evet ayrilalim demedi bana ama sence napalim ailem boyle diyo dedi...bende yani nolur aileni ikna et dyemedm o zaman bitircez dedm oda tmm dedi sonrada bben biraz agir konustum seninde bekar bi ablan var dedim bu sekilde onuda biri birakirsa ne dusunursun demstm bu laf agrina gtms beyefendinin...ben daha barismadim sadece konustuk bende dusunecegmi soyledim ama iste bi yol bulamadim ve size sormaya karar verdim. Donsun ozur dilesin diye dua etmemin sebebide kirilan gururumdu sanirim
cevremde herkes ailesini alsin gelsin o halde diyo ama aileler girlnce donmek daha zor ve benm onumde kpss snavim var.en onemliside onu daha tam olarak taniyamadigimi dusunuyorum belki evlencek kadar sevmyorum onu bunu anlamadan ailesyle gelip yuzugu takmakta isime gelmyo. Ya bi taraftanda dyorum kizim birak baska adammi yok yani bunla ugrasyosun sen nasil uzulduysen o dusunmedyse sende dusunme dyorum ama kalbim boyle demiyo ozluyorum bazen
cevremde herkes ailesini alsin gelsin o halde diyo ama aileler girlnce donmek daha zor ve benm onumde kpss snavim var.en onemliside onu daha tam olarak taniyamadigimi dusunuyorum belki evlencek kadar sevmyorum onu bunu anlamadan ailesyle gelip yuzugu takmakta isime gelmyo. Ya bi taraftanda dyorum kizim birak baska adammi yok yani bunla ugrasyosun sen nasil uzulduysen o dusunmedyse sende dusunme dyorum ama kalbim boyle demiyo ozluyorum bazen
Canimm cok mutlu oldum yaa hep mutlu olun insallah gercekten cok benziyo yasadigimiz seyler. Ama ben senin kadar sansli olurmuyum emin degilim. Bi evli cift var cok samimi onlarla. Onlari bende sevdim bana cok israr ediyolar mutlu olcaksin diyolar ama beni onla tanistiran arkadasim o evli cifte cok guvenmemem gerektigini soyluyo...yani o kadar karmasikki o donmeden once daha rahatti kafam simdi hep dusunuyorum. Aileni al gel o zaman dicem az kaldi ama eminmiyim o mu evlenmek istedigim kisi bilmiyorum.merhaba gamzeli senin ne hissettiðini çok iyi anlýyorum ayný þeyi bende yaþadým çünki ayný olay benimde baþýmdan geçti eþim beni görmüþ beyenmiþ ve habar göndermiþ tanýþalým diye ilk baþlarda ben kabul etmedim sonra eniþtem söledi bana eniþtemin memleketlisiymiþ iyi görüþelim dedim görüþtük ben çok sakindim ama sanki yanýmda 40 yýllýk bi arkadaþým vr sigaramý yaktým çay kahve felan içtik oturduk konuþtuk neyse o gün ayrýlcaz bir daha görüþücekmiyiz dedi tabiki neden olmasýn dedim ben evime gittim ama tel nolarýmýzý birbirimize vermemiþtik 2 gün sonra eniþtemi aramýþ tel nosunu ayýp olur diye istiyemedim demiþ eniþtemden tel nomu almýþ 5 gün sonra bir msj mesajý tamamen hatýrlayamýyorum ama br bölümünü hiç unutmuyorum ailem sana ýsýnamamýþ sinirden diyerlerini hiç hatýrlayamýyorum bende ona karþýlýk bi cvp gönderdim çok sinirlenmiþtim ama aileside benim iþ yerime gelmiþler iþ yerime çok yakýn oturuyolardý orda görmüþler ben nerden bilim annes babsý olduðunu çok sinirli bi tipim vrmýþ sinirli bi insanýmdýr ama normalde güler yüzlüyümdür .neyse gel zamn git zaman aradan 2 yýl geçti bu 2 yýl boyunca hiç karþýlaþmadýk daha doðrusu ben karþýlaþmadým o hep beni görürmüþ eþimin arkadaþýný benim iþ arkadaþýmýn kuzeni onunla bir gün haber göndermiþ maðdu run çýktýðý felan varmý diye arkadaþýmda yok demiþ eþimi sölemiþ tekrardan görüþmek istiyo çok piþman diye ilk baþta kabul etmedim çünki 2 yýl geçmesine raðmen o konuyla ilgili çok sinirliydim arkadaþým bir daha görüþ belki baþka durumlar vrdýr bilmediðin ondan öle demiþtir dedi neyse fazla uzatmim tekrardan görüþmeyi kabul ettim ve þuan 2 yýllýk evliyiz ve çok mutluyuz ailesiylede aram çok iyi ailesini severim sayarým saygýda kusur etmem onlarýnda bana þu ana kadar bir kötü laf sölediklerini duymadým karýþmazlar bize benim ailemde damatlarýný çok severler senin için hayýrlýsý olsun caným bu iþler nasip kýsmet iþi
Tatlim inan buraya yazmadan once gercekten olumluydum ona karsi ama her bi yorum bir insan demek insan demek tecrube demek benim icin o yuzden suan daha mantikliyim dusunmuyorum barismayi zamana birakicam sanirim hatta onu bile yapmayip kestirip atabilirim...cunku onun icin doktugum gozyasini icimdeki aciyi ben biliyorum Rabbim biliyor...daha da cok yasanmislik birakip daha agir bi darbe almak istemiyorum...ama anlayisiniza siginarak soyluyorum insan gercekten bazen sebebsiz ozleyebiliyo isteBazi insanlar vardir, baskalarinin tecrübelerinden yararlanmazlar, onlari dinleselerbile sonu aci ile bitecek "kendi tecrübelerini" yapmayi tercih ederler.Aslinda ögrenmek, kendi aci tecrübelerini yasamakta bazen güzeldir, ama konubir aile kurmak , güven ve sevgiyle alakaliysa riske atmamali diye düsünüyorum.Bize fikrimizi sorup, cevaplarimizi okuduktan sonra iliskinize kaldiginiz yerden (birazyaralanmis, kalbi kirilmis olarak ) ama inatla devam etmek isterseniz, hayat sizin hayatinizbize ancak saygi duymak düser. Ne de olsa asiksiniz :44uru görü:Iliskiye kaldiginiz yerden devam etmeyi kabul ettiginiz takdirde, en fazla 6 ay sonra bir derdim var kösesinde görüsmek üzere.Esen kalin diyorum
Canimm oncellkle cok tesekkur ederm zaman ayirip yorum yaptgn icin. saniyorum bazi arkadaslar yanlis anladi yada ben anlatamadim...baskasini bulmadi ailesi sadece oglum biz bulalim evlencegin kizi demisler bu o zaman bana soyledigi. Smdi dogruyu anlatti tabi dogru olan buysa... Ailesi calisan yani memur biri olsun demis( kendi kizlarida benlm gibi okulu bitmis ayni kpss kursuna gidiyoruz yarin bigun o kiz birini sevse ayni sey onun basina gelse ne olur merak ediyorum ) allesi birakmasi icn dememis guya sonrada kizmis ne alaka dimi bende anlayamadim cok kurcalamakta gelmedi icimden...ama 2 aydir nerdeyim ne yapiyorum hep biliyo zman zaman takip etmis yani 2 ay unutup bugun gelmemis o konuda ikna oldumBiliyor musun bence sen de aslýnda mantýken devam etmemen gerektiðinin farkýndasýn. Ve hatta pek umudun da yokmuþ gibi geldi bana ama tek sorunun sanýyorum kalbine söz geçirememen. Ancak bunu da mantýksal yollarla alt etmeyi baþarabilirsin. Bir arkadaþ bu kiþinin sözlerinde çeliþki bulmuþ, önce ailem baþka kýz bulmuþ karþý gelemem demiþti: benim aklýma ilk gelen, neden seni onlara anlatýp hayýr diyememiþ? Karþý gelmek deðil ki bu. Ãkna etmeyi deneyebilirdi üstelik ailesi seni tanýmýyordu bile. Tanýmadýklarý kýzý istemeyecek durumdalarsa zaten hiç evlenmeyi düþünme. Sonra da: Ailem bana çok kýzdý senle bitirdiðime demiþ. Bu çeliþkiden birþey anlamadým ben. Seni kandýrmýþ bu durumda? Bence yalan söylüyor, büyük ihtimalle biriyle denedi olmadý sana geri döndü. Burda aslýnda bizim fikirlerimiz de yanýltýcý olur, kimimiz olumlu bakar devam et der, kimimiz daha temkinlidir devam etme der, bunlarda her bireyin yaþanmýþlýklarýndan yola çýkýlarak yazýlýr. Sen o zaman ortalamaya bak.:) Ben de devam etmemen gerektiðini düþünenlerdenim. Ya da devam et bir süre baðlanmadan, iyce deðiþtiðine emin olman için zamana ihtiyacýn var ki bu zaman en az 6 7 ay. Baðlanmadan yapabileceksen, seçim senin. Sevgiler...
Canimm oncellkle cok tesekkur ederm zaman ayirip yorum yaptgn icin. saniyorum bazi arkadaslar yanlis anladi yada ben anlatamadim...baskasini bulmadi ailesi sadece oglum biz bulalim evlencegin kizi demisler bu o zaman bana soyledigi. Smdi dogruyu anlatti tabi dogru olan buysa... Ailesi calisan yani memur biri olsun demis( kendi kizlarida benlm gibi okulu bitmis ayni kpss kursuna gidiyoruz yarin bigun o kiz birini sevse ayni sey onun basina gelse ne olur merak ediyorum ) allesi birakmasi icn dememis guya sonrada kizmis ne alaka dimi bende anlayamadim cok kurcalamakta gelmedi icimden...ama 2 aydir nerdeyim ne yapiyorum hep biliyo zman zaman takip etmis yani 2 ay unutup bugun gelmemis o konuda ikna oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?