bende yaptım bu tarifi süper ötesi güzel oluyo hazır kurabiye gibi çayla nescafeyle bayıla bayıla yedik eşimle....tadıda tatlı oluyo ekstradan şeker koymayın bence
linki tesadüfen gördüm kızlar..bir solukta bütün yorumları okudum..ve birden kendimi mutfakta buldumve şimdi fırında pişiyorlar..15 tane çıktı ama rahat 20 tane çıkar..pişerken ne kadar büyüyeceqini bilmediqim için normal kurabiye büyüklüqünde yaptım..pişsin bakalım dediqiniz kadar varmıymış...
sena abla biz yiyebilirmiyiz bunlardan
hişştttttt sus tuqba bizim topik duymasınntopa tutarlar valla bizi seninle kaçamak yapalım biz
baktım hala soqumuyorlar 2 tane gümlettim kızlarsıcak yediqimdenmidir nedir bana biraz tatsız geldi..kremşantidende olabilir ben bim in kremşantisini kullanıyorum..yarım su bardaqı kadar pudra şekeri eklenebilir..yada soquyunca tadı daha tatlı gelebilir..bakalım sahurda iyice soqumuş olur tekrar yer test ederim..birde kızalr ben bu kurabiyenin tadını tahinli kurabiyeye benzettim..hakikaten hazır kurabiyeler gibi olmuş..büyük bir keyifle yedim..tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim..en çok margarin kullanmadan yapıldıqına sevindim..
bu arada tuqbayla(triendy21) ben zayıflama topiqindeyiz arkadaşlarbunları yemek bize yasak kaçamak yapıyoruz yanii amann duymasın bizimkilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?