cok sacma ama korkuyorum

Eşimin bir cumlesi var tam bu konuyla ilgili "ehliyet araba sürmüyor yalnız sen süreceksin" der. Yani ehliyeti aldıysanız öyle köşede durmasının anlamı yok. Zamanla aşacaksınız birden olmaz. Yalnız ben araba kullanmayla ilgili şunu düşünüyorum. Araba kullanmak sadece bindim gittim değil. Kendinizden çok cevrenizi kollayacaksınız. Sağdan soldan gelenler, kural ihlalli yapanlar, trafik magandaları derken araba kullanmak sağını solunu kollamak oluyor bana göre çok dikkat gerektiriyor o sebeple...

Aynen haklisiniz Allah herkesi korusun kazalardan trafik canavarlarindan

Adamların bisi yaptığı dediği de yok halbuki neden böyleyiz acaba. Eşim yokken yaptığım hata yok denecek kadar az o varken bildiğin acemi gibiyim. Park ve yokuş aynen sıkıntı bide aniden önüne kıranlar duramayacak gibi oluyor. Sağlı sollu sollamalar falan bazen kendimi çarpışan arabalarda gibi hissediyorum.

Normalde güzel kullanıyorum arabayı herkes öyle söyler.Eşim yanımda memlekete gidiyoruz.Ben kullanıyorum arabayı sol şerit e geçtim sollama yapcam bu arada arkama bi araba geldi yol istiyor. Sağ tarafımda da araç var.dönmüş eşime saf gibi arkada araba yol istiyor ne yapcam ben şimdi diyorum düşün yani heyecanı:)) tek olsam yada yanımda eşim dışında biri olsa yapmam gerekeni yapardım halbuki

Etrafımdakiler gideyim de park halledilir diyor, ben bir şekilde gidilir de park ne olacak diyorum.
Birçok yere de sırf park nedeniyle gidemiyorum.

Yanliz olmadigima sevindim gercekten. Ama ben esimden degil trafikten korkuyorum aslinda kaza yaparsam yokus yukari araba kayarsa vsvs.. bunlar isikta kalkamazsam oysa ehliyetim var cok deliyim

Yanliz olmadigima sevindim gercekten. Ama ben esimden degil trafikten korkuyorum aslinda kaza yaparsam yokus yukari araba kayarsa vsvs.. bunlar isikta kalkamazsam oysa ehliyetim var cok deliyim
Bende de vardı bu dediklerin. Hatta ışıkta daha sarı ışık yanar yanmaz kornaya basan insanlar olunca ilk zamanlar daha çok panik olurdum.

10 yil sonra cikabildim trafige o da otomatik vitesle

Fazla trafik deneyimin olmamışsa çok normal stres yapman.kimse anasının karnında öğrenmiyor ama hazır eşinizde destekçinizken geliştirin kendinizi ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…