Poğaçalar Çok Pratik Zeytinli Poğaça (Resimli)

canım, gelininize nihayet kavuşmanıza çok sevindim, bu arada geçmiş de olsa doğumgününü kutlamak isterim kendisinin opuyorumnanaktan
dediğim gibi 10 dakikada çıkarılabilecek bir çeşit bu tarif, beğendiğin için çok mutluyum:kedi:
fotolarını da koymuşsun, gerçekten çok iştah açıcı görünüyorlar, senin de ellerine sağlık incim a.s.

tatlım tarif kesinlikle tuzlu ve hatta fazla tuzlu bile oluyor diyebilirm, belki de zeytinler tuzlu olduğu için, istersen şekeri azıcık azalt ama güvenerek deneyebilirsin canım, umarım seversin Şeniz
deneyeceğimm:jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz

harika görünüyor tuçe... denemek lazım... ellerine sağlık:) cokacimcoook :lepi: cokacimcoook

teşekkür ederim canım, çayı koyuyoruz, doğru poğaçamızı yapmaya geçiyoruz, çay demlenene kadar hazır bile delikafaduldenopuyorumnanaktana.s.

tatlım tarif kesinlikle tuzlu ve hatta fazla tuzlu bile oluyor diyebilirm, belki de zeytinler tuzlu olduğu için, istersen şekeri azıcık azalt ama güvenerek deneyebilirsin canım, umarım seversin Şeniz

sana guvenıyorum hayatım yarın denıcem resımlerı koyarım... Şeniz
zeytıncı hatunn kaydirigubbakcemile3

buğünlerde herkesin canı aynı şeyleri istiyor galiba
ELLERıNE SAĞLIK CANIM
harika gözüküyorlar
zeytine bayılırım ,en kısa zamanda deneyeceğimopuyorumnanaktan

buğünlerde herkesin canı aynı şeyleri istiyor galiba
ELLERİNE SAĞLIK CANIM
harika gözüküyorlar
zeytine bayılırım ,en kısa zamanda deneyeceğimopuyorumnanaktan

sanırım öyle canım, özellikle de benim canım fena halde hamurişi istiyor kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim a.s.

Mmmmhhh sıcacık zeytınlı kıyır kıyır poğaçalarr harıkaydıı
tucemm yaa valla cok tuttum ben bu tarıfı çok ta pratık hakkaten, tam bana goree tesekkur ederımmm tatlımm...
Şeniz

Son düzenleme:
Mmmmhhh sıcacık zeytınlı kıyır kıyır poğaçalarr harıkaydıı
tucemm yaa valla cok tuttum ben bu tarıfı tam bana goree tesekkur ederımmm tatlımm...
Şeniz

ayyyy o kadar mutlu oldum ki beğenmene hayatım ya Şeniz bu arada harika görünüyor , bak şimdi görünce de benim canım çekti kaydirigubbakcemile3:1hug:

ayyyy o kadar mutlu oldum ki beğenmene hayatım ya Şeniz bu arada harika görünüyor , bak şimdi görünce de benim canım çekti kaydirigubbakcemile3:1hug:

Canımmm .... Şenizcok ıyı oldu benım ıcın sık sık yaparım bunu valla... zemuszemus

cok kotusunuzzzz cok canimmm cektiii.bugun biraz iyiyim kalkip yapiyordumm evde malzeme yokkk:gitme:yogurt,margarin ve yumurtakaydirigubbakcemileonlarsizda olmaz degil miiakannehir
peki hamuru dinlendiriyormusunuz kizlar..

cok kotusunuzzzz cok canimmm cektiii.bugun biraz iyiyim kalkip yapiyordumm evde malzeme yokkk:gitme:yogurt,margarin ve yumurtakaydirigubbakcemileonlarsizda olmaz degil miiakannehir
peki hamuru dinlendiriyormusunuz kizlar..

onlarsız olmaz malesef canım :gitme: hamuru dinlendirmeye hiç gerek yok, karıştır, yuvarla, pişir, şipşak poğaça kaydirigubbakcemile3

gece gece nasılda güzel görünüyorlar gözümee ellerine sağlık benimde yaptığım poğaçalardandır bu tarif

bu arada poğaçalarda nefis görünüyordu.bir zeytinsever olarak hemen tarifini aldım.bende yapıcammmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…