Canim benim, derdini okuyunca sanki genclik yillarima döndüm gibi oldum.
Bende acaba sunumu yapsam yoksa bunumu, ama aslinda gönlüm tip okumak istiyordu.
Bir gün ablamla dertlesirken bu konu hakkinda bana: " Biliyormusun, hayat`da hep büyük oynamak lazim, bogulacaksan büyük denizde bogul " dedi.
Iste o laf ablamin agzindan ciktigi an, mantigima cok uymustu ve ben hedefime dogru yürüdüm, daha dogrusu kostum.
Hic pes etmedim,kendime güvendim. Cok ders calistim disiplinli. Yenilgiler olsa bile bunu tecrübe saydim ve devam ettim.
millet eglenirken, ben evde ders calistim, millet ilk flörtleriyle konusurken, ben evde ders calistim, millet evlendi, ben evde ders calistim. miletin cocugu oldu ben hala okuyordum ama ben diplomami aldigimda ve muayenehaneme astigimda, tüm arkadaslarimi gördüm ve anladimki ben dogru yapmisim.
Oysaki annem babamin okur yazarligi yoktur, Elazigin bir köyünden direk Almanya`ya calismaya gelmistir babam, köyde cobandi. 7 kardesiz.
Ve ben en kücükleri olarak icimdeki atesi söndürmek icin Almanya`da hemde en zor üniversitelerinden birinde dishekimligimi okudum.
Zormuydu? Evet cok zordu.
Ama her gün bunu yaptigima sükür ediyorum. Dedigin gibi anatomi görmek, insanlarin sagligiyla ilgilenmek tam benlikdi, baska sey yapamazdimki.
Ben ögrentmen olamazdim,cocuklari cok seviyorum ama bu ben degildim,ben daha cok seyler basaracagimi biliyordum.
Korkmadim, cünkü kendime güvendim. Gözüm daha yükseklerdeydi.
Simdi dünyalar güzeli bir hayatim var ve meslegimi cok seviyorum. Sana toplumdaki sayginligimi anlatmama gerek yok herhalde.
Kendi muayenehanem var, sanki her gün eglenceye gider gibi isime sevincle gidiyorum.
Ben karar veriyorum nasil isimi yönetecegime.
Hastalarim beni sevdikleri icin, bana güvendikleri icin geliyorlar, onlara en güzel hizmeti sunmak beni mutlu ediyor.
Diyecegim hayallerin hayallerde kalmasin,hayallerini gerceklestirip yasamaya bak.
Ben basardim sende basarirsin,yeterki gercekten iste. Icinden gelmesi lazim. Okumayi kendin icin , hayatin icin, seni ilgilendirdigi icin yapmalisin.
Hadi hayirlisi.
Bence istersen eger 1 sene dershaneden sonrada basarabilirsin,yeterki iste.