- 23 Aralık 2012
- 7.743
- 51.801
- 748
Affınıza sıganaraktanMerhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
İnsallahTonton nine oldugunuz da torunlarınıza anlatır gülersiniz
E napalım ille 46 yaş elti gelin kavgası mı olsun konuİyi de bu konu lisesi konusu.
il neresi banada yabancı gelmediKız ben seni tanıyorum galiba hahahh
Düşüncem tabi o benim kemalimKemalini de düşünürmüşşş. Çen empatini de mi yapooçun kemalin yapmaz bosveeer
Gökhanın ilişkisi yok mu hali hazırda, nasıl döndün?Merhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
Varmış işte eski sevgilisiyle berabermiş o araGökhanın ilişkisi yok mu hali hazırda, nasıl döndün?
Tamam işte, sen o ara gökana nasıl döndün?Varmış işte eski sevgilisiyle berabermiş o ara
Ayrılmışlar ya ben daha yeni öğrendim bilmiyordum birsey sormak için yazdı mesajlaşırken bi baktım barışmışızTamam işte, sen o ara gökana nasıl döndün?
Bak sen su işeAyrılmışlar ya ben daha yeni öğrendim bilmiyordum birsey sormak için yazdı mesajlaşırken bi baktım barışmışız
ergen ergen şeylr bir bakmışşmış da barışmışmış barışma öyle bir anda olmz çok belli 2 niizin de boşlukta olduğu 2 niz de yeni biten ilişkiye merhem aramışsınız söyliyim sana çok sürmez bu iş bakalım ilk hanginiz yeni birini bulunca bırakacak yaz buraya sonuu merak ederiz pembe dizimiz oluverdiniz, adı da Gökhan'ın yoluAyrılmışlar ya ben daha yeni öğrendim bilmiyordum birsey sormak için yazdı mesajlaşırken bi baktım barışmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?