• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım

Altı ay geçmeden anlayamazsınız ödem geçtikçe şekli değişecek ve bence revizyonluk bi burun kesinlikle değil
İnşallah çok inanmak istiyorum zaten kafayı yememek için sürekli burdayım amelyiat olanlarla konuşuyorum 6. Ayda umarım çok haklıymışsınız derim ve elimden geldiğince zor süreç geçiren herkese yardımcı olmaya çabalarım

• Beğen
Reactions: Rhh
Çok güzel kötü yorum yapanların bakış açısını anlayamadım eski burnunda çökme kıkırdak sorunlar vs varmış doktor çok başarılı bir iş çıkarmış profilden zaten Bebek gibi olmuş. Estetik estetik durmuyor bile

Çok güzel kötü yorum yapanların bakış açısını anlayamadım eski burnunda çökme kıkırdak sorunlar vs varmış doktor çok başarılı bir iş çıkarmış profilden zaten Bebek gibi olmuş. Estetik estetik durmuyor bile
Katılıyorum bende

O kadar canım yanıyorki,inşallah revizyonla daha kötü olmaz,çok endişeleniyorum artık kabuslarımada yansıdı bu durum,sizin kaç ay oldu
Dördüncü ayımdayım bende Tural bey bir sene geçmeden kabul bile etmiyor çoğu doktorda öyle ne hayallerle yaptırdım kaç senedir yaptırmayı istedim şimdi eski fotoğraflarıma bakıyorum çok güzelmiş burnum benim baya değişti yüzüm yüzün merkezinde olduğu için burun inanılmaz değiştiriyor yüzü hala tanıyamıyorum aynada kendimi sanki yüzüm bir anda kocaman oldu gibi hissediyorum

Dördüncü ayımdayım bende Tural bey bir sene geçmeden kabul bile etmiyor çoğu doktorda öyle ne hayallerle yaptırdım kaç senedir yaptırmayı istedim şimdi eski fotoğraflarıma bakıyorum çok güzelmiş burnum benim baya değişti yüzüm yüzün merkezinde olduğu için burun inanılmaz değiştiriyor yüzü hala tanıyamıyorum aynada kendimi sanki yüzüm bir anda kocaman oldu gibi hissediyorum
Sormayın resmen eski bi tanıdığın yasını tutuyomuş gibi bildiğiniz onun acısı yani bu yaşadığım,anatomiden bu kadar uzaklaşırlarsa olucağı bu,resmen simam değişti aynaya bakıp korkuyorum tipimden öyle bi garip

Önden mi beğenmediniz yandan mı ben kötü bir burun göremedim kavis elbette olacak bence güzelde durmuş
Efendim şöyleki kaldırmış baya o yüzden burnum çok kısa kalmış yüzüme ve basık gözüküyo yüzüm yani ortalama 95 derece gibi bi açıda bıraksa o kadar giderdiki bu kalkıklık yüzümü çok bastırmış

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için hep çok önemliydi bu süreçte sağ olun var olun 🙏🏻🌸

Yalvarırım yorumlar mısınız çünkü artık algımı kaybettim 1.5 ay önce ameliyatı oldum burun kıkırdaklarımda sıkıntı vardı diye ve şeklini maalesef doktorum çok değiştirdi, o kadar pişmanım ki önceden burun sırtım ince ve büyüklüğü gözüme çok daha altın oran geliyo ama şuanki çok yayvan,burun boyu kısa kalmış (çünkü kavis vermiş) ve suratıma yayvan dağılan, burun sırtı geniş bi burun geliyo üstelik bakışlarım çok daha sert ve donuk gözüküyo yalvarırım yorumlar mısınız.Ameliyat masası fotoğrafımıda ekliyim ne kadar korkunç bi değişim yapıldığına bakın ve ödemler sonrası o haline benzicekse yandım ben,şu suratımdaki yayvan geçişe bakar mısınız,bi buçuk ayım zehir yaşıyorum (mor çizgili olan eski halimide ekledim)
Burnunuz dudak aranızla uyumlu olmuş gayet başarılı bence.Daha inecek ödem var.Geçmiş olsun.

• Beğen
Reactions: Rhh
Sormayın resmen eski bi tanıdığın yasını tutuyomuş gibi bildiğiniz onun acısı yani bu yaşadığım,anatomiden bu kadar uzaklaşırlarsa olucağı bu,resmen simam değişti aynaya bakıp korkuyorum tipimden öyle bi garip
Yanlış bi tercihin sonucu bu sanırım ben revizyonu netleştirdim kafamda o kadar masraflı olacak ki bana yaptığım yanlış tercihin bedeli inşallh revizyonla düzeltilir bu durum sürekli bu durumu düşünmekte üzüyor insanı siz benden daha yenisiniz üzülerek de insanın eline bir şey geçmiyor bu süreçte cilt bakımı spor hobi filan bu süreci en iyi şekilde atlatmak daha iyi olacak. Burun ameliyatı olacak arkadaşlara da tavsiyem anatominizden uzaklaşmayın başkasında çok güzel duracak bir yüz sizde durmuyor maalesef

Yanlış bi tercihin sonucu bu sanırım ben revizyonu netleştirdim kafamda o kadar masraflı olacak ki bana yaptığım yanlış tercihin bedeli inşallh revizyonla düzeltilir bu durum sürekli bu durumu düşünmekte üzüyor insanı siz benden daha yenisiniz üzülerek de insanın eline bir şey geçmiyor bu süreçte cilt bakımı spor hobi filan bu süreci en iyi şekilde atlatmak daha iyi olacak. Burun ameliyatı olacak arkadaşlara da tavsiyem anatominizden uzaklaşmayın başkasında çok güzel duracak bir yüz sizde durmuyor maalesef
*burun

Kesinlikle ben bu platformu başta görseydim emin olun bu işe kalkışamazmışım,revizyon benimde tek ümidim ama o tarihe kadar okul içinde bahçede duramıyorum maskeyle geziyorum yani gerçekten hayırlısı diyelim

Efendim şöyleki kaldırmış baya o yüzden burnum çok kısa kalmış yüzüme ve basık gözüküyo yüzüm yani ortalama 95 derece gibi bi açıda bıraksa o kadar giderdiki bu kalkıklık yüzümü çok bastırmış
fotoğrafınızı tam göremediğim için yakışıp yakışmadığını anlayamam canım ama gerçekten burnun yandan önden güzel duruyor daha ödemli çook değişecek

Hayır oradaki kemiğinizi çok törpülemiş o yüzden böyle görünüyor burun ucunuz inse bile burun sırtınız aynı kalacak muhtemelen
Revizyonla burnu indirebileceğini sanmıyorum bu arada. Burnunuz kalın derili mi? İnce mi?
Revizyonla burun sırtı yeniden inşa edilip burun ucu düşürülüyor, burun indirilebiliyor. Örneklerini hiç mi görmediniz

Kesinlikle ben bu platformu başta görseydim emin olun bu işe kalkışamazmışım,revizyon benimde tek ümidim ama o tarihe kadar okul içinde bahçede duramıyorum maskeyle geziyorum yani gerçekten hayırlısı diyelim
Siz kaç yaşındasınız? Ne okuyorsunuz?

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için peki size bir şey daha danışabilir miyim çünkü yorumunuza çok katılıyorum,revizyonla burun sırtını kaldırma fikri için ne düşünürsünüz sizce mantıklı olur mu çünkü gerçekten çok etkiliyo bence ifadeyi sizce
Burnunuz yapay duruyor, doğru bi doktor bulursanız doğallaştırılır

Revizyonla burun sırtı yeniden inşa edilip burun ucu düşürülüyor, burun indirilebiliyor. Örneklerini hiç mi görmediniz
Gördüm fakat revizyon her zaman bir risk o yüzden tedirginliğim çok fazla ve yapan kişileride bulamıyorum konuşmak istiyorum

Neden sordunuz yani ben hevesle girdiğim işlemden tamamen isteğim farklı mutsuz çıktım bunu sorgulama amacınız nedir
Yanlış anlamayın lütfen, amacım sizi üzmek değil, yaşınız küçük, sizi kabul etmemeleri gerekir böyle bi operasyona, yaşadığınız şey için üzgünüm… Aynı durumdayız, bu konuda kimseyi üzmek niyetinde olamam🌸

Back
X