Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çok Pratik Krem Şantili Kurabiye ( Resimli )

ben de defalarca yaptım bu tarifi...kendim hiç tatmadım(gluten intoleransım var) ama her yiyen tarif istedi...pratik bir tarif...mutlaka deneyin derim.

ya bende yaptım dün ama rengi niye beyaz olmadı anlamadım bilen varmıı,sena ablaaaaaa seninkiler resimdekiler gibimi oldu beyaz beyaz,benimkiler kahve rengi gibi oldular sanki resim çektim ekliycem akşam,bide tadı muhteşem olmuş tabi bana göre eşim pek sevmedi,aynı un kurabiyesine benziyo ağızda muhteşem bi ısrıkla ağızda dağılıyo teşekkür ederim(bende içine azcık pudra şekeri kattıydım çok güzel olmuş şekeri,üzerinede serpmedim fazla şekerli olur diyeee)

Bir kac gun once gordum tarifi. hemen yepmak istedim ama o an icin baska seyler girdi araya yapamadim. SIk kullanilanlara eklemistim dun aksam niyetlendim ama siviyagim bitmis yine yapamadim bugun gittim marketten yag aldim ve gecenin bu vaktinde yaptim. simdi firindalar bakalim nasil olacak.

Bir de ben yapmadan tarifi baskasina vermistim o yapmis sekeri az gibi oldu dedi ben de oyle olunca icine 1 yemek kasigi pudra sekeri koydum.
esim cok seviyor bu tarz kurabiyeyi ona surpriz olacak sahurda.

evet canım bende göz kararı pudra şekeri katmıştım ve son derece tatlı bi kurabiye oldu,inşallah seninkilerde olmuştur kıvamındaa,bide kız cvb ver bakiim seninkiler nasıl oldu beyazmı,sanırım ben fazla tuttum fırında ondanmı oldu kahverengi:44:

tadi gayet guzel oldu esimde ben de cok begendik. ama sanirim benimkiler de biraz fazla kaldi firinda rengi kahverengiye dondu cunku. bi ara un kurabiyesi yapmistim, o zaman 150 derecede pisirmistim. bi daha yaparsam 150 derecede pisirecegim.

Tarifi veren arkadasim cok sagol.

ben çok seviyorum bu tarz şeyler yapmayı çok kolay mutlaka denicem :)

evet ben de yaptım....pudra şekeri dökmek için ılınmasını bekliyorum.....sanki kızardılar mı ne :))))))
tadına bakalım ve sonucu yazalım daha sonra,tarif için teşekkürler...

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

demekki fırında fazla tuttuğumuzdan rengi döndü,sonra yaptığımda,biraz çatlayınca kapatıcam fırını,,,ama tadında hiç bi değişiklik yok muhteşem bişekilde ağızda dağılıyo,,,

ooo ne güzel olmuş kız bunlar ne kızarması sen benimkileri gör kızarmak nasıl oluyomuş anla

bazılarını yuvarlak bazılarınıda elimle sıkarak şekil verdim

Son düzenleme:

tadına bakıp sonucu yazarım demiştim ve yazıyorum :)))))
enfestiler.....bir dahaki sefere biraz daha düşük ısıda ve 2-3 dk.daha az sürede pişireceğim....
bunu 175 derecede 25 dk.da falan pişirmiştim...

kızlar bende yaptım ama yiyemiyorum inanılmaz şekilde nefsimi sınıyorum çok güzel kokuyorlar ve çok güzel görünüyorlar..
bugun tarifi işyerinde okudum eve koşa koşa geldim ve yaptım
oruç olmasaydım fikirlerimi söylerdim ama iftardan sonraya kaldı artık :26: ama böyle ağzım sulandı ya
geçmiyor zaman:2:

bugün yaptım ve iftarı bekledim tadına bakmak için size şunu söyleyebilirim kızlar çok fazla becerisi olmayan birisi olarak tek kelimeyle süper süper süper bir lezzett tıp kı hazır kurabiye gibiydi tarifi veren arkadaşım yüreğine sağlık

kızlar çok güzel olmuş böyle kıyır kıyır ısırdığın anda paramparça oluyor çok sevdim bunu tarifi veren arkadaşa teşekkürler çayın yanında çok iyi gitti

ben de tarifi denedim. gerçekten beklediğimden güzel oldu.. hem basit hem lezzetli herkes mutlaka denemeli

Evveeeeettt denedim bu kurabiyeyi...
Bir numaralı un kurabiyem oldu
Nasıl sabrettim bu kadar bilemiyorum bayramın son günü yaptım ve harika oldular.
Güzel olcak diyordum ama beklediğimden daha güzel oldu.
Dediğim gibi içine pudra şekeri ve vanilya da kattım, üstüne de azıcık serptim.
Çatlayınca fırını kapattım...
Evdeki herkes beğendi...
Malzemesinin az olması ve pratik olması ayrıca cezbedici.
Kısa zamanda yeniden yapmayı düşünüyorum...Kilo aldırcak bana ya...:78:

Tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim.
Az önce yaptım bende nefis oldular.
Yaparken biraz panikledim.Hamuru zor toparlandı.Yağ kokusu olacakmı vs dedim ama çook güzel oldular.Tam un kurabiyesi:)

bende dün yaptım eşim çok beğendi tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim.

ikinci denememde içine bir paket vanilya, bir kaşık pudra şekeri koydumm.. benim damak tadıma şimdi daha çok uydu :) yalnız dayanamıyorum, ılınmasını bekleyemiyorum yaaa sıcakken pudra şekerini döküyorum her seferinde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…