Çok rahatmışım :)

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.867
10.586
408
Aslinda dert ettigimden değil de öylesine sizinle konusmak istedim içimi döküp rahatlamak icin.
Bilenler vardir baska sehre tasindik cok yakin 1 bucuk saatlik mesafede bi sehre. Cunku esim bu sehirde ise girdi. O burda ev ararken ben de yavastan ev toplamaya basladim.
Esim o sehirde işte olacağı icin, ben de cocukla zorlanacagim icin evi toplamama benim ailem yardim etti. Esimle bastan anlastik sadece kendi ailemin yardimi yeter baska kimseden yardim istemiyorum kendi aileni gönderme bana sormadan dedim o da tamam dedi. Çünkü bundan önceki ev tasimamizda yardım adı altında gelip kendilerini ağırlatmışlardı yardim etmedikleri gibi onca isin gücün arasinda bi de yemek cay servisiyle ugrasmistim sanki misafirligin sırasıymış gibi, bi de üstüne aslinda isleri oldugu icin gelmeyeceklerini ama esimin zorladığını söylemişlerdi.

Neyse esim evi tuttu, esyalar önden gitti. Ben ev taşındıktan sonra bi kac gun annemlerde kaldim. Ben ve ailemi de esim gelip alacakti yerlesmeye de yardim edeceklerdi ama annemin izin gününü ayarlamasini bekledik. 2 kere git gel olmasin bi kac gun sonra hep birlikte gidelim dedik.

Neyse tasindik yerlestik ertesi gün bi sebepten dolayı esimin köyüne gidip geldik. Orda otururken kp nin ettiği laf cok garibime gitti.
Durup durup birden bana "rahat ettin mi annen gilde" dedi. Nasil yani dedim. "Evin tasinip geldikten sonra hala kac gün orda kaldin evime gideyim demedin baskasi olsa rahat edemezdi ne rahatsin sen" dedi. Ben de "neden rahat olmayim biz planimizi programimizi yaptik hangi gun geleceğimiz belliydi rahatsiz olacak bi durumum yok" dedim.

Amaa cok sinir oldum. Demekki ben yokken bunlar konusuluyor benim arkamdan. Ben onlarin yardımını bile istemedim hayatima cok dahil olmasınlar istiyorum sormadigim merak etmediğim halde o sacma fikirlerini beyan edip duruyolar her gorduklerinde. ki eski konularimi bilenler bilir o kadar cok hataları var ki zaten bu yüzden soğuğum onlara ama hala anlamiyolar.
Diger gelini 1 aydir kendilerinde kaliyormus düşünebiliyo musunuz? Sadece hizmetçiliklerini yapmak icin. 1 aydir kendi evine ugramamis gitmemis. Ben de bu tasinma asamasinda kendi ailemde degil onlarda kalsaydim bana da rahatsin demezlerdi işlerine gelirdi çünkü. Ev tasindiktan sonraki 4-5 gun kendi ailemde kalmam sorun oluyor onlar icin, ama diger gelinin 1 aydir evine ugramamasi onlarda kalmasi hic sorun degil. Sanki yorumlarını düşüncelerini cok merak ediyormuşum gibi...

Ben fazla rahatım ama siz çok rahatsızsınız galiba deseydin.Benim derdim seni mi gerdi deseydin :) Anamın babamın evinde tabiiki rahat olucam başka nerde böyle rahat olunurki deseydin :) ama zaten sende diyeceğini demişsin. amannnn dünya değişiyor / değişecek ama bu kafalar hiç değişmeyecek galiba.

Umursamamak „heee“ diyip gecmek en iyisi.
Siz yine bildiginizi yapin.
Üstünde fazla düsünüp sinirlenmeye degmez.
Zaten hep bildiğimi yapıyorum ama insan hic anlamaz mi bi kere de demez mi yahu biz bu kizin hayatina yorum yapip duruyoz da bunun umrunda degil en iyisi susalım diye :)

Sen benim eltim felansin galiba :) çünkü aynı benim kp kv mı anlatiyosun..benim kp en son beni evinden kovmustu inşallah senin başına gelmez şuan küsüz böyle daha mutluyum sende mümkün oldukça uğrama onlara esin gidip gelsin istediği kadar he bide sakın laflarinin altında kalma o bir derse sen üç söyle

Kendi anamın babamın evinde rahat etmeyeceğim de nerde rahat edeceğim hadsize bak. Ona mı kalmış nerde kalacağınız? Keşke daha net şekilde soyleseymissiniz çok bozmadan,yani bunu söylemeye bir daha yüzlerinin olmaması gerek. Ben burdan sinirlendim :)

Bosversene soyledigin gibi gidip onlar da kalip da islerini yapsan senden iyisi olmazdi bence hic kafana takma nasilsa sana laf sokmalari zaten basli basina sinir olduklarini gosteriyo sen hic takma bile kocan birsey soylemedikten sonra

Aslinda dert ettigimden değil de öylesine sizinle konusmak istedim içimi döküp rahatlamak icin.
Bilenler vardir baska sehre tasindik cok yakin 1 bucuk saatlik mesafede bi sehre. Cunku esim bu sehirde ise girdi. O burda ev ararken ben de yavastan ev toplamaya basladim.
Esim o sehirde işte olacağı icin, ben de cocukla zorlanacagim icin evi toplamama benim ailem yardim etti. Esimle bastan anlastik sadece kendi ailemin yardimi yeter baska kimseden yardim istemiyorum kendi aileni gönderme bana sormadan dedim o da tamam dedi. Çünkü bundan önceki ev tasimamizda yardım adı altında gelip kendilerini ağırlatmışlardı yardim etmedikleri gibi onca isin gücün arasinda bi de yemek cay servisiyle ugrasmistim sanki misafirligin sırasıymış gibi, bi de üstüne aslinda isleri oldugu icin gelmeyeceklerini ama esimin zorladığını söylemişlerdi.

Neyse esim evi tuttu, esyalar önden gitti. Ben ev taşındıktan sonra bi kac gun annemlerde kaldim. Ben ve ailemi de esim gelip alacakti yerlesmeye de yardim edeceklerdi ama annemin izin gününü ayarlamasini bekledik. 2 kere git gel olmasin bi kac gun sonra hep birlikte gidelim dedik.

Neyse tasindik yerlestik ertesi gün bi sebepten dolayı esimin köyüne gidip geldik. Orda otururken kp nin ettiği laf cok garibime gitti.
Durup durup birden bana "rahat ettin mi annen gilde" dedi. Nasil yani dedim. "Evin tasinip geldikten sonra hala kac gün orda kaldin evime gideyim demedin baskasi olsa rahat edemezdi ne rahatsin sen" dedi. Ben de "neden rahat olmayim biz planimizi programimizi yaptik hangi gun geleceğimiz belliydi rahatsiz olacak bi durumum yok" dedim.

Amaa cok sinir oldum. Demekki ben yokken bunlar konusuluyor benim arkamdan. Ben onlarin yardımını bile istemedim hayatima cok dahil olmasınlar istiyorum sormadigim merak etmediğim halde o sacma fikirlerini beyan edip duruyolar her gorduklerinde. ki eski konularimi bilenler bilir o kadar cok hataları var ki zaten bu yüzden soğuğum onlara ama hala anlamiyolar.
Diger gelini 1 aydir kendilerinde kaliyormus düşünebiliyo musunuz? Sadece hizmetçiliklerini yapmak icin. 1 aydir kendi evine ugramamis gitmemis. Ben de bu tasinma asamasinda kendi ailemde degil onlarda kalsaydim bana da rahatsin demezlerdi işlerine gelirdi çünkü. Ev tasindiktan sonraki 4-5 gun kendi ailemde kalmam sorun oluyor onlar icin, ama diger gelinin 1 aydir evine ugramamasi onlarda kalmasi hic sorun degil. Sanki yorumlarını düşüncelerini cok merak ediyormuşum gibi...
rahat bırı olmus olsaydınız zaten bu sozu kafaya takmazdınız :) keske herkes cok rahat olsa aman gelınım ıyı dusunmussun yorma kendını ıkı gunluk ölumlu dunya canının saglıgını bıl demesı lazımdı ama nerde ... az kaldı boyle normal dusunen kısıler cunku, nerde laf soksam nerde ortalık karıstırsam dıye bekleyen kotu huylu kısıler cok maalesef...

canınızı sıktıgınıza bu saatde bu yazıları sıze yazdırdıgına bıle degmez aslında bosversenıze sızın evınızın ıcı ıstersenız 90 gun sonra yerlestırırsınız evı kıme ne o oyyyleee uzaktan anca konusabılır cunku agzı torba degıl bosverın

arkamızdan birtek bu kadar konuşsalar keşke , daha neler neler konuşuyorlar ,
küreğin arkasıyla ağzının üstüne vurmak istiyor insan , ( ama sen genede yapma :KK70:)

boş gebelıkten kürtaj oldum niye bıze gelmedin annene gittin diye laf ettiler , zaten geçmiş olsuna gelmediler diye çok sinirlenmiştim o sinirle " ne işim var sizde kanamalı kanamalı kp evindemi yatacam annemın evi dururken dedim " hee sende haklısın kızımmmm biz cahil kafa düşünemiyoz bazen işte iyi yaptın demeye başladılar ,

boşver konuşur konuşur susarlar

Back
X