Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çok Pratik Krem Şantili Kurabiye ( Resimli )

Ben bu tarifi daha yeni gördüm herkes olumlu yorum yapmış çatladım meraktan
En kısa zamanda ben de yapıcam inş.
Ama içine ben de vanilya ve biraz pudra şekeri koymayı düşünüyorum
Anneme tatsız gelir yoksa kesin:90:

bende yaptım bu tarifi süper ötesi güzel oluyo hazır kurabiye gibi çayla nescafeyle bayıla bayıla yedik eşimle....tadıda tatlı oluyo ekstradan şeker koymayın bence

bende yaptım bu tarifi süper ötesi güzel oluyo hazır kurabiye gibi çayla nescafeyle bayıla bayıla yedik eşimle....tadıda tatlı oluyo ekstradan şeker koymayın bence

Biz de ailecek bayıldık. Çok pratik ve ekonomik bi kurabiye. İlkinde birebir tarife uymuştum çok çok beğendik fakat kardeşim pudra şekeri sevmediği için içine 1 yemek kaşığı ekledim az şekerli oldu zaten. Bu şekilde de çok güzeldi.

ahanda eşimin en sevdiği kurabiyelerden birazdan bende kalkıp yapıcam çok pratikmiş,eşime süpriz olsun bakalım beğenecekmi

linki tesadüfen gördüm kızlar..bir solukta bütün yorumları okudum..ve birden kendimi mutfakta buldum ve şimdi fırında pişiyorlar..15 tane çıktı ama rahat 20 tane çıkar..pişerken ne kadar büyüyeceqini bilmediqim için normal kurabiye büyüklüqünde yaptım..pişsin bakalım dediqiniz kadar varmıymış...

sena abla biz yiyebilirmiyiz bunlardan

ayy soquyunca pudra şekeri serpip yicektik dimii
kim beklicek onun soqumasını :44: hem anlı şanlı türk milleti pişene kadar beklermişte soququncaya kadar bekleyemezmiş söz yerini bulsun sıcak yiyim ben ayıp olmasın şimdi

pişş hadi yaaaa:84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
hişştttttt sus tuqba bizim topik duymasınn topa tutarlar valla bizi seninle kaçamak yapalım biz

:82işşt kaptanıma bak beeeolur duymasın da ben bugün yiyemem eşim gelene kadar soğur o yer ben bakarım ayıptır söylemesi biraz evvel meyve suyumla beraber 2 gofret götürdüm midemde şuanbugünlük fazla bile oldu oğlana nesquik gofter aldıydım küçücük bişey evde yemeğince ben hüplettim ama napiim çok güzeldi dayanamadım neyse sıkmak yok üzülmekte onlardanda yarın yerim

Son düzenleme:
kurabiyelerim piştiii ama çok sıcaklarr:18::18: havada sıcak ne zmaan soqur bunlar :26:
ayy fundayada haber vereyim o daha yatmaz bu saatte bi tel açayım hemen oda yapsın

baktım hala soqumuyorlar 2 tane gümlettim kızlar sıcak yediqimdenmidir nedir bana biraz tatsız geldi..kremşantidende olabilir ben bim in kremşantisini kullanıyorum..yarım su bardaqı kadar pudra şekeri eklenebilir..yada soquyunca tadı daha tatlı gelebilir..bakalım sahurda iyice soqumuş olur tekrar yer test ederim..birde kızalr ben bu kurabiyenin tadını tahinli kurabiyeye benzettim..hakikaten hazır kurabiyeler gibi olmuş..büyük bir keyifle yedim..tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim..en çok margarin kullanmadan yapıldıqına sevindim..

bu arada tuqbayla(triendy21) ben zayıflama topiqindeyiz arkadaşlar bunları yemek bize yasak kaçamak yapıyoruz yanii amann duymasın bizimkilerr

Afiyet olsunnn :) Sanırım damak tadına göre tarifte biraz oynama yapılabilir. Konu sahibi arkadaşım tarifinize lafım yok yanlış anlamayın çoook beğendim ilk denememde birebir uyguladım ki ben çok şekerli şeyler yiyemem, kahvemi çayımı her şeyimi şekersiz yerim. Kardeşim için biraz değişiklik yaptım ama tabi tarif güzerl olmayınca değişiklik de işe yaramaz. Tarifiniz çok güzel olduğu için ufak çaplı oynamalar da lezzetine lezzet kattı :)

Tatsız geldiyse size tavsiyem 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 1 vanilya, 1 yemek kaşığı da hindistan cevizi ekleyebilirsiniz isteğe bağlı olarak.

kızlarrrr dün iftarı beklerken yaptım hemencecik yapılıyor çok kolay
yalnız ben k.tozu yoktu sanırım tarifte ilave ettim başka hiç bir şey eklemedim sonuç mu süperrrrrrr
konusahibi arkadaşımmm kurabiye yapmam pek açıkcası üşenirim bu tarif bana ilaç gibi geldi saol tatlımmmmmmm

kurabiyelerim sert oldu daha çok un kurabiyesine benzer bir lezzet bekliyordum..ben mi beceremedim acaba :44:

kızlar kurabiyeler soquyunca dahada süper olmuş..alt komşuma anlatmıştım çok merak etti..bendede tabaqı vardı kurabiye koyup vereyim dedim..tam tabaqa ilk kurabiyeyi koyuyordumki benim koçiş başıma dikildi ''doldur doldur''dedi...laaa daha 1 tane koydum ne doldurması..zaten topu topu 4 tane kalmış..daha akşam yaptım yaa...nerde bu kurabiyelerrr

bu arada muzlu vanilyalı çikolatalı partakallı vs..toz pudinqler varya acaba onlardanda olurmu:26: deqişik lezzette kurabiyelerimiz olsun diye dedimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…