Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çok Pratik Krem Şantili Kurabiye ( Resimli )

hafta sonu misafirim var

yorumlar olumlu

bu tarifi bende deniycem

ben yaptım daha önce gerçekten çok güzel oldu haftasonu misafirlerim gelicek onlarada yapıcam tarif için teşekkürler

arkadaşım çok çok teşekkür ederim bu tarifi paylaştığın için kızlar ben yaptım süperrrrrr oldu annem yedi ki çok marifetli bir kadındır çok ta meraklıdır bu tarz şeylere herşeyide beğenmez artık devamlı O da yapıyorkesinlikle deneyin çok basit çok lezzetli arkadaşlar hazır zannediyor yapıyorum cam sıkı kapaklı kapta saklıyorum hatta kavanozda da saklıyorum gerçekten çok güzel tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
Bütün yorumları tek tek okudum
Yapanlar bolca beğenip övmüşler yapmaya karar verdim..
şuan fırındalar kabarmıcak gibiler ölece duruyolar sanırım kabarmıyor
Birde yuvarlarken dağılıyor biraz uğraştım yuvalamakda bakim tadı nasıl olucak

veeee fırından yükselen kokularr eşliğindeeee...

Tarif için teşekkürler

Son düzenleme:
:)) bende beğenenler kervanına katılıyorum kendim yaptım kardeşm falan beğendi aldı tarifi o yapmış yengemler beğenmiş yengem yapmış ablası beğenmiş tarif şehri kapladı :))))

ilk defa yaptım bende o resmi koydum o tabak kardeşim oğlum ve annem arasında paylaştırılıp bitti 2 tane zor kaptım

dün denedim bende süper bişi hem çok kolay hem çok lezzetli tarif için çok teşekkür ederim

ben yapamadım ( o akşam iftara az kalmıştı evdede krem şanti yokmuş almaya üşendim bugünde unuttum

kakaolu santılede olurmu kı:44:

Oluyormuş cnm yorumlarda yapanlar var fakat pişme süresine dikkat etmen gerekiyor yoksa yanabilir kakaolu olduğundan kızarırsa çok pişer anlayamassın..
Beyaz şantide kızarmadan alıyoruz

Ben de geçen hafta yaptım çoook beğendik bu kadar az malzemeyle bu lezzet inanılmaz. Tekrar teşekkürler :) Fırını fazla ısıtmışız sanırım 8 dakikada pişti bizimkiler :) Acaba diyorum içine çeyrek ya da yarım su bardağı pudra şekeri mi eklesem hafif şekerli olsun diye? Kimisine şekersiz gelebilir çünkü :26:

acayip şaşkınım bu kadar az malzemeyle böyle olumlu tepkiler... en kısa zamanda denenmeliiii

Konu sahibi arkadaşım, tarifinizi 1 kez daha denedim. Fakat kardeşim pudra şekeri sevmediği ve pastanın üzerinde varsa bile onu silkeleyip öyle yiyen bi insan olduğu için tarifte ufak tefek oynamalar yaptım. 1 vanilya, 1 yemek kaşığı pudra şekeri ve 1 yemek kaşığı da hindistan cevizi koydum muhteşem oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…