Cok sacma bi sebep yuzunden benden ayrıldı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi aSiCaDi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saçma sapan bi bahane.En doğrusunu yapmışsın sırf bu yüzden ayrılık mı olurmuşlmaz:...

ya canım ben onu o ykkn yazdım iyi hatrlıyorum almanyaya gtjkms onceden bi sevdigim vardı artık baktımki benim deilmis buraya bni baglayn kmse yk dedi

tatım benim bence iletiyi hiç değiştirme istediklerin yanında istemediklerin yolunda olsun öyle devam et bak adam değilmiş onca aya yazık edebilmiş hiç üzme kendini

tatım benim bence iletiyi hiç değiştirme istediklerin yanında istemediklerin yolunda olsun öyle devam et bak adam değilmiş onca aya yazık edebilmiş hiç üzme kendini
ewet ya onca yasanmısı bi anda silip attı

ya kızlaar ben o cümleyi anlamadım"istediklerim yanımda,istemediklerim yolumda"
valla anlamı ne gerçekten bilmiyorum :sm_confused:

Canım dua et nefes alıyosun diye bahane edip ayrılmamış!!

Valla düşünmeye değmez, "bitti bye" diyen birini.

salla gitsin patronun bir lafi varya gidene kal demem:umursamaz:

bu ne saygısızlık böyle..! bitti by deyip gitmek de neyin nesi..8.5 aya yazık diyebiliyorum. Bari daha oturaklı bir bahane türetebilsetmiş gözünde saygısı daha çok olurdu. Basit bir insanın üreteceği bast bi bahane de geç bence.

bn bi sey yapmadmki.. hatalıysam ozur dilerm yalvarırm bile.. ama hatam yksa kılımı kıpırdatmam.. bu yaptıgı ilk deilki oncedende cok sacma nedenlerle ayrıldı benden..

"gidene dur diyemem" demişsin

umurunda da olmamış hiç

güzelim bana da buna benzer birşey yapmıştı geçmişte benimki. Bu msn iletileri var ya çok tehlikeli gerçekten. En iyisi oraya bir şey yazmamak. O seni arar gene. Hiç bir şey olmamış gibi devam eder, bence sizin ilişki bitmemiş daha.Siniri geçince arar seni ya da sen ararsın bir süre sonra yani sinirinin geçmesini bekle emin ol sonra da o seni hala aramamışsa sen ararsın.15 gün falan bence süre.

canım onun ayrılası varmış bahane arıyomuş çok takma bence unutursun zamanla.....

hayırlısı buymuş. olsun iyi olmuş. seni haketmiyormuş zaten.

by dedi bitti bari tükçe deseydi :) sen peşine düşme boşver derslerine çalış kendini düşün zaten kısa bir süre ayrılık nedenide msn

ayrılıcagı varmıs... bosver boyle bıttı by dıyecek kadar cocukca davranan bırıyle saglıklı bı ılıskı yurumezdı zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…