- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.577
- 83
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
Eski konuuzu okudum, korku filmi gibi. Lütfen i adama dönmeyin. Kendinize acımıyorsan evladına acı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geleceği görmek için üç ay önce yediğin dayağı hatirlayabilirsin. İnan ki devam edersen değişen bir şey olmayacak. Bir kere vuran on kere daha vurur, hele de iki ozure kandığına artık eminsekeşke geleceği görebilsem diyorum![]()
Süpürge perdeye çarpıp oynatinca "sen perdeyi açmışsın,or... Musun?" Diye döven adamdan tedavi ile çocuk sahibi olmuşsun... Yani ne denir ki?aslında dövmek için sebep arıyordu Diyeyim apartmanda bi kadına selam vermeden geçsem ki kadını tanımıyorum ona bile dayak yemişliğim vardı lohusaydım) Artık ailem diken üstündeydi sürekli korkuyolardı tehtit edildiğimi, beni yastıkla boğmaya çalıştığını, kafama silah dayadığını, boğazıma bıçak dayadığını herşeyi anlatmıştım
En son 7 ay önce şiddet gördüm ama haklısınız bir el kalktımı bir daha inmez biliyorumGeleceği görmek için üç ay önce yediğin dayağı hatirlayabilirsin. İnan ki devam edersen değişen bir şey olmayacak. Bir kere vuran on kere daha vurur, hele de iki ozure kandığına artık eminss
Hayır böyle bir şey olmadı bana sen or.... musun ifadesini kullanmadıGeleceği görmek için üç ay önce yediğin dayağı hatirlayabilirsin. İnan ki devam edersen değişen bir şey olmayacak. Bir kere vuran on kere daha vurur, hele de iki ozure kandığına artık eminse
Ekleme
Süpürge perdeye çarpıp oynatinca "sen perdeyi açmışsın,or... Musun?" Diye döven adamdan tedavi ile çocuk sahibi olmuşsun... Yani ne denir ki?
Önce dövüp sonra ağlaması da ilginç.Ben ağlarken o da ağlardı bana, kendine neler yaptırıyorsun diyip kendine zarar vermeye başlardı. Onun psikolojisi bozuktu benimkimizde bir güzel bozdu
Sözüm ona engel olamıyor vurmaya vururken ağlardı kendine neler yaptırıyorsun kışkırtıyorsun beni falan diyeÖnce dövüp sonra ağlaması da ilginç.
Nolur böyle şeyleri düşünüp kendinize sebep aramayın. Bakın tam olarak bilmiyorum olayınızı. Hatta öyle boşanma yanlısı biri de değilim ama ailenizi arkanıza almışken karşınıza almayınSözüm ona engel olamıyor vurmaya vururken ağlardı kendine neler yaptırıyorsun kışkırtıyorsun beni falan diye![]()
Konuyu açtım çünkü ailmenden kimseye içimi bu denli dökemiyorum içimdeki herşeyi söylemek istedim buradaKonuyu niye actigini anlayamadim. Barismam
Diyorsunda, birtarafin onda kalmis..
bana ôyle geliyorki, yasananlara,ailene ragmen,
Yarin bosanmiyacaksiniz.
birkac ay sonrada hayat yine sil bastan.
hakkinda hayirlisi olsun
Bitemeyen bir Arka Sokaklar dizisi daha istemiyoruz. Diyeceklerim bu kadar.Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum![]()
Bunu demeniz çok ilginç . Şiddet gormediyseniz kurban bayraminda nasıl darp raporu aldınız? Dudaginiz nasıl kanadı?En son 7 ay önce şiddet gördüm ama haklısınız bir el kalktımı bir daha inmez biliyorum
Ben mi yanlış okudum diye, şimdi tekrar baktım da, şöyle demiş;Hayır böyle bir şey olmadı bana sen or.... musun ifadesini kullanmadı
Arada çok da fark yok benim açımdan. Ayrica perde kıpırdamış diye seni dovmesinin alt metini zaten Perdeyi açıp asigini eve alma ihtimalin, ona buna göz süzme ihtimalin falandir. Yoksa içeriye güneş girip D vitamini aldigin için dovmuyordur herhalde? Aynı kapıya çıkıyor bir yerde...yine bi gün kavga ederken bir ay önce bana kaldırım o... getirsem senden daha iyi karı olurdu bana
Kesinlikle aynı kapıya çıkıyor ama öyle demedi o zaman o ifadeyi kullanmadı onu demek istedim çok haklısınızBunu demeniz çok ilginç . Şiddet gormediyseniz kurban bayraminda nasıl darp raporu aldınız? Dudaginiz nasıl kanadı?
Kaynananiz olacak geri zekalı " ne var bunda kocan o senin hiç mi vurmasın" gibi laflar etmiş, dudaginizin patladığı gün. Sanırım onu haklı gördünüz ve bu olayı şiddetten saymadiniz.
Ben mi yanlış okudum diye, şimdi tekrar baktım da, şöyle demiş;
Arada çok da fark yok benim açımdan. Ayrica perde kıpırdamış diye seni dovmesinin alt metini zaten Perdeyi açıp asigini eve alma ihtimalin, ona buna göz süzme ihtimalin falandir. Yoksa içeriye güneş girip D vitamini aldigin için dovmuyordur herhalde? Aynı kapıya çıkıyor bir yerde...
Konu sahibi, daha önce binlerce kere dayak yemişsin,hepsinde de ağlayınca affetmissin. Adam yine ağlıyor. Biliyorsun ki yine affedersem seni dövmeye yine devam edecek. Hala nasıl için uzulebiliyor? Kesinlikle çocukluktan kalma bağlanma probleminizfalan var. Bakın,aileniz de size destekken lütfen terapi alın. Yoksa bu ayı olmaz,gider başka ayıya kaptırır kendinizi bir fasıl da ondan işkence görürsünüz
Evet benimBen de kişilik bozukluğu mu var ?
Merhaba hanımlar, 2,5 yıldır evliyim, eşimle tanıdık vasıtasıyla tanıştık görücü usulü gibi oldu. Tanıştık dört ay görüştük ve birbirimize aşık olduk (ya da öyle sandık) eşimin işi gereği izin işleri zor diye nikahı tanıştığımızın beşinci ayı yaptık ( maalesef çok erken ) nikah kıyılır kıyılmaz...www.kadinlarkulubu.com
Bu konu sizin değil mi?
Gelecek yasadiklarinizdan farklı olmaz bu imkansız. Eşinizin muhtemelen bu hale gelmiş olmasının nedeni sıcak yemek ,temiz ev, temiz çamaşırlar, istediğini yaptıracak biri ve en önemlisi de öfkesini yonlendirecegi birini bulamamış olmasındanMerhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum![]()