Poğaçalar Çok Pratik Zeytinli Poğaça (Resimli)

merhaba çok güzel görünüyorlar
haftasonu özel misafirlerim olacak, onlar için düşünüyorum
aldığı kadar dediğin un, aşağı yukarı nekadar oluyor, ben hepten tecrübesizim de bu konularda

merhaba çok güzel görünüyorlar
haftasonu özel misafirlerim olacak, onlar için düşünüyorum
aldığı kadar dediğin un, aşağı yukarı nekadar oluyor, ben hepten tecrübesizim de bu konularda

hamuru eline yapıştırmayacak kadar un koymalısın canım, az az ekle ununu, kurabiyelerini yuvarlamayı dene, rahatlıkla yapabiliyorsan unu yeterli demektir bilmiyorumkismile

haftasonu yaptım, çok güzel oldu
her birinin içine ayrıca zeytin koyullmadığı ve hamura katıldığı için de çok pratik...

yarısını yedik bile:)
teşekkürler

bu tarifi paylaşan arkadaşıma teşekkür etmeden geçemem ya bu kadarmı güzel olurdu harika ötesiydi 3 kişi 1 tepsiyi bitirdik :))))) ellerine sağlık canım

Ya bugün diyete başladım 5 gün dayanayım bir 5 günün sonunda yapayımda 2 tanesini ben yiyeyim gerisi nöbettekilere (( ama muhteşem görünüyorlar,ellerine sağlık.

Poğaça malzelerimiz aynı fakat zeytini içine koymayıp karma fikrini sizden aldım çokta güzel oldu. Resmini sizinle paylaşmak istedim. Teşekkür ederim

ellerine sağlık favorilerime ekledim:) zeytinli olan herşeye bayılırım kurabiye simit poğaça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…