Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çok Pratik Krem Şantili Kurabiye ( Resimli )

kızlar ben bu kurbayeyi birde kurabiye kalıpları ile yapmak istiyorum
olur mu sizce?

bende denemek isityorum ama hamur zor toparlanıyor kalıplardan zor çıkar gibi geliyo :26:

evet hamuru kıyır kıyır oluyor.ama şekilli olursa daha güzel olur burda bir arkadaş hamuru açıp bardakla kesmişti sanırım.
doğum günümüze denemek istiyorum.inşallah olur ama ya.tarif süper çünkü.haftaya deneyip tekrar paylaşırım:)

aksam misafirim geldi oyle cay icmeye hemen yaptim bundan 10 dakika surmedi yapip firina atmam..
cok begendiler tesekkurler tarif icin tam bi kurtarici habersiz misafirler icin

Bende denedim cok güzel oldu tarif icin teşekkürler hemde cok pratik.agızda dağiliyor..

buda kurabiye kalıplarıyla yaptıklarım
biraz zor toplandı ama herkes beğendi

bende denedım ama begenmedım cok klasık bı kurabıye hıcbı ozellıgı yok bence ınternette cok daha degısık lezzetlı tarıfler var.

denedim güzel oldu ancak içerisine yarım bardak pudra şekleri konsa çok daha lezeetli olur

bende yaptım bence çok yağlı oldu krem santi zaten yağ 1 bardakta yağ girince çok yağlı oldu. düsününce herhangi bir kurabiyiye 1 bardak yağ konulur yada yarım sıvı yarım katı konur bunun yağı yarım olsa belki iyi olur krem santi marğarin gibi bisi .

dün denedim vee çok güzel oldu abim ve misafirler çok beğendi ağızda dağılıyor:) habersiz gelen misafirler için birebir

geçen gün arkadaşlarım gelecekti bende yaptım veee sonuç mükemmel arkadaşlarımın hepsine tarifi verdi

Gectigimiz hafta sonu malzemeleri 3'e katlayarak yaptim kalabalik gelen misafirlerimiz için ve çok güzel oldu hepside tek tek tarifini istedi
Agizda dagilmasi, tadi, kokusu, yapilis kolayligiyla muhtesem bisey

Tesekkürler paylasim için

arkadaşım benmi yanlış yapıyorum anlamadımki aynı tarifi yaptıysanız nasıl güzel oldu :26: burdakinin aynısını yaptım gayet kötü olduu

arkadaşım benmi yanlış yapıyorum anlamadımki aynı tarifi yaptıysanız nasıl güzel oldu :26: burdakinin aynısını yaptım gayet kötü olduu

canim malzemelerim ne bir eksikti ne bir fazla aynisinin tipkisini yaptim :44: koydugun un nasil bisey ince mi? kalin mi?

canim tarif icin cok tesekkürler,

tarifin cok güzel, dün denedim tadi müthis oldu, resmen un kurabiyesi gibi cok lezzetli oldu. annemler vardi herkes bayila bayila yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…