ÇOK PİŞMANMIŞ

keşke geleceği görebilsem diyorum 😔
Geleceği görmek için üç ay önce yediğin dayağı hatirlayabilirsin. İnan ki devam edersen değişen bir şey olmayacak. Bir kere vuran on kere daha vurur, hele de iki ozure kandığına artık eminse

Ekleme

aslında dövmek için sebep arıyordu Diyeyim apartmanda bi kadına selam vermeden geçsem ki kadını tanımıyorum ona bile dayak yemişliğim vardı lohusaydım) Artık ailem diken üstündeydi sürekli korkuyolardı tehtit edildiğimi, beni yastıkla boğmaya çalıştığını, kafama silah dayadığını, boğazıma bıçak dayadığını herşeyi anlatmıştım
Süpürge perdeye çarpıp oynatinca "sen perdeyi açmışsın,or... Musun?" Diye döven adamdan tedavi ile çocuk sahibi olmuşsun... Yani ne denir ki?

Son düzenleme:
Geleceği görmek için üç ay önce yediğin dayağı hatirlayabilirsin. İnan ki devam edersen değişen bir şey olmayacak. Bir kere vuran on kere daha vurur, hele de iki ozure kandığına artık eminss
En son 7 ay önce şiddet gördüm ama haklısınız bir el kalktımı bir daha inmez biliyorum

Daha çok yeni değil mi zaten? Normal. Şiddet görmüşsünüz işte aileniz dış göz olarak demek ki bu evliliği sonlandırmayı doğru buluyor ki size öyle bir sert çıkış yapmış. Duygusal yaklaştığınız için “değişecek mi” diye acabalarınızın olması ondandır. Böyle şeyler acıtır. Acıyı çekeceksiniz ve bitecek siz daha çok acı çeksem mi acaba ikilemine neden sokuyorsunuz kendinizi?

Geleceği görmek için üç ay önce yediğin dayağı hatirlayabilirsin. İnan ki devam edersen değişen bir şey olmayacak. Bir kere vuran on kere daha vurur, hele de iki ozure kandığına artık eminse

Ekleme

Süpürge perdeye çarpıp oynatinca "sen perdeyi açmışsın,or... Musun?" Diye döven adamdan tedavi ile çocuk sahibi olmuşsun... Yani ne denir ki?
Hayır böyle bir şey olmadı bana sen or.... musun ifadesini kullanmadı

Sözüm ona engel olamıyor vurmaya vururken ağlardı kendine neler yaptırıyorsun kışkırtıyorsun beni falan diye😕
Nolur böyle şeyleri düşünüp kendinize sebep aramayın. Bakın tam olarak bilmiyorum olayınızı. Hatta öyle boşanma yanlısı biri de değilim ama ailenizi arkanıza almışken karşınıza almayın

Size şiddet uygulamış, eminim başka anlaşmazlıklar da vardır. İnsan düzenini değiştirirken illa zorlanıp duygusallaşıyor. Ben evimden taşındığımda bile çok kötü hissettim ki ev cansız bir şey. Ama bu sizi yumuşatmasın. Üstünde de fazla düşünmeyin. Sevgi saygı güven... Bunlar gerekli şeyler ve size şiddet gösteren birisinde üzgünüm ama bunlar yok. Şiddetin de kışkırtması olmaz. Kışkırtacak ne yapabilirsiniz en fazla? Hiçbir şey. Bağırsanız çağırsanız küfretseniz vur bana deseniz bile bu vurmasına neden olamaz. Bence üzerinde fazla düşünmeyi ve dramatize etmeyi bırakın. İnsanlar sevdiklerini çoluğunu çocuğunu toprağa veriyor ama yine de bi şekilde yaşıyor. Boşanmak acıtacak ama geçecek.

Konuyu niye actigini anlayamadim. Barismam
Diyorsunda, birtarafin onda kalmis..

bana ôyle geliyorki, yasananlara,ailene ragmen,
Yarin bosanmiyacaksiniz.
birkac ay sonrada hayat yine sil bastan.

hakkinda hayirlisi olsun

Konuyu niye actigini anlayamadim. Barismam
Diyorsunda, birtarafin onda kalmis..

bana ôyle geliyorki, yasananlara,ailene ragmen,
Yarin bosanmiyacaksiniz.
birkac ay sonrada hayat yine sil bastan.

hakkinda hayirlisi olsun
Konuyu açtım çünkü ailmenden kimseye içimi bu denli dökemiyorum içimdeki herşeyi söylemek istedim burada

Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum 😔
Bitemeyen bir Arka Sokaklar dizisi daha istemiyoruz. Diyeceklerim bu kadar.

En son 7 ay önce şiddet gördüm ama haklısınız bir el kalktımı bir daha inmez biliyorum
Bunu demeniz çok ilginç . Şiddet gormediyseniz kurban bayraminda nasıl darp raporu aldınız? Dudaginiz nasıl kanadı?
Kaynananiz olacak geri zekalı " ne var bunda kocan o senin hiç mi vurmasın" gibi laflar etmiş, dudaginizin patladığı gün. Sanırım onu haklı gördünüz ve bu olayı şiddetten saymadiniz.

Hayır böyle bir şey olmadı bana sen or.... musun ifadesini kullanmadı
Ben mi yanlış okudum diye, şimdi tekrar baktım da, şöyle demiş;
yine bi gün kavga ederken bir ay önce bana kaldırım o... getirsem senden daha iyi karı olurdu bana
Arada çok da fark yok benim açımdan. Ayrica perde kıpırdamış diye seni dovmesinin alt metini zaten Perdeyi açıp asigini eve alma ihtimalin, ona buna göz süzme ihtimalin falandir. Yoksa içeriye güneş girip D vitamini aldigin için dovmuyordur herhalde? Aynı kapıya çıkıyor bir yerde...

Konu sahibi, daha önce binlerce kere dayak yemişsin,hepsinde de ağlayınca affetmissin. Adam yine ağlıyor. Biliyorsun ki yine affedersem seni dövmeye yine devam edecek. Hala nasıl için uzulebiliyor? Kesinlikle çocukluktan kalma bağlanma probleminizfalan var. Bakın,aileniz de size destekken lütfen terapi alın. Yoksa bu ayı olmaz,gider başka ayıya kaptırır kendinizi bir fasıl da ondan işkence görürsünüz

Bu konu sizin değil mi?

Bunu demeniz çok ilginç . Şiddet gormediyseniz kurban bayraminda nasıl darp raporu aldınız? Dudaginiz nasıl kanadı?
Kaynananiz olacak geri zekalı " ne var bunda kocan o senin hiç mi vurmasın" gibi laflar etmiş, dudaginizin patladığı gün. Sanırım onu haklı gördünüz ve bu olayı şiddetten saymadiniz.

Ben mi yanlış okudum diye, şimdi tekrar baktım da, şöyle demiş;

Arada çok da fark yok benim açımdan. Ayrica perde kıpırdamış diye seni dovmesinin alt metini zaten Perdeyi açıp asigini eve alma ihtimalin, ona buna göz süzme ihtimalin falandir. Yoksa içeriye güneş girip D vitamini aldigin için dovmuyordur herhalde? Aynı kapıya çıkıyor bir yerde...

Konu sahibi, daha önce binlerce kere dayak yemişsin,hepsinde de ağlayınca affetmissin. Adam yine ağlıyor. Biliyorsun ki yine affedersem seni dövmeye yine devam edecek. Hala nasıl için uzulebiliyor? Kesinlikle çocukluktan kalma bağlanma probleminizfalan var. Bakın,aileniz de size destekken lütfen terapi alın. Yoksa bu ayı olmaz,gider başka ayıya kaptırır kendinizi bir fasıl da ondan işkence görürsünüz
Kesinlikle aynı kapıya çıkıyor ama öyle demedi o zaman o ifadeyi kullanmadı onu demek istedim çok haklısınız

Bu konu sizin değil mi?
Evet benim

Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum 😔
Gelecek yasadiklarinizdan farklı olmaz bu imkansız. Eşinizin muhtemelen bu hale gelmiş olmasının nedeni sıcak yemek ,temiz ev, temiz çamaşırlar, istediğini yaptıracak biri ve en önemlisi de öfkesini yonlendirecegi birini bulamamış olmasından

Back
X