• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım

Bir arkadaşım revizyon yaptırdı revizyonda da başta burun dik görünüyor, bence şu an böyle bir karar vermek için çok erken zamanla kararından vazgeçeceksin bence. Sadece önceki burnunda burun sırtın çok daha güzelmiş bu kadar törpüleyip kemiksiz bırakması anlamsız olmuş ama bence kesinlikle revizyonluk değil
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için peki size bir şey daha danışabilir miyim çünkü yorumunuza çok katılıyorum,revizyonla burun sırtını kaldırma fikri için ne düşünürsünüz sizce mantıklı olur mu çünkü gerçekten çok etkiliyo bence ifadeyi sizce

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için peki size bir şey daha danışabilir miyim çünkü yorumunuza çok katılıyorum,revizyonla burun sırtını kaldırma fikri için ne düşünürsünüz sizce mantıklı olur mu çünkü gerçekten çok etkiliyo bence ifadeyi sizce
Onu nasıl yapıyorlar acaba? Başka yerden kıkırdak mı ekliyorlar

Çünkü burun sırtında bir kemik var ve ameliyatla o kemiği törpüleyip küçültüyorlar. Revizyonla nasıl oraya tekrar kemik ekleyecekler ben bilemedim ya

Yalvarırım yorumlar mısınız çünkü artık algımı kaybettim 1.5 ay önce ameliyatı oldum burun kıkırdaklarımda sıkıntı vardı diye ve şeklini maalesef doktorum çok değiştirdi, o kadar pişmanım ki önceden burun sırtım ince ve büyüklüğü gözüme çok daha altın oran geliyo ama şuanki çok yayvan,burun boyu kısa kalmış (çünkü kavis vermiş) ve suratıma yayvan dağılan, burun sırtı geniş bi burun geliyo üstelik bakışlarım çok daha sert ve donuk gözüküyo yalvarırım yorumlar mısınız.Ameliyat masası fotoğrafımıda ekliyim ne kadar korkunç bi değişim yapıldığına bakın ve ödemler sonrası o haline benzicekse yandım ben,şu suratımdaki yayvan geçişe bakar mısınız,bi buçuk ayım zehir yaşıyorum (mor çizgili olan eski halimide ekledim)
ben çok beğendim valla yandan duruşu çok tatlı ödemli olmasına rağmen, karşıdanda çok hoş duruyor siz henüz alışamadınız diye öyle geliyor olabilir :) böyle olacağına emin olsam bende direk olurdum ama korkuyorum ya facia olursa diye :/ siz hiç kötü düşünüp üzülmeyin çok tatlı olmuş

Evet kaburgadan maalesef ya da kulak kıkırdağından kullanıyolar
Zor bi ameliyat mı acaba? Kulağa zor geliyor çünkü. Doktor neden dümdüz yaptıysa iki kaş arasını, saçma sapan iş yapmış. Burun delikleriniz karşıdan görünüyor mu?

Zor bi ameliyat mı acaba? Kulağa zor geliyor çünkü. Doktor neden dümdüz yaptıysa iki kaş arasını, saçma sapan iş yapmış. Burun delikleriniz karşıdan görünüyor mu?
He yok hayır iki kaş arasını ellemedi o ameliyat sırasında ödem yaptı ondan şiş sizin söylediğiniz kadarda kötü değil 😅

ben çok beğendim valla yandan duruşu çok tatlı ödemli olmasına rağmen, karşıdanda çok hoş duruyor siz henüz alışamadınız diye öyle geliyor olabilir :) böyle olacağına emin olsam bende direk olurdum ama korkuyorum ya facia olursa diye :/ siz hiç kötü düşünüp üzülmeyin çok tatlı olmuş
Yorumunuz beni çok mutlu etti çok sağ olun

He yok hayır iki kaş arasını ellemedi o ameliyat sırasında ödem yaptı ondan şiş sizin söylediğiniz kadarda kötü değil 😅
Bence birkaç ay sonra revizyondan vazgeçeceksiniz, çok minik güzel olmuş burnunuz revizyon normalden daha zor zaten

Bence çok tatlı olmuş, gördüğüm kadarıyla yüzünüze de yakışmış:KK200:

Ben çok beğendim, keşke benim burnum da ilk yapıldığında böyle olsaydı, kesinlikle revizyon olmazdım. Estetik sonrası, önceden beğenmediğiniz eski burnunuzu aramak psikolojik bir durum bence. Yeni görüntünüze alışınca mutlu olacaksınız çünkü burnunuz gerçekten güzel görünüyor.

Önden mi beğenmediniz yandan mı ben kötü bir burun göremedim kavis elbette olacak bence güzelde durmuş

Revizyonla neden kalkık burun indirilmesin ki
İndiriliyor sırt kısmı da hallediliyor bende sizinle aynı durumdayım yüzün kemikli küçücük burun bi insan bi insana bunu neden yapar işte Tural beyin sayfasına bakabilirsin Ankara’da

İndiriliyor sırt kısmı da hallediliyor bende sizinle aynı durumdayım yüzün kemikli küçücük burun bi insan bi insana bunu neden yapar işte Tural beyin sayfasına bakabilirsin Ankara’da
O kadar canım yanıyorki,inşallah revizyonla daha kötü olmaz,çok endişeleniyorum artık kabuslarımada yansıdı bu durum,sizin kaç ay oldu

gayet güzel görünüyor siz nesinden memnun kalmadınız anlamadım
Şöyleki ben kemerli bi burna sahiptim kavis verdiği için ve düşük burnumu minimal değilde aşırı rotasyonla kaldırdığı için anatomimden çok uzaklaştı ve yüzümü çok basık gösteren kısa bir burun oldu 😞

Ben çok beğendim, keşke benim burnum da ilk yapıldığında böyle olsaydı, kesinlikle revizyon olmazdım. Estetik sonrası, önceden beğenmediğiniz eski burnunuzu aramak psikolojik bir durum bence. Yeni görüntünüze alışınca mutlu olacaksınız çünkü burnunuz gerçekten güzel görünüyor.
İnşallah dediğiniz gibi olur ben böyle olsa gerçekten başka bir şey istemem ama o kadar sanmıyorum ki bide şuan 1.5 ay doldu hala ödem yüz bölgemde var mıdır çünkü tipim burun hariçte çok değişti

İnşallah dediğiniz gibi olur ben böyle olsa gerçekten başka bir şey istemem ama o kadar sanmıyorum ki bide şuan 1.5 ay doldu hala ödem yüz bölgemde var mıdır çünkü tipim burun hariçte çok değişti
Altı ay geçmeden anlayamazsınız ödem geçtikçe şekli değişecek ve bence revizyonluk bi burun kesinlikle değil

Back
X