Cok Pismanmis...Sizce kabul edilmeli mi?

İnsanlar 2.şansı haketmez
İlk fırsatta aynı hatayı birdaha yaparlar
Ama kabul edeceksin gibi geldi bana

Sen ağır konuştuğun için senden ayrılmamış o halde, o ayrılmayı kabul ettiği için sen ağır konuşmuşun önemli bir detay bence seni suçlu çıkarmaya çalışıyor...Sana ısınamadım ayrılalım olmaz deseydi 2. bir şans verilebilirdi ama o hiç olmayacak bir sebepten ayrılmış ikinci bir şansı versen bile seni ailesine karşı savunamayacağını düşündüğüm için kesinlikle barışma diyorum ben

Yarın yarından sonra siz evlendiğinizde "annem sana ısınamadı, kimse seni istemiyor, bana başka kız bakacaklarmış onların istediği ile evleneceğim, boşanalım" derse ne olacak. gururun okşanması ile kalsın. 2. şansı hak etmiyor gibi....

cevremde herkes ailesini alsin gelsin o halde diyo ama aileler girlnce donmek daha zor ve benm onumde kpss snavim var.en onemliside onu daha tam olarak taniyamadigimi dusunuyorum belki evlencek kadar sevmyorum onu bunu anlamadan ailesyle gelip yuzugu takmakta isime gelmyo. Ya bi taraftanda dyorum kizim birak baska adammi yok yani bunla ugrasyosun sen nasil uzulduysen o dusunmedyse sende dusunme dyorum ama kalbim boyle demiyo ozluyorum bazen

merhaba gamzeli senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım çünki aynı olay benimde başımdan geçti eşim beni görmüş beyenmiş ve habar göndermiş tanışalım diye ilk başlarda ben kabul etmedim sonra eniştem söledi bana eniştemin memleketlisiymiş iyi görüşelim dedim görüştük ben çok sakindim ama sanki yanımda 40 yıllık bi arkadaşım vr
sigaramı yaktım çay kahve felan içtik oturduk konuştuk neyse o gün ayrılcaz bir daha görüşücekmiyiz dedi tabiki neden olmasın dedim ben evime gittim ama tel nolarımızı birbirimize vermemiştik 2 gün sonra eniştemi aramış tel nosunu ayıp olur diye istiyemedim demiş eniştemden tel nomu almış 5 gün sonra bir msj mesajı tamamen hatırlayamıyorum ama br bölümünü hiç unutmuyorum ailem sana ısınamamış sinirden diyerlerini hiç hatırlayamıyorum bende ona karşılık bi cvp gönderdim çok sinirlenmiştim ama aileside benim iş yerime gelmişler iş yerime çok yakın oturuyolardı orda görmüşler ben nerden bilim annes babsı olduğunu çok sinirli bi tipim vrmış sinirli bi insanımdır ama normalde güler yüzlüyümdür .neyse gel zamn git zaman aradan 2 yıl geçti bu 2 yıl boyunca hiç karşılaşmadık daha doğrusu ben karşılaşmadım o hep beni görürmüş eşimin arkadaşını benim iş arkadaşımın kuzeni onunla bir gün haber göndermiş mağdu run çıktığı felan varmı diye arkadaşımda yok demiş eşimi sölemiş tekrardan görüşmek istiyo çok pişman diye ilk başta kabul etmedim çünki 2 yıl geçmesine rağmen o konuyla ilgili çok sinirliydim arkadaşım bir daha görüş belki başka durumlar vrdır bilmediğin ondan öle demiştir dedi neyse fazla uzatmim tekrardan görüşmeyi kabul ettim ve şuan 2 yıllık evliyiz ve çok mutluyuz ailesiylede aram çok iyi ailesini severim sayarım saygıda kusur etmem onlarında bana şu ana kadar bir kötü laf sölediklerini duymadım karışmazlar bize benim ailemde damatlarını çok severler
senin için hayırlısı olsun canım bu işler nasip kısmet işi

Şu an o sana döndüğü için hoşuna gitti ve seviyormuşun gibi düşünüyorsun ama sen kendinde unutmaya başladığını söyledin ilk yorumunda...

bak kpssde çalışıyormuşsun. boşver dersine konsantre ol ve atan . kendine uygun birisi çıkar inş.

kimseyi bulamamış geri dönmüş.

1 ayda sana çok aşık olsaydı etini kessen ayrılmazdı ailesiyle tartışırdı belki ama seni bırakmazdı yine de

Bazi insanlar vardir, baskalarinin tecrübelerinden yararlanmazlar, onlari dinleseler
bile sonu aci ile bitecek "kendi tecrübelerini" yapmayi tercih ederler.
Aslinda ögrenmek, kendi aci tecrübelerini yasamakta bazen güzeldir, ama konu
bir aile kurmak , güven ve sevgiyle alakaliysa riske atmamali diye düsünüyorum.
Bize fikrimizi sorup, cevaplarimizi okuduktan sonra iliskinize kaldiginiz yerden (biraz
yaralanmis, kalbi kirilmis olarak ) ama inatla devam etmek isterseniz, hayat sizin hayatiniz
bize ancak saygi duymak düser. Ne de olsa asiksiniz :44:

Duru görü:
Iliskiye kaldiginiz yerden devam etmeyi kabul ettiginiz takdirde,
en fazla 6 ay sonra bir derdim var kösesinde görüsmek üzere.
Esen kalin diyorum

Son düzenleme:
Canimm cok mutlu oldum yaa hep mutlu olun insallah gercekten cok benziyo yasadigimiz seyler. Ama ben senin kadar sansli olurmuyum emin degilim. Bi evli cift var cok samimi onlarla. Onlari bende sevdim bana cok israr ediyolar mutlu olcaksin diyolar ama beni onla tanistiran arkadasim o evli cifte cok guvenmemem gerektigini soyluyo...yani o kadar karmasikki o donmeden once daha rahatti kafam simdi hep dusunuyorum. Aileni al gel o zaman dicem az kaldi ama eminmiyim o mu evlenmek istedigim kisi bilmiyorum.

burada sıkıntı yaşayan insanların en büyük derdi genelde eşlerinin büyüklerin sözlerinden çıkmamaları... erkeklerin gerekli gereksiz yere ana kuzusu olmaları yüzünden sıkımntıda olan çok kadın var.. sizin görüştüğünüz kişi kendi belli edecek büyük bi açık vermişken ondan daha fazla medet ummayın...evlenseniz bile sizin de aklınızdan ailesinin sizi ona uygun bulmadığı cümlesi hiç çıkmayacak... kopmuş bağları yeniden sarmaya çalışaak kendinize zarar vermeyin

inanmayın pişman olmus modu girmiş sadece 2 aydır nerdeymıs aklı yoksa diğer kız onu bırakmısda mı aklı basına gelmıs ? madem görücü usulu sallayın gitsin okdr kale alıncak biri değil bence ailesi için baska kız için senı bırakmıs aslında sımdıden gözünüzü açın sonra ben ne yaptım demeyın derim..

Tatlim inan buraya yazmadan once gercekten olumluydum ona karsi ama her bi yorum bir insan demek insan demek tecrube demek benim icin o yuzden suan daha mantikliyim dusunmuyorum barismayi zamana birakicam sanirim hatta onu bile yapmayip kestirip atabilirim...cunku onun icin doktugum gozyasini icimdeki aciyi ben biliyorum Rabbim biliyor...daha da cok yasanmislik birakip daha agir bi darbe almak istemiyorum...ama anlayisiniza siginarak soyluyorum insan gercekten bazen sebebsiz ozleyebiliyo iste

Biliyor musun bence sen de aslında mantıken devam etmemen gerektiğinin farkındasın. Ve hatta pek umudun da yokmuş gibi geldi bana ama tek sorunun sanıyorum kalbine söz geçirememen. Ancak bunu da mantıksal yollarla alt etmeyi başarabilirsin.

Bir arkadaş bu kişinin sözlerinde çelişki bulmuş, önce ailem başka kız bulmuş karşı gelemem demişti: benim aklıma ilk gelen, neden seni onlara anlatıp hayır diyememiş? Karşı gelmek değil ki bu. İkna etmeyi deneyebilirdi üstelik ailesi seni tanımıyordu bile. Tanımadıkları kızı istemeyecek durumdalarsa zaten hiç evlenmeyi düşünme.

Sonra da: Ailem bana çok kızdı senle bitirdiğime demiş. Bu çelişkiden birşey anlamadım ben. Seni kandırmış bu durumda?

Bence yalan söylüyor, büyük ihtimalle biriyle denedi olmadı sana geri döndü.

Burda aslında bizim fikirlerimiz de yanıltıcı olur, kimimiz olumlu bakar devam et der, kimimiz daha temkinlidir devam etme der, bunlarda her bireyin yaşanmışlıklarından yola çıkılarak yazılır. Sen o zaman ortalamaya bak.:)

Ben de devam etmemen gerektiğini düşünenlerdenim. Ya da devam et bir süre bağlanmadan, iyce değiştiğine emin olman için zamana ihtiyacın var ki bu zaman en az 6 7 ay.
Bağlanmadan yapabileceksen, seçim senin.

Sevgiler...

Canım bence bir şans ver ama sen sen ol en az 1-2 sene nişanlı kal ve iyi tanımaya çalış ve uzun süre nişanlı kalıp seni iyi tanımak istiyorum şartıyla barış. Tanımadığın biriyle ( benim gibi) evlenipte pişmanlık duyma sonra.

Canimm oncellkle cok tesekkur ederm zaman ayirip yorum yaptgn icin. saniyorum bazi arkadaslar yanlis anladi yada ben anlatamadim...baskasini bulmadi ailesi sadece oglum biz bulalim evlencegin kizi demisler bu o zaman bana soyledigi. Smdi dogruyu anlatti tabi dogru olan buysa... Ailesi calisan yani memur biri olsun demis( kendi kizlarida benlm gibi okulu bitmis ayni kpss kursuna gidiyoruz yarin bigun o kiz birini sevse ayni sey onun basina gelse ne olur merak ediyorum ) allesi birakmasi icn dememis guya sonrada kizmis ne alaka dimi bende anlayamadim cok kurcalamakta gelmedi icimden...ama 2 aydir nerdeyim ne yapiyorum hep biliyo zman zaman takip etmis yani 2 ay unutup bugun gelmemis o konuda ikna oldum

adamin bir dedigi otekini tutmuyor hangisine inanacaksin ne maglum ikinci soylediginin yalan olmadigi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…