Çok rahatmışım :)

Sanki benim esimin ailesini anlattınız..
Bende saçma sapan fikirleri ve yorumlarından bıktım artık sadece kp, kv de değil elti ile kayin denen şahıslarda hayatıma müdahale etmeye çalışıyorlar.. Benden o yüzü bulamayınca karşılık görünce laf sokmaya çalışıyorlar Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Reis Dediler, demişler, desinler hepsini bir kenara bırak. Şu saaten sonra esin sen ve çocuğun daha uzak daha rahat bi yaşama başladınız...
Düşünme bile.
Bırak zehrini akıtsın he he de takmadigini belli edip geç.

Kayınpedere niye batmış senin annenglde kalman
Kocam bişy demedi sen kimsin deseydin ya ayy çok sinir oldum

Ne boş laf. Çok rahat ettim. Her gün annemle çay kahve muhabbet harikaydı, deseydiniz ya vermişken fırsatını

Bir daha boyle birsey derlerse laf sokuldugunu anlamamis gibi yap, soyle rahattim soyle yedik ictik soyle gulduk eglendik diye ballandira ballandira anlat

Siz de öyle deseydiniz o zaman. Diğer eltim 1 aydiŕ sizde ve evine gitmiyor, aynı soruyu ona da soruyor musunuz? Deseydiniz.

He rahat ettim anamda babamda rahat edemeyeceğim de burada mı rahat edeceğim diyiverseydiniz.

Annende babanda kalmayacan da kimde kalacakmışsın. Lafa bak. Evini de istediğin vakitte yerleştirirsin kimseyi ilgilendirmez.

aynen öyle evim hakkında hayatım hakkında öyle yorumları var ki benden çok kendileri sahibi sanki. ister 1 ay sonra gider yerleştiririm ister ertesi gün. fikirlerini ne zaman sordum ki hala daha fikir beyan ediyolar.

Beni bu kadar düşünüp rahatımı sormanız çok duygulandırdı efendim de ve sonra da höpürdeterek çay iç.

malesef ne uzağı. hala aynı tas aynı hamam. köyleri öyle bi yerde ki eskiden oturduğum şehirle şimdikinin tam ortasında. iki şehre de mesafesi aynı. buraya taşındım da değişen bi şey olmadı yani. inşallah çok daha uzağa taşınırız bir gün.

Siz de öyle deseydiniz o zaman. Diğer eltim 1 aydiŕ sizde ve evine gitmiyor, aynı soruyu ona da soruyor musunuz? Deseydiniz.

ya bu sonradan aklıma geldi işte o gün eve gelip kendi kendime düşünürken geldi aklıma. keşke o an gelse söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…