Çok psikolojim bozuldu

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
883
387
103
27
Arkadaşlar meraba arkadaşlarımla olan tartışmamı anlatmıştım size baştan bi özet geçeyim ben 11. Sınıfta erzuruma geldim başta bi grupla takıldım sonra tartıştık hani küstük sonra sınıftaki diğer bi grup beni yalnız bırakmadı takıldık o sırada da küstüğüm kızların arkasından doğal olarak konuştum benim note 4 üm var ve onlaela konuşurken sürekli teleonum ellerindeydi sürekli fotoğraf çekiliyorlardı isteyince de yüzlerini asıyolardı işte bu kızlarla da bundan bahsettik sonra bu kızlar bana istanbulda büyümüşsün işte senim sevgilin var bi erkekle konuşmazsın ( konuşmaktsn kastı sınıftaki arkadaşlarım bişey soruyolae cevap veriyorum bu ) işte sen hocalarla şakalaşıyosun dediler en son staj yerlerimiz belirlendi ben istemediğim bi yere gittiğim için ağladım beni bırakıp gittiler okulda sonra bu küstüğüm kızarla barışmıştık biz bayadıe bunlae dedi ki noldu niye ağlıyosun dedim ki işte istemediğim yer geldi beni bırakıp gittiler onlar da sen bizim gruba gel gibisinden konuştular bende napiyim tamam dedim zaten bana okadar yorumu yapan insanla nası takılayım sonra dün bi tartışma yaşadık beni istanbullu olduğum için eleştiren kızlarla onlar kavga sırasında barıştığım kızlarla sadece ben arkalarından konuşmuşum gibi anlattılar bu kız böyle dedi sen iki yüzlüsün sınıfımızdan git hatta okuldan git gibisinden bu kızlar da dün bana mesaj attı biz seninle samimi olmak istemiyoruz dediler ben de tamam deyip çıktım whatsap grubundan ve şuan çok ualnız hissediyorum sürekli ağlıyorum sahura kalkmadım hiç bişey istemiyorum mutsuzluğum yalnız kalmaktan değil sadece iki grup var ikisi de benim iğrenç bi kız olduğumu düşünüyorlar üstelik hastanede haftanın beş günü onlarlayım seneye yine aynı napıcam bilmiyorum çok çaresiz kötü hissediyorum yardım edin kendimi durduramıyorum sürekli ağlıyorum :(

Çevrenin hakkında ne düşündüğü bu kadar umurunda olmasin.
Ya haklısın vallahi ama çok kötü durumdayım buraya geldiğimden beri huzurlu gidip gelemedim okuluma iğrenç şeyler yaşadım evet arkalarından konuştum fakat ben haklıydım bana haksızlık ettiler ve bunu şimdi bana silah olarak kullandılar her gün yüzlerini görmeyecek olsam tamam ama gerçekten uyuyamıyorum hiç bişey yapamıyorum

Grupmuş, dostlukmuş hikaye bunlar. Ömrüm boyunca hiçbi kız grubuna mensup olmadım. Saçma sapan çünkü gereksiz. Bunu olgunlaşınca daha iyi anlıcaksın. Kafa dengi tek bi arkadaşın olsun yeter. Ha o ortamda öyle biri yok mu o zaman tek takıl nolcak. Ayrıca kimseye güvenip kimsenin arkasından konuşma bu çok yanlış.

Grupmuş, dostlukmuş hikaye bunlar. Ömrüm boyunca hiçbi kız grubuna mensup olmadım. Saçma sapan çünkü gereksiz. Bunu olgunlaşınca daha iyi anlıcaksın. Kafa dengi tek bi arkadaşın olsun yeter. Ha o ortamda öyle biri yok mu o zaman tek takıl nolcak. Ayrıca kimseye güvenip kimsenin arkasından konuşma bu çok yanlış.
Evet kimseye güvenip konuşmamam gerektiğini anladım her dediğin çok doğru ama onlar beni böyle biri olarak görürken ben o sınıfta nası oturucam bilmiyorum o kadar huzursuzum ki sürekli ağlıyorum

Evet kimseye güvenip konuşmamam gerektiğini anladım her dediğin çok doğru ama onlar beni böyle biri olarak görürken ben o sınıfta nası oturucam bilmiyorum o kadar huzursuzum ki sürekli ağlıyorum

Onlar kendilerine baksın. Hepsi ak sen mi karasın? Cevabın hayırsa, için rahat olsun. Kimseden utanacak değilsin. Biri bişey dersede lafı sıkıştırıver.

Sana geçen sefer de söyledim. Böyle insanları senin hayatından defetmen gerekirken sen arkalarından ağlıyorsun. Değmez.
Şöyle ben onların arkasından ağlamıyorum yemin ederim sadece sınıfın yarısı beni laf taşıyan fesat biri sanıyor bu çok kötü bişey 1 sene nası dayanıcam bilmiyorum

Biri öyle derse olayın iç yüzünü anlat. Tabi bize söylediğin gibiyse tek dedikodu yapan sen değilsen.
Değilim tabi ki ben yaptıysam dedikodu kızlar düşmanımdı da yaptım yanımdakiler bana sus onlar öyle kızlar değil demediler onlar da konuştular haksızım haklıyım demiyorum ama bu kadarını kaldıramıyorum hırsız değilim iftira atmadım ama dışlanıyorum hem de çok fazla

Tek takıl okulda olsan ne yapacaktın korkma grupsuz arkadassiz kalınca dünyanın sonu gibi gelmesin sana slm ver gec tek bir tane dostun Olsun yeter lisede benimde tek kaldığım zamanlar oldu şimdi ayrıldık hepimiz evlendik inanki sadece telefonda konuşuyorsun kendini bu kadar üzme çok çocukça şeyler bunlar

Tek takıl okulda olsan ne yapacaktın korkma grupsuz arkadassiz kalınca dünyanın sonu gibi gelmesin sana slm ver gec tek bir tane dostun Olsun yeter lisede benimde tek kaldığım zamanlar oldu şimdi ayrıldık hepimiz evlendik inanki sadece telefonda konuşuyorsun kendini bu kadar üzme çok çocukça şeyler bunlar
Haklısın sanırım bunu zamanla anlıycam ağlıyordum annem yanıma geldi noldu dedi anlattım erzurumun kızları böyledir ben genç kızken bende çok yaşıyordum dedi üzülme dedi kendine takıl onlar senin peşine düşsün dedi ben varım teyzen var sevgilin var (erkek arkadaşım annemin kuzeni annemin rızası var) üzülme dedi beni dışarı çıkardı hava aldırdı korkmuyorum artık

Back
X