• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok pişmanım

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Benim on dislerim carpikti ust usteydi yani. Gittim porselen yaptırdım. Sadece onlarla kalmayıp kopek dislerim de ondeydi onlara da yaptırdım. Ust ön 6 disim de porselen su an. Memnunum bi rahatsizligim yok ama disler büyük! Sırıtıyor gulunce :( kaba durdu agzimda büyük duruyor bariz. Yapistirilmadan sorulmuştu bana baktim ordaki aynada normal duruyor tamam dedim yapistirdik. Ama evdeki aynada, fotograflarda o kadar sırıtıyor ki :( kaba kaba duruyor. Ailem de fark etti büyük duruyor biraz diyolar.

Rahat gulebilmek icin yaptirip su an gulmek icin cekinmem :( insan icine cikilmiycak gibi değil tabi ama dogal da durmuyor eğreti duruyor biraz. Bildigime gore cikarip yeniden yapiyorlar ama sizce napmaliyim?

Bi de eşimden çekiniyorum hem takıntılı gibi durmak istemiyorum gozunde. Hem de yeni evliyiz bi de su asamada dis yaptırmak ne bileyim.. Yanlış mi düşünüyorum?

Annem de çekmiş yıllardır dişlerinden ve görüntüsünden.
O da sizin gibi porselen yaptırdı ve o kadar canına tak etmiş ki kestirmemiş dişleri olduğu gibi taktırmış,ilk başlarda garip geldi ama zamanla alıştık görüntüsüne.
Şimdi dalga bile geçiyor kendiyle o kadar rahat yani.
Çok kafaya takıyorsanız düzelttirin.

Sadece dis bolumunun fotografi olmadan bisi diyemeyiz ki

Annem de çekmiş yıllardır dişlerinden ve görüntüsünden.
O da sizin gibi porselen yaptırdı ve o kadar canına tak etmiş ki kestirmemiş dişleri olduğu gibi taktırmış,ilk başlarda garip geldi ama zamanla alıştık görüntüsüne.
Şimdi dalga bile geçiyor kendiyle o kadar rahat yani.
Çok kafaya takıyorsanız düzelttirin.
Cok takmiyorum cok kötü değiller de bari disleri kestirdim daha hoş daha güzel durmasini isterdim

Ya simdi aileniz sizin o halinize alismis o yuzden simdi cok farkli gibi duruyordur! Ornek veriym ben dis tellerimi cikarttigimda her aynaya baktigimda dislerim sanki takma gibi geliyordu bana :D zamanla alistim tabi.

Bence siz bir kac gorsel yukleyn gulumseyin fotograf cekin buraya yukleyin ona gore bizde size daha saglikli yorumlar yapabilelim

Hiç kafana takma canım.
Kendi dişine alışınca bunlar büyük geliyor haliyle.
Yiğenim de yaptırdı ilk bi alışamadı şimdi çok memnun zaman ver kendine ve takıntu yapma bu mevzuyu.
emzik-dis.jpg

Böyle değilse hiç sorun yapma :P

Ya simdi aileniz sizin o halinize alismis o yuzden simdi cok farkli gibi duruyordur! Ornek veriym ben dis tellerimi cikarttigimda her aynaya baktigimda dislerim sanki takma gibi geliyordu bana :KK70: zamanla alistim tabi.

Bence siz bir kac gorsel yukleyn gulumseyin fotograf cekin buraya yukleyin ona gore bizde size daha saglikli yorumlar yapabilelim
Cok teşekkür ederim siz diyince geldi aklima dis telleri cikan bi arkadasimin disleri de iri gelmişti bana

Kimseden cekmedim disten cektigim kadar..
En sonunda dissiz kaldim tek saglam disim kaplama olan dislerim :)
Diyecegim o ki bir elmayi hatur hutur yiyebiliyorsan senden mutlusu yok

Bence de zamanla alışırsın. ..
Bende yeni yaptırdım. Alt dişlerim çarpıktı , üst tarafta eksikler vardı.
Ön dişlerimin hepsi kaplama oldu. aynaya bakınca bir tuhaf geliyor insana. Henüz Bir hafta oldu. Güzel gelmeye başladı...
Zamanla sende alışacaksın.
Dişlerini saklamadan bol bol gül...
Sağlıklı günler...

Bence de zamanla alışırsın. ..
Bende yeni yaptırdım. Alt dişlerim çarpıktı , üst tarafta eksikler vardı.
Ön dişlerimin hepsi kaplama oldu. aynaya bakınca bir tuhaf geliyor insana. Henüz Bir hafta oldu. Güzel gelmeye başladı...
Zamanla sende alışacaksın.
Dişlerini saklamadan bol bol gül...
Sağlıklı günler...
Aynada sorun yok. Ama fotoğraflarda cok kötü duruyor ya kocaman sanki. 1 yil oldu benim yaptirali. Ilk basta begendim sonradan batmaya basladi.

Aynada sorun yok. Ama fotoğraflarda cok kötü duruyor ya kocaman sanki. 1 yil oldu benim yaptirali. Ilk basta begendim sonradan batmaya basladi.
Bir sene olmuş canım,
Gözüne batıyorsa hala küçülttür...
Tek derdimiz diş olsun diyorum ama,
Diş'te çok önemli.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. sevgiler...

Düzeltilme imkanı varsa düzelt.Böyle hep huzursuz olacaksın belli.Ailen de farkettiyse yaptır

hürriyette resimleri çıkıp duruyor. şeyma subaşı'nın suratına farklı bir hava çöktü diye düşünüp dururken porselen kaplama yaptırdığını mini mini dişlerinin kocaman olduğunu farkettim. ay o oydu değil mi o_O
http://i.sabah.com.tr/sbh/2014/12/01/BiyografiDetay/1417436925394.jpg
https://www.instagram.com/p/BNK9bBJBBn9/?taken-by=seymasubasi&hl=tr
inşallah doğru koyabilmişimdir :oops: neyse işte, eğer kötü duruyorsa bence tekrar doktora gitmekte fayda var, tabii maddi imkanlarınız yeterliyse

Eşiniz sizin en yakın arkadaşınız olmalı, ona bütün hayal kırıklıklarınızı, isteklerinizi her şeyi anlatabilmelisiniz bence. Çekinmeyin, eşinizle paylaşın ondan da fikir alın.

Back
X