Çok pişmanım

Zaten kendi ayrı hayatınızı kurma yaşınız gelmiş. Ayrı yaşamak size iyi gelir sorumluluk almayı öğretir

Herkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yok :KK43: sizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım :)
Abartma ya amaaan sanki bebeksiniz

33 yaşındayım ilçe 1 saat haftasonlarim boş gidip gelebilirm aslında ama bazen işte böyle bi daralıyorum naptim diye
hayatı yasamak dıye bır kavram var bılmem hıc duydunuz mu
acaba dıyorum kendınıze once bır hobı edınsenız evınızde guzel guzel keyıflı bır hayat sursenız surada kendı evınde kafasını dınleyerek yasamak ıcın cıldıran bır suru ınsan varken tadını cıkarsanız elınızde sahıp oldugunuz seylere bır sukretsenız bır mutlu olsanız hanı yuzunıuzde bır gulumseme falan gorsek ? hı ?

30 yaşını aşmış bir kadının ailem olmadan yazı nasıl geçiririm, onlar olmadan ne yaparım demesi de abartı artık.
Kışın bile tek kalabilirsiniz aslında. Bilmiyorum o yaşta anne baba yani değil kendi düzenimi isterdim yerinizde olsaydım.

Ama sizin genel tavrıniz, sizlanma, memnuniyetsizlik ve kararsızlık üzerine kurulu.

Herkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yok :KK43: sizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım
valla mutsuz olduğun yerde çalışmak cok zor ailen olmadan yaşamaya alisirsin zamanla öğrenirsin bir şekilde huzurlu olacağın hayati seç derim

Herkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yok :KK43: sizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım :)
Evlenirkende napcam yemek utu temizlik vs vs annenizi mi arayacaksınız tuhaf düşünceler bunlar ...

33 yaşındaymışsınız. Neredeyse sizin yarı yaşınızda çocuklar başka ile okumaya gidiyorlar bu kadar çaresiz hissetmek garip gelmiyor mu size? Zaten 1 saat mesafe varmış ailenizin evine. Bence artık kendi sorumluluğunuzu alma yaşınız gelmiş
Evet banada garip geliyor bu ruh halimden çıkamıyorum :(

Ya şimdi kırmak istemiyorum ama. Siz evlenmek için kırk takla atmıyor musunuz? Evlenince iki kişinin yemeği temizliği cartı curtu olacak zaten. Bu nasıl bir bağımlılıktır gerçekten kaç yaşında kadınsınız.
Evlenmek için kırk takla atmak nedir allah aşkına yanılmıyorsam siz evlisiniz evlenirken heralde kırk takla attınız evlenmek istemenin nesi anormal anlamadım .Yalnız kalmadım hiç alışkın değilim bunun korkularıni yaşıyorum .Yemek dememim sebebi ben başka bir ortama girerken adapte olmaya çalışırken yani yemek yiyemiyorum çünkü midem bulanıyor o süreçte evet normal değil bu durum belki ama bende bu durumumdan memnun değilim olsam konu açmazdım

hayatı yasamak dıye bır kavram var bılmem hıc duydunuz mu
acaba dıyorum kendınıze once bır hobı edınsenız evınızde guzel guzel keyıflı bır hayat sursenız surada kendı evınde kafasını dınleyerek yasamak ıcın cıldıran bır suru ınsan varken tadını cıkarsanız elınızde sahıp oldugunuz seylere bır sukretsenız bır mutlu olsanız hanı yuzunıuzde bır gulumseme falan gorsek ? hı ?
Yaşamak diye bir kavram var evet bende isterdim içimden gele gele yaşamak ama sevmiyorum hayatı sevmediğim bir iş zaten hayatimda yaptiğim herşey mecburi

Ben de bunu yazacaktım valla
Konu sahibi genel olarak pireyi deve yapıp sürekli mutsuz
Ailenizle tüm yıl kalsanız da söyleneceksiniz yazları ayrı kalsanız da söyleneceksiniz
Sonuç olarak söyleneceksiniz
Bunu artık hepimiz biliyoruz :işsiz:
Evet olaylara belki aşırı negatif bakıyorum ama oda benim yaşadıklarımdan pskolojikmen kendimi zaten sağlıklı bulmuyorum öyle bir iddiam yok zaten .Destek almayı çok istedim ama bulamadim doktor

Şehir merkezinde yeni arkadaşlıkların olur takılacağın yerler olur alışırsın. Hem kışın yemek yapmayı annenden öğrenirsin. Yazında haftasonları ilçeye gelip gittikçe annen yapar birkaç günlük yemek taşırsın. Ben çok taşıdım börek çörek. Yemekten anlarım ama çalışınca elinin altında hazır birşeylerin olması güzel oluyor. Bazen geçiştirirsin. Merak etme yalnızlıkta bazen konforlu oluyor.

Çalışma hayatında olduğunuza göre yaşınızın 25'ten az olmadığını düşünüyorum.

Yemek, temizlik vakit olduğu müddetçe yapılabilecek şeyler özellikle tek yaşanan evde çok daha kolay.

Zira bir çocuk ateş ve elektrik güvenliğini sağlayabilecek yaşa geldikten sonra hepsini yapabilir.

Maaşınız var iki haftaya bir yardımcı alırsınız. Yemek yapmaya vaktiniz kalmadığında da hazır alırsınız.

Bu kadar.

(Yalnız ve özgür yaşamanın tadını mı almadınız, aileye bağımlı mısınız bir de onu düşünmekte fayda var. Bir yaştan sonra bu bahsettiğiniz dertler dert değil yaşamın olağan hali.)

33 yaşındasınız, size çok mu küçük geliyor anlamadım. yani böyle şeylere mızmızlanmak, yemek ve aileden 1 saat uzaklıkta olmayı dert edinmek bu yaşta çok tuhaf değil mi? üniversiteye giden çocuklar bile koşa koşa gidiyor. madem hayatı sevmiyorsunuz gidin psikologa. bulamadım doktor ne demek.. siz yardım almak isteyin yeter ki doktordan bol ne var.

Back
X