- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Insallah tesekkür ederim biliyorum yapiyorum ama yanliz cikmayada cesaretim yok esim varkende hata yaparmiyim diye korkuyorum ya stopedersem ya kalkamazsam 2vites yerine 4de takarsam kafamda deli sorularBen ehliyetimi alalı 1 sene olmadı daha ama sürekli trafiğe çıkıyorum uzun yola çıkıyorum. Aynen korkuyorum hatta stresten sırtım ter içinde kalıyor ben kendimi sakinleştirmeye calisiyorum. Sende öyle yap korksanda bin geçecektir diye umut ediyorum.
Sürekli kullanırsanız cesaretiniz artar evet ara veren çoğu kişi de bu kaygılar oluyor.Merhaba kizlarr.
ben ehliyetimi alali 4sene oldu. Ehlyeti aldim 3-5 kez trafige ciktim sonra hamile kaldim dogum yaptim derken derken hic binmez oldum arabanin üstüne. Esim Cok israrci bu aralar kullan kullan yapabilirsin diyerek gaz veriyor bana. Ama ben korkuyorum neden bilmiyorum ama elim ayagim dolasiyor. Gecen hafta ciktim trafige unutmamisimda gayet iyidim sadece paniktim stresstim. Aranizda Boyle bisey yasayan varmi bugunde israr ediyor esim beni gezdir biraz diye korkuyorum napmaliyim.
Cok hevesliyim ama seviyorum kullanmayi Insallah basaririmSürekli kullanırsanız cesaretiniz artar evet ara veren çoğu kişi de bu kaygılar oluyor.
Eşinizi takdir ettim,onu dinleyin ve sıklaştırın sürüşü!Cok hevesliyim ama seviyorum kullanmayi Insallah basaririm
Tesekkür ederim InsallahAraba kullanmak bisiklet kullanmak gibi unutmazsin.teknik olarak bilirsin yapman gerekeni evet bende aynı durumdayim.her araba kullanacağım zaman heyecan ve stres yapıyorum birşeyleri yanlış yapacakmisim gibi geliyor. Ama öyle olmuyor zamanla geçer bunun için devamlı pratik yapıp trafiğe çıkman lazım
Olsun dert etme ben üçüncü vitesle kalkmaya çok çalıştım kalkıyor da gülüp geçebilirsin hata yapa yapa ogrenicez inşallah bende yalnızken çok rahatım eşim olduğu zaman daha çok hata yapıyorum. Eşiniz de anlayisliysa sorun olmaz bence.Insallah tesekkür ederim biliyorum yapiyorum ama yanliz cikmayada cesaretim yok esim varkende hata yaparmiyim diye korkuyorum ya stopedersem ya kalkamazsam 2vites yerine 4de takarsam kafamda deli sorular
Ayyy Insallah bugun cikacagiz bakalimOlsun dert etme ben üçüncü vitesle kalkmaya çok çalıştım kalkıyor da gülüp geçebilirsin hata yapa yapa ogrenicez inşallah bende yalnızken çok rahatım eşim olduğu zaman daha çok hata yapıyorum. Eşiniz de anlayisliysa sorun olmaz bence.
Esim benden hevesli hadi hadi diye korkma tak 2ye 3e yollar senden korksun diyorEşinizi takdir ettim,onu dinleyin ve sıklaştırın sürüşü!
Bende yanımda eşim varken elim ayağıma dolaşıyor:) her an hata yapıyorum gibi geliyor.yalnız çok fazla çıkmadım benimde korkum park etmek park yeri bulamamak saçma ama böyle:)özellikle bi an sağa çekip hadi al sen götür deyince daha bi değişik duygulara bürünüyor insanOlsun dert etme ben üçüncü vitesle kalkmaya çok çalıştım kalkıyor da gülüp geçebilirsin hata yapa yapa ogrenicez inşallah bende yalnızken çok rahatım eşim olduğu zaman daha çok hata yapıyorum. Eşiniz de anlayisliysa sorun olmaz bence.
O bendede Var ayy yanliz degilim demekkiBende yanımda eşim varken elim ayağıma dolaşıyor:) her an hata yapıyorum gibi geliyor.yalnız çok fazla çıkmadım benimde korkum park etmek park yeri bulamamak saçma ama böyle:)
Bende yalnız değilmişim demek ki:)O bendede Var ayy yanliz degilim demekki
GüzelmişEsim benden hevesli hadi hadi diye korkma tak 2ye 3e yollar senden korksun diyor
Korkum en cok yokus yukari kalkarken valla yoksa korkmuyorum ama bilmiyorum Insallah yaparime çıkmışsınız zaten sorun olmamış bu saatten sonra korkmanın anlamı yok.
ayrıca kazadır bu. olabilir. babam 30 40 yıllık şoförken kaza yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?