. Evde suratım asık elimde olmadan asık suratım. Artık keyfime göreyim. Sabır çekiyorum sadece sabır biliyorum kaynanam beni kötü gelin ilan etti çünkü benik ona yaşlanınca bakmiyacağımı düşünüşüyo çünkü bunu ima edicek şeyler söylüyo benden nefret ediyo çünkü eşimle aram iyi. Eşimle gçrücü usulü evlendik yeni evliyken tartışırdık kaynanam bana o zman çok iyiydi çok hoşuna gidsrdi ne zamnki allaha şükür elhamdulillah eşimle aram düzeldi kadın bana cephe aldı eşim de farkında annem seni kıskanmaya başladı diyo. Herkesin bir sınavı var benim sınavım da bu. Allah darda olanların hepsine yardım etsin