Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çok Pratik Krem Şantili Kurabiye ( Resimli )

Ellerine kollarına sağlık, bu akşam, olmadı en geç yarın akşam deneyeceğim bu tarifi

dün akşam denedim ve super oldu ,ben böyle pasta,börek işlerindende hiç anlamam ve becerimde olduğunu sanmıyordum ama super oldu hemde kısacık zamanda,çok teşekür ederim

Bu kadar beğenildiğini görünce üşenmeden hemen yaptım dün akşam ve sonuç mükemmel
Ağızda dağılması, tadı, kokusu, pratikliği yani kısacası şu an midede
Tarifi veren arkadaşın emeğine sağlık

bu kadar övgüden sonra bende yaptım şimdi fırında bakalım nasıl olacak :26:

tadıda görüntüsüde muhteşem oldu:)
tarife 1 çorba kaşığı pudra şekeri ekledim..
deneyin pişman olmazsınız

bu güzel tarif için çok teşekkürler. gerçekten çok kolay ve lezzetli bir kurabiye.iki kere yaptım ve yorumlar süper :))

eline sağlık canım...
teşekkürler paylaştığın için..
denicem en kısa zamanda

Son düzenleme:

ellerine sağlık bende bu tarifin bir değişiğini yapıyorum
Hazırlanışı:
1 fincan toz şekeri robottan toz hale gelene kadar çekin,
aynı fincanla 1 fincan sıvı yağ ekleyin karışana kadar tekrar çırpın,
üzerine yumuşak hamur kıvamına kadar un ekleyin...
şekiller verip fırında çatlayana kadar yada 15 dk kadar pişiriyorum üzerine pudra şekeri Afiyet olsun.
! : yamurun yarısına kakaoo ekleyip çift renk de yapabilirsiniz.

ben tepsiye dizerken çok zorlandım. hamurum böyle tam olmadı da parça parça oldu..
şimdi fırında bakalım..

kızlar ben bunun içine bide küçük lokum koyuyorum fındıklı antep fıstıklı ya da sakızlı lokum güzelce yuvarlayıp diziyorum tepsiye çok güzel oluyor acaba kakaolu krem şanti koysak nasıl olur bi denemek lazım :=)

su kadarını söyliyim bence pasta kremasıyla cok daha ii oluo icine fındık draje cikolata meyve parcası ve sakızlı vanilin katılabilir süper oluo kremsantili olanı beni pek cezbetmedi

ben de bu kurabiyeden yaptım
yendi ama öyle ahım şahım bi tadı yoktu
bi daha yapmadım
acaba benim beceriksizliğim miydi :) ?

Ben bunu daha önce nasıl görmedim, şimdi kalkıp denicem çok merak ettim. Gerçi ben 1 tane erim ama evdekilere sürpriz olsun. Paylaşım için teşekkürler

Hamuru çok güzel oldu böyle oyun hamurundan birazca yumuşak. Evde kakaolu krem şanti varmış onla yaptım şimfi fırına koydum, pudra şekerini döktükten sonra ben de foto eklicem.

Beyaz krem şantiyle de yapıcam. Tadı da güzeldi. Yemek yemeyen babam kurabiyelerin yarısını yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…