ÇOK PİŞMANMIŞ

Alıntılayamadım bir konunuzda şunları yazmışsınız:

"Artık ailem diken üstündeydi sürekli korkuyolardı tehtit edildiğimi, beni yastıkla boğmaya çalıştığını, kafama silah dayadığını, boğazıma bıçak dayadığını herşeyi anlatmıştım"

Sizin acilen tedavi olmanız gerekiyor bunu yargılayarak söylemiyorum tıbbî açıdan söylüyorum.

Ayrıca eşinizin bundan sonra bunları yapmayacağını bilmek neyi değiştirir ki, bir kez yapmış olması yeterli değil mi?

Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum 😔
Degil bir adet gul yollarina guller serse de donme derim ben. 3 ayda ne yapmis sinir hastaligi icin? Gitmis mi psikologa, sorunu cozmus mu? Duzelmeyecek. Kendine bunu yapma hemcinslerime çok üzülüyorum duygularina yenik dustukleri icin

Önceki konunu okurken benim içim paramparça oldu. Adam seni bekaret kontrolune götürüyor, sen paşa paşa gidiyorsun. Hamileyken bile bayıltana kadar dövüyor, iki göz yaşına kanıyorsun. Yahu kendine acımadın karnındaki sabiye de mi acimadin? Git acilen tedavi ol, o masumu da baba musvettesinden ve kendinden uzak tut. Kuzumun başına gelebilecek cogu şeyden daha tehlikelisiniz...

sendeki ona aliskanligini ,emeklerini,sevgini ,kendini ,kendi duygularini gordun onu gorunce o yuzden oyle bir sey hissettin cnm ama gecer merak etme insanlar ölüm acısını unutmasa bile bi sekilde o aciyla bile yasiyor kaldi ki bu ölüm de degil gececek inan ama bi yerde insan kendini dusunmeli lutfen kendini de dusun bazen de bencillik ise eger bunun adi bencil olmali insan su donemde ozellikle her seyin gececegine odaklan eminim cok daha kolay atlatacaksin

Burada yazdıklarınızı büyük puntolarla yazıcıdan çıkarıp odanıza asın ve okuyun her gün.
Hala bu ruh hastasıdan soğumuyorsanız, gidin tedavi olun.

Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum 😔
O düzelmeler, verilen güller siz davayı çekene kadar. Kanmayın, yanarsınız.

Dayak arsızı olduysanız barışın ya da iki tokat atıp kendine getirelim

yanlış anlama ama gerçeklerle yüzleşmen icin bu şekilde söyleme ihtiyacı hissettim.

Şiddet görmüşsün şiddet.
Adam hala özür dilerken bile sinir hastasıyım diyor kafanı karıştıran ne hala şaka mısın çekse bıçağı saplasa ne yapacaksın??
konusma bile

Hayır ben enin olsam bile ailem o kişinin adını dahi duymak istemiyor kaldık barışacağım diyeyim bunu demek istemiştim
Tadavi olacağım diyor terapiste de gidelim diyor ama bunu hep diyordu zaten güvenmiyorum
İyi o zaman. Deyin ki '' Biz şimdi boşanalım, sen tedavini ol yine gel. Benim dayanacak gücüm kalmadı. Bir araya gelirsek sen düzelene kadar ben delircem. Sen bana katlanabilecek misin? ''

Evli olmanız bu durumu değiştirme direkt boşanma ve ceza alma nedeni, evli olduğu için sana tecavüz edemez, evli olduğu için seni dövemez, evli olduğu için sana sözlü şiddet uygulayamaz, evli olduğu için senin hayatını kısıtlayamaz üzerine kapı kilitleyemez.

Dehşete kapıldım konularını izlerken bi kadın cinayeti daha mı olsun, 2 gün de seni mi konuşsunlar ekranlarda o ufacık bebeğin sensiz mi kalsın. Bak kardeşim bu işin sonu bu. Kendini koru bu adama da kanma, karşına çıkarsa kaç hatta uzaklaştırma aldır. Bu kişi normal değil ve ailesi de normal değil balık baştan kokmuş yanı. Ne güzel ailen Arkanda bir de kimsesiz olduğu için bunları çeken, bunları yaşayıp sonra da öldürülen onca kadın var. Başta biz kadınlar kendimize sahip çıkmalıyız kanunlar koruyamıyor işte senin barışman demek ölüm fermanını kabullenmen demek. Acı yaZdım belki ağır yaZdım ama düşün diye yaZdım, cidden çok üzüldüm. Oğlunu düşün bunları görerek büyütüğün erkek çocuğunun da rol modeli bu adam olacak ve karısına aynı şeyleri yaşatacak belkide. Ama ailenin yanında normal yetişen bir çocuğun olacak. Aileni, kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün sen annesin.

Davanın ertelenmesinş sağlayın bşraz düşğnğn dönmeseniz daha iyi tabi ki ama bu kadar kötü hissettiyseniz sonra pişman olma gibi durumlar yaşayabilirsiniz.. kendi içinizde vicdan yapıp keşke boşanmasaydım falan diyebilirsiniz. O geldi ben affetmedim diye kendinizi yiyip bitirebilirsiniz.. biraz daha düşününce zaten sizde tekrar ayrılmak istediğinizi kafanızda netleştireceksiniz. Ama şu durumda ileride kendinizi suçlayabilirsiniz, ya değiştiyse falan diyebilirsiniz. Aile konusuna gelince, inanın kimse ailenizden daha değerli olamaz. Bunları karşınızı değiştirmek için yazmadım sakin yanlış anlamayın, kararınızı kendiniz iyice sindirin, netleştirin diye yazdım. Umarım sizin için en doğru olanı yaparsınız. 🙏

Ailen haklı

Konu sahibi, bu adam ciddi sekilde senin ayarlarini bozmus, özgüvenini yerle bir etmis, seni psikolojik olarak bagimli hale getirmis.
Lütfen bir an önce bosan ve hemen bir psikologdan randevu al. Ortak cocugunuz oldugu icin bosandiktan sonra da bu adam kapina gelip duygu sömürüleri yapmaya devam edebilir, edecektir yani eminim. Sen dik durmayi ögrenmelisin bir an önce, sevgi/merhamet sandigin sey aslinda bir bagimlilik. Lütfen kendin icin olmasa bile seni seven ailen ve cocugun icin destek al. Bak burda bu kadar insan ayni seyi söylüyor, herles az cok tecrübe sahibi, lütfen bunu göz ardi etme.

Okdar iyi anliyormki icinin yanginini. Insan dayanamiyo uzuluyo istiyoki duzelsin. Istiyoki dogru olsun soyledikleri yuvama gidim.
Keske sana duzelir dene diyebilsem ama degismiyolar emin ol. Bir kac aya eski haline donuyolar. Cokkk eminim buna. Degisen varsada helal olsun derim. Zor yani.
Ayrildigim esim hic gelmedi barismaya.benimde hep duam insAllah baska turlu cikar ahim, gelmez kapima insAllah barismaya diye. Cunku insan bi baska yipraniyo oyle yalvaran eşi gordukce. 2 evlilik yapan biri olarak soyluyrm bunlari. Yasayan biri olarak...

Back
X