- Konu Sahibi PurpleRain
-
senin burdan mutluluk verici bir haberimi paylasmak istiyorum
erkek kardesim gecen yil evlenmisdi
fakat gelinimizi bir türlü getirememisdik
isvicredeki bir takim cikan kanunlardan dolayi
sonra kabul gördü derken sevindik ankarada vize basvurusu yapilicakdi sansimiza araya bayram girdi derken kizkaardesimin dügününe yetisemedi
ancak bu pazar gelebildi
ve sans ya ayaginin tozuyla dün dogum gününü kutladik gelinimizinzemuszemus
erkek kardesimle süpriz yaptik
kk ya girdim nevar neyok bakarken senin tarifi gördüm hemen denedim
cokacimcoookmuhtesem bir lezzet bayildim tam not aldimsositososito
birde tam benlik pratik ama lezziz bir tad
ellerine saglik iyiki paylasmissin
herkezede tavsiye ederim kessinlikleopuyorumnanaktan
:kedi:bunlarda benimkiler:kedi:
tatlım tarif kesinlikle tuzlu ve hatta fazla tuzlu bile oluyor diyebilirm, belki de zeytinler tuzlu olduğu için, istersen şekeri azıcık azalt ama güvenerek deneyebilirsin canım, umarım seversin Şeniztucem zeytınlı seylerı cok severım.. yarın mısafır gelıcek yapıcam bunları tarıfı aldım..
yalunuz bu 1 tat kasıgı tuz ıle 1 tat kasıgı seker hamura ne tat verıyor ben tuzlu olmasını ıstıyorum da..
ıkı arada kalmıs olanı hosuma gıtmıyor :) yeterınce tuzlumu oluyor pogaca ?CADIARZU
deneyeceğimm:jeyyar::jeyyar:
harika görünüyor tuçe... denemek lazım... ellerine sağlık:) cokacimcoook :lepi: cokacimcoook
tatlım tarif kesinlikle tuzlu ve hatta fazla tuzlu bile oluyor diyebilirm, belki de zeytinler tuzlu olduğu için, istersen şekeri azıcık azalt ama güvenerek deneyebilirsin canım, umarım seversin Şeniz
sana guvenıyorum hayatım yarın denıcem resımlerı koyarım... Şeniz
zeytıncı hatunn kaydirigubbakcemile3
buğünlerde herkesin canı aynı şeyleri istiyor galiba
ELLERİNE SAĞLIK CANIM
harika gözüküyorlar
zeytine bayılırım ,en kısa zamanda deneyeceğimopuyorumnanaktan
süpper ya ellerine saglık canımm
ayyyy o kadar mutlu oldum ki beğenmene hayatım ya Şeniz bu arada harika görünüyor, bak şimdi görünce de benim canım çekti kaydirigubbakcemile3:1hug:
Canımmm .... Şenizcok ıyı oldu benım ıcın sık sık yaparım bunu valla... zemuszemus
cok kotusunuzzzz cok canimmm cektiii.bugun biraz iyiyim kalkip yapiyordumm evde malzeme yokkk:gitme:yogurt,margarin ve yumurtakaydirigubbakcemileonlarsizda olmaz degil miiakannehir
peki hamuru dinlendiriyormusunuz kizlar..
kuzu gibi yatmislar yaninada cay tuce cayi koyuyorum al pogacalari gel kardesim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?