merhaba arkadaşlar ben üniversite ögrencisiyim. Polis bir erkek arkadasım vardı. Aslında ilişkimiz çok farklı başladı bizim 5 seneye dayanan çok yakın bir dostluğumuz vardı liseden beri. Birbirimizin hayatına girenleri, neyi sevip sevmediğimizi çok iyi bilirdik ve çoğu zaman birbirimizin yanındaydık. O mesleğe başladıktan sonra başladı ilişkimiz sürekli mesajlaşıyorduk ve birbirimizin yanında olduğumuz zamanlar artınca o düşüncesini dile getirdi başta kararsız kalsamda sonra sıcak baktım ve başladık. Pişman olmadım tabiki. Çünkü birbirimizin yanında hep iyi vakit geçirmişizdir ve çok mutlu olmuşuzdur. 3aydır beraberdik ama yıllardır beraber olanlara göre daha çok paylaşmışlığımız var. Farklı şehirlerdeyiz. Biraz ksııtlayıcı bir yapısı vardı başta biraz zorluk çektik tabiki ama ben sonradan hak vermeye başladım mesleğinin zorlukları, kendisinin endişe duyması vs. sebeplerden dolayı eve girdiğim çıktığım saatlere dikkat etmeye başladım ( ailemle olduğum şehirde okuyorum) Ama öyle bir yapısı varki her tartışmada kullandığım kelimeleri saygısızlık gururuna söylenmiş bi kelime olarak algılıyor. Bende tabiki bazen çok kestirip atacak şekilde konuşuyorum ama bu onun gururuna dil uzatacak boyutta olmuyor. Dün bir tartışma yaşadık. Ben insanların dertlerini dinleyip fikir veren bir insanım. Açıkçası konuştuğum her insan sıcakkanlılığıma güvenip benle çoğu şeyini paylaşıp fikir alır. Beni bu konuda uyarmaya başladı. Kimsenin ilişkisi hakknda fikir verme herkesi dinleme dikkat etmelisin şuan gözümde herkesin yardımına koşup herkesin derdini dinleyen biri gibi görünüyosun ve bu beni rahatsız ediyor falan dedi. Ya ben herkesin ilişkisine veya herhangi birşeyine burnunu sokan bir insanmışım gibi konuşma benimle dedim. Kız muhabbetlerine yada kız ilişkilerine bi erkeğin müdahale etmesi hoş değil tamam endişelendiğin konularda uyarmak ayrıdır karşımdaki kızın bana zarar vereceğini düşünüyorsan bu konuda uyarılarını anlarım ama durduk yere bana anlatılan dertler veya alınan fikirlerle ilgili müdahale etmelerin hoş değil bana derdini anlatan insana git anlatma denmez dedim senmisin bunu diyen! bir dolu laf etti sen neden carpıtıyosun ya anlamıyorum delircem falan dedi konu cok büyüdü bi kerede sus dedi sen evlenincede benim karşımda böyle dik dik konuscaksın degilmi bi susmayı bil dedi bende ben susmuyosam sen sus bu ne yeter artık dedim tartısma büyüyünce git başımdan artık bende geriliyorum hep sen haklı degilsin dedim asıl ben kırıldm sen git başımdan dedi. Ve bende dedim ki konusmanın basından beri kırıcısın her zaman bunu yapıyosun her konuda sen haklısın hic bi zaman özür dilemiyosun her tartısmayı kendine yöneltip kendi kırılmıslıgına getiriyosun ben suclu oluyorum bozdugunu düzeltmeyi bilmiyosun afedersn ama lavaboya bile girsen sifonu cekersin beni kırıyosun özür dilemeyi bilmiyosun benden özür dileyecegin zaman mesaj at dedim o zaman msj bekleme by dedi bende tmm o zaman Allah yolunu acık etsin ugurlar ola by dedm noluyosa olsun artık ya sanada ugurla ola by dedi bu iliski böyle sacma bi sebebpten dolayı bitmiş görünüyor ama beni üzen egoistligi. Her seyin en iyisni kendi bilir kendi yapar kadın dediğin karsısında susmalı alttan almalı vs. sevigisnden şüphem yok birbirimizi ço ksevdik halada seviyoruz inanıyorum Hic bir zaman ilgisiz bırakmadı sabah erkenden işe gidecek olsa bile geceden konuşmaya başlayıp sabaha karsı telefon kapattığımızı bilirm. Ama bu tavırları bencil oluşu canımı çok acıtıyor. Bn üni öğrencisiyim kndi şehrimde okuyorum buna rağmen gittiğim yerlere yaptığım şeylere müdahale etmesine bile kendimi alıştırmaya başladım bir şekilde onla kötü olmamak adına çabaladım ama böyle olunca çok üzülüyorum. Bende çok boyun eğen bir insan değilim tabiki bazen bende çok dikbaşlı oluyorum ama ufak bir tartısma olsun kırılsamda uzatmıyorum tavır yapsam sürdürmüyorum uzatmak hoşuma gitmiyor. Bugün watsapımı tamamen sildim kardeşimden baktm durumuna yazmışkı bu ilk degil insanlar saygısız olup söznde durmazsa bende vurdmduymaz olurum yazmış. Facem zaten kapalıydı tamamen iletişimi koparıp kaybolmuş gibi davranmak istedim. Çok üzügünm çok kırgınım Hayatta dönüp msj atacak bir insan değil burnundan kıl aldırmaz ve inatcı dik başlının teki o yüzden msj atmasını beklemiyorum ama hiç mi üzülmez. Kendimi tek taraflı üzülen acı ceken tarafmış gibi hissedip üzülüyorum bir köşede.. Çok kötüyüm ben aslında.. Nolacak bilmiyorum caresizim. Bir erkek neden böyle davranır. Neden egoist olur ki. Bu derece egoist olmasına rağmen kendi hiç üzülüp aramak istemez mi?
uzun oldu özür dilerim.. 

Son düzenleme: