yaptım yaptım yaptım tam buğday unu kullandım benimkiler esmer oldular biraz anneme tattırdım tereyağlı un kurabiyesi gibi dedi yağ olarak fındık yağı kullandım paylaşımınız için teşekkürler
bende dün akşam yaptım ve tam zamanında fırını kapattım. fırının ağzını açık bırakmıştım ama oğluşum sağolsun gelmiş kapatmış neyse biraz fazla kızarmış oldu ama üzerine pudra şekerini ekledikten sonra enfes bir tadı oldu gerçekten tarifi yayınlayan arkadaşa çok teşekkürler. ben sadece tadına baktım ama eşim yaptıklarımın yarısını yemiş. tekrar teşekkür ederim....
Ben de dün bu kadar güzel yorum görünce hemen evde denedim. Malzemeleri karıştırınca hamur toplanmadı bir türlü. Ben de biraz süt ekledim. Malesef öyle un kurabiyesi gibi olmadı. Bir yerde bir hata yaptım sanırım. Tadı nefis ama
kızlar bunlarda benim yaptıklarım.tadı çok hoşumuza gitti,çokta basit bi tarifmiş:)
bende zeytinyağla yaptım.pudingle yaptığım kurabiye ağızda daha çok dağılıyordu.
sanırım zeytinyağla yaptığım için oldu.ama bu kurabiyede ağızda dağılıyor:)
ayrıca bende burdaki bir arkadaşın önerisi ile 1 yemk kaşığı pudra şekeri ve vanilin kullandım
çok güzel oldu
hamur işi kurabiye yapmayı hiçç sevmem benim için tam bir işkence ama bu tarifi şimdi denicem bakalım nasıl olucak çok pratik bi tarif pişince tekrar yazarım