ÇOK PİŞMANMIŞ

Boşandığımda da mecburen görüşeceğim ortak bir çocuğumuz var

Boşanmamda mecburen görüşeceğim ortak bir çocuğumuz var
Ben o görüşmeden bahsetmedim. Siz ondan kopmadınız. Bunu biliyorum. Sizde biliyorsunuz. Ruhen ve bedenen ayrılmış değilsiniz. Bakın çok ayrıntılı yazmak istemiyorum.Siz bunu bitirmiş değilsiniz hepsi bu Ben bunu ne tuhaf buluyor ne sizi yargılıyorum. Haddim değilSadece o kafanızdakileri o karışıklığı hayata geçirmeyin diyorumYada sorun tekrarlanırsa sizi linç edecek değilim diyorum Daha net başka birşey yazmıycam

Evet kopamadım bana çok kötülükler yaptı ama nefret edemedim nefret etmeye çalıştım ama yok yüzü düşse içim eziliyordu ağlasın üzülsün istemedim hiç ben ona bakınca gözüm dolardı öyle çok sevmiştim öyle çok hak etmedi, onu sevdiğim kadar bir taşı sevsem dile gelirdi çiçek açardı ama olmadı

Eski konunuza baktım şimdi. İnanılır gibi değil. Siz de eşinize karşı bir takıntı var. Yaptığı onca şeye rağmen hep üzülmesine dayanamıyorum deyip ayrılmamışsınız. Hala da aynı şeyi söylüyorsunuz. Bence eşiniz bu ruh halinizi bildiği için bile bile ağladı, dayanamadığınızı bildiğinden . Peki hiç düşündünüz mü siz ona kıyamazken o size bütün bunları nasıl yaptı? Lütfen eski konunuzu tekrar açın ve okuyun. Umarım kurtulursunuz bu adamdan ve bir gün gerçekten sevilirsiniz.

Teşekkür ederim

keşke geleceği görebilsem diyorum
Umarım ban yemem ama inancınızı bilmiyorum fakat istihareyi tavsiye ederim size..hakkınızda hayırlısı olsun...nerden baksanız zor bir durum...keşke bu pişmanlığı zamanında yaşasaydı,ben az buçuk hatırlıyorum konunuzuda çok üzülmüştüm gerçekten katlanılabilir gibi değildi...Allah yardımcınız olsun.

Bır zalim ocağında sevdanın aglamaması ıcın, bır kuru dalla cıcekle gelene kanmayacaksın.

Sıddetı hatırlayıp fıtrat degısmez, ıkı sevısme ve bir tatlı sozden sonra ozune donecek bu adam cunku affettim, affedildigini gordu diyeceksin kendı kendine. affedilen kıymet bilmiyor, affedildigi ıcın Sonrasında beterini yapıyor.
Oyuzden hayatına ailene genclıgıne bak ve bosan.

Sizde zamanında ağlamışınızdır kim bilir nasıl canınız yanmıştır. O ne yaptı o zaman. Onları o günleri düşünün. Ailenizde arkanızda iken vazgeçmeyin. Sizin gibi olmak isteyen çaresiz. Anne babasından destek bulamayıp şiddeti kavgayı küfrü çeken o kadar çok güçsüz kadın var ki. Sırf onlar için bile olsa vazgeçmeyin

Keşke böyle olmasaymış ama bencede affederseniz aynı şiddet devam eder

Ben ağlarken o da ağlardı bana, kendine neler yaptırıyorsun diyip kendine zarar vermeye başlardı. Onun psikolojisi bozuktu benimkimizde bir güzel bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…