- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Arkadaşlar meraba arkadaşlarımla olan tartışmamı anlatmıştım size baştan bi özet geçeyim ben 11. Sınıfta erzuruma geldim başta bi grupla takıldım sonra tartıştık hani küstük sonra sınıftaki diğer bi grup beni yalnız bırakmadı takıldık o sırada da küstüğüm kızların arkasından doğal olarak konuştum benim note 4 üm var ve onlaela konuşurken sürekli teleonum ellerindeydi sürekli fotoğraf çekiliyorlardı isteyince de yüzlerini asıyolardı işte bu kızlarla da bundan bahsettik sonra bu kızlar bana istanbulda büyümüşsün işte senim sevgilin var bi erkekle konuşmazsın ( konuşmaktsn kastı sınıftaki arkadaşlarım bişey soruyolae cevap veriyorum bu ) işte sen hocalarla şakalaşıyosun dediler en son staj yerlerimiz belirlendi ben istemediğim bi yere gittiğim için ağladım beni bırakıp gittiler okulda sonra bu küstüğüm kızarla barışmıştık biz bayadıe bunlae dedi ki noldu niye ağlıyosun dedim ki işte istemediğim yer geldi beni bırakıp gittiler onlar da sen bizim gruba gel gibisinden konuştular bende napiyim tamam dedim zaten bana okadar yorumu yapan insanla nası takılayım sonra dün bi tartışma yaşadık beni istanbullu olduğum için eleştiren kızlarla onlar kavga sırasında barıştığım kızlarla sadece ben arkalarından konuşmuşum gibi anlattılar bu kız böyle dedi sen iki yüzlüsün sınıfımızdan git hatta okuldan git gibisinden bu kızlar da dün bana mesaj attı biz seninle samimi olmak istemiyoruz dediler ben de tamam deyip çıktım whatsap grubundan ve şuan çok ualnız hissediyorum sürekli ağlıyorum sahura kalkmadım hiç bişey istemiyorum mutsuzluğum yalnız kalmaktan değil sadece iki grup var ikisi de benim iğrenç bi kız olduğumu düşünüyorlar üstelik hastanede haftanın beş günü onlarlayım seneye yine aynı napıcam bilmiyorum çok çaresiz kötü hissediyorum yardım edin kendimi durduramıyorum sürekli ağlıyorum