ÇOK PİŞMANMIŞ

Bu arada ben yeni üyeyim eski konularınızı bilmem. Kalkan el inmez mottosundan yola çıkmadım. Sadece gene dayak yiyeceksiniz siz. Kızmayın. Özelden bu olursa şayet barışırsanız barıştığınızın 4 ayında bana özelden yazabilirsiniz. Ben hep sonucu bana yazsın yorum yaptıklarım isterse diyorum. Sizde deneyebilirsiniz. Çünkü görüşmeye devam edeceksiniz dinlemeyeceksiniz onuda biliyorum. Buraya kim ne yazarsa yazsın 🙏Hatta boşansanızda 🙏Değilmi.......
Boşandığımda da mecburen görüşeceğim ortak bir çocuğumuz var

Boşanmamda mecburen görüşeceğim ortak bir çocuğumuz var
Ben o görüşmeden bahsetmedim. Siz ondan kopmadınız. Bunu biliyorum. Sizde biliyorsunuz. Ruhen ve bedenen ayrılmış değilsiniz. Bakın çok ayrıntılı yazmak istemiyorum.Siz bunu bitirmiş değilsiniz hepsi bu 🙏Ben bunu ne tuhaf buluyor ne sizi yargılıyorum. Haddim değil🙏Sadece o kafanızdakileri o karışıklığı hayata geçirmeyin diyorum🙏Yada sorun tekrarlanırsa sizi linç edecek değilim diyorum 🙏Daha net başka birşey yazmıycam🙏

Ben o görüşmeden bahsetmedim. Siz ondan kopmadınız. Bunu biliyorum. Sizde biliyorsunuz. Ruhen ve bedenen ayrılmış değilsiniz. Bakın çok ayrıntılı yazmak istemiyorum.Siz bunu bitirmiş değilsiniz hepsi bu 🙏Ben bunu ne tuhaf buluyor ne sizi yargılıyorum. Haddim değil🙏Sadece o kafanızdakileri o karışıklığı hayata geçirmeyin diyorum🙏Yada sorun tekrarlanırsa sizi linç edecek değilim diyorum 🙏Daha net başka birşey yazmıycam🙏
Evet kopamadım bana çok kötülükler yaptı ama nefret edemedim nefret etmeye çalıştım ama yok yüzü düşse içim eziliyordu ağlasın üzülsün istemedim hiç ben ona bakınca gözüm dolardı öyle çok sevmiştim öyle çok hak etmedi, onu sevdiğim kadar bir taşı sevsem dile gelirdi çiçek açardı ama olmadı

Eski konunuza baktım şimdi. İnanılır gibi değil. Siz de eşinize karşı bir takıntı var. Yaptığı onca şeye rağmen hep üzülmesine dayanamıyorum deyip ayrılmamışsınız. Hala da aynı şeyi söylüyorsunuz. Bence eşiniz bu ruh halinizi bildiği için bile bile ağladı, dayanamadığınızı bildiğinden . Peki hiç düşündünüz mü siz ona kıyamazken o size bütün bunları nasıl yaptı? Lütfen eski konunuzu tekrar açın ve okuyun. Umarım kurtulursunuz bu adamdan ve bir gün gerçekten sevilirsiniz.

Eski konunuza baktım şimdi. İnanılır gibi değil. Siz de eşinize karşı bir takıntı var. Yaptığı onca şeye rağmen hep üzülmesine dayanamıyorum deyip ayrılmamışsınız. Hala da aynı şeyi söylüyorsunuz. Bence eşiniz bu ruh halinizi bildiği için bile bile ağladı, dayanamadığınızı bildiğinden . Peki hiç düşündünüz mü siz ona kıyamazken o size bütün bunları nasıl yaptı? Lütfen eski konunuzu tekrar açın ve okuyun. Umarım kurtulursunuz bu adamdan ve bir gün gerçekten sevilirsiniz.
Teşekkür ederim

keşke geleceği görebilsem diyorum
Umarım ban yemem ama inancınızı bilmiyorum fakat istihareyi tavsiye ederim size..hakkınızda hayırlısı olsun...nerden baksanız zor bir durum...keşke bu pişmanlığı zamanında yaşasaydı,ben az buçuk hatırlıyorum konunuzuda çok üzülmüştüm gerçekten katlanılabilir gibi değildi...Allah yardımcınız olsun.

Evet kopamadım bana çok kötülükler yaptı ama nefret edemedim nefret etmeye çalıştım ama yok yüzü düşse içim eziliyordu ağlasın üzülsün istemedim hiç ben ona bakınca gözüm dolardı öyle çok sevmiştim öyle çok hak etmedi, onu sevdiğim kadar bir taşı sevsem dile gelirdi çiçek açardı ama olmadı
.........................................................
Evet dediğim buydu bunları yazmak zor. Kim ne derse desin emin olmalıyım diyerek dönebilirsiniz. Son konuşmada bile çocuk mevzusunda bir anda siz herşeyi değişmiş bulup burda tüm dediklerinize rağmen dönebilirsiniz. Bunun için dedim bana kızmayın🙏Bazen emin olmak için son bir kere batmak denen bir şey var🙏işte tam bu ip üzerindesiniz.Herkesin aksine ben bunun son olmadığını söyledim. Sözümün arkasındayım.

Bır zalim ocağında sevdanın aglamaması ıcın, bır kuru dalla cıcekle gelene kanmayacaksın.

Sıddetı hatırlayıp fıtrat degısmez, ıkı sevısme ve bir tatlı sozden sonra ozune donecek bu adam cunku affettim, affedildigini gordu diyeceksin kendı kendine. affedilen kıymet bilmiyor, affedildigi ıcın Sonrasında beterini yapıyor.
Oyuzden hayatına ailene genclıgıne bak ve bosan.

Gül değil Gül bahçesiyle gelse kanmam ama ben ağlamalarına dövünmelerine üzülüyorum benim yumuşak karnım bu üzülüyorum ve maalesef çok sevmiştim duygularım beni bu kararsızlığa düşüren
Sizde zamanında ağlamışınızdır kim bilir nasıl canınız yanmıştır. O ne yaptı o zaman. Onları o günleri düşünün. Ailenizde arkanızda iken vazgeçmeyin. Sizin gibi olmak isteyen çaresiz. Anne babasından destek bulamayıp şiddeti kavgayı küfrü çeken o kadar çok güçsüz kadın var ki. Sırf onlar için bile olsa vazgeçmeyin

Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum 😔
Keşke böyle olmasaymış ama bencede affederseniz aynı şiddet devam eder 😐

Sizde zamanında ağlamışınızdır kim bilir nasıl canınız yanmıştır. O ne yaptı o zaman. Onları o günleri düşünün. Ailenizde arkanızda iken vazgeçmeyin. Sizin gibi olmak isteyen çaresiz. Anne babasından destek bulamayıp şiddeti kavgayı küfrü çeken o kadar çok güçsüz kadın var ki. Sırf onlar için bile olsa vazgeçmeyin
Ben ağlarken o da ağlardı bana, kendine neler yaptırıyorsun diyip kendine zarar vermeye başlardı. Onun psikolojisi bozuktu benimkimizde bir güzel bozdu

Back
X