Cok sacma bi sebep yuzunden benden ayrıldı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi aSiCaDi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aSiCaDi

Ziyaretçi
8.5 aydır biriyle cıkıyordum ayrı sehirlerde yasıyoruz ama ayda bir gorusuyoduk.Acıkcası sevdiydim.. onun icin yapamıcagım sey yoktu.. ama bugun benden cok sacma bi sebep yuzunden ayrıldı.
olayı anlatım..
Ben universiteyi baska sehirde okuyorum ve yurtta kalıyorum.o yusden internete hc girmiyorum.eve gelince internet baglattım ama msne bi isim olunca girdim.pek fazla msnde takılmadıgım için benim msnim onda kayıtlı deilmis.iste bugun beni msne cagırdı senin msnin bende yok falan dedi kaydettim ondan sonra cok onceden bi ileti yazmıstım iyi hatırlıyorum o yokken yazdım istediklerim yanımda istemediklerim yolunda die bana bu ne die sordu. biz o zaman cıkıodk falan dedi..
bende daha sonra msne giripte deistirmems olabilirm dedm.
inanmıorm dedi.
ben kendimi biliyorum dedm.
o yine inanmıyorum dedi
ben yine kndmden eminim dedim.
bitti by dedi.
bende by dedm
ve bole iliskiyi bitrdi.. ondan sonra msnden cıktım hesabımı kapattm tamamen.. ve ne msj atttm ne de aradm ne de agladım.. ama bu ayrılık sebebi cok sacma geldi.. herseye ragmen sevmistim onu..

çok çok sacmaymıs hakıkaten
sen ayrlabılıyor musun yoksa bırakma benı mı dıyceksın dıye beklemıs bence
sen tamam by demıssın
bırakmamanı beklemıstır muhtemelen

sevgi bu kadar basit değildir.boşver giden gitmiş sen önüne bak

çok çok sacmaymıs hakıkaten
sen ayrlabılıyor musun yoksa bırakma benı mı dıyceksın dıye beklemıs bence
sen tamam by demıssın
bırakmamanı beklemıstır muhtemelen

bn bi sey yapmadmki.. hatalıysam ozur dilerm yalvarırm bile.. ama hatam yksa kılımı kıpırdatmam.. bu yaptıgı ilk deilki oncedende cok sacma nedenlerle ayrıldı benden..

saçma bence..bahane aramış..ama barışırsınız gibime geliyo..bu kadar basit bişiyden de bitecekse yol ver gitsin....

bahene aramis.

Bu günlerde ailem seni istemiyor bahanesine alışmıştık ama değişiklik oldu.
Çocukça kaprisler falan pfff :sinifsinif:

Ama o ana kadar iyiydik hic bi problem yktu.. Bahane deildi cok sinirliydi ama bn bisi yapmadmki

'Bitti bye' mı ne kaba fisfisfis

bosver ya....
gercekten seven bir insanin yapacagi sey degil bu...
inanmiyorum, bitti ve hoscakal... yok böyle birsey....
bu kadar kolay bitebiliyorsa zaten aslinda hic baslamamis demektir...

Canim ne kadar erken donsen kardir.8.5 ay demek ki onu tanimana yetmemis. Ayrilmak icin bahane ariyormus gibi geldi bir de bana. Boyle bir sebepten ayrilinir mi hic? Yarin bi gun de seni o kadar uzdukten sonra "affet beni, barisalim, sensiz yapamıyorum" da der bu simdi. Ama canim sana tavsiyem, ne kadar uzulursen uzul asla bunu ona elli etme. Ne kadar pismanim diyip gelse de sana, uzuldugunu anlamasin.

sen yoluna o yoluna....hiçbirşeymiş..hiçliğiyle kaybolup gitmiş..boşver canım...

Bilmiorm sonra donermi donerse beni bıraktıgı gibi bulurmu.. Butun bu yaptıklarına ramen sevmistm onu ama sevgimi haketmemis. bi cırpıda sildi attı beni. onun için basit bisy deilmş nptmki ben sevmektn baska..

sinirden kan beynıne sıçramış,sakınleşince kıvranır kapında. ama ben senın yerınde olsam hemen kestırıp atmazdım, önce bır dınlerdım, bakalım kendını nasıl ızah edecek. keskın sırke küpüne zarar,sakın olmasını ögrenmesı lazım. dur bakalım hemen köpurme ne dıyecek bır dınle. kıskanmış işte belli

Çocukça...
Tek derdiniz msn 'deki bir ileti olsun.:sinifsinif:

konusmadıki dinlim.by dedi. snra saten bikac dk icnde bni msnde engelledi.aksamda hakkını helal et benmde hakkm varsa helal olsn die bi msj attı o kadr bitrdi yani ne bni dnledi ne kndi konstu.

bıraz sakınleşsin bi bırak, senın ıletın de fenaymış anacım, ıstedıgım kolumda,ıstemedıgım yolumdaa...deli kız kendıne söylensense bozulmaz mısın? parçalarım ben adamı bunu yazsa. durun bı sakınlein ıkınız de hatalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…