Çok saçma bişey oldu akıla ihtiyacım var 😅

uzguuun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
366
86
48
26
Merhaba arkadaşlar.Yeni iphone 13 aldım alalı 1 ay kadar alıyor.Forumda ekran kasa arası açıklık hakkında çok fazla yorum görünce dikkatimi çekti. Şu ünlü kağıt sokma testini denedim kağıdın hafif ucu sıkıştı kaldı orda çıkaramadım da. Bir sıkıntı yaratır mı?Her gördüğünüzü denemeyin acı tecrübe oldu😅 aklıma takıldı belki bilen vardır dedim. Cihaz sıkıntılı diye düşünüyodum şimdi de bu çıktı skdkdmdm

İ phone nedir yenilen bişey mi 😁 kız ne bilelim biz ıphone nedir nasıl kullanılır 🤣 haha işin şakası bişey olmaz sanmıyorum ama her gördüğünüzü milyonluk esylarda denemeyin 😁

Merhaba arkadaşlar.Yeni iphone 13 aldım alalı 1 ay kadar alıyor.Forumda ekran kasa arası açıklık hakkında çok fazla yorum görünce dikkatimi çekti. Şu ünlü kağıt sokma testini denedim kağıdın hafif ucu sıkıştı kaldı orda çıkaramadım da. Bir sıkıntı yaratır mı?Her gördüğünüzü denemeyin acı tecrübe oldu😅 aklıma takıldı belki bilen vardır dedim. Cihaz sıkıntılı diye düşünüyodum şimdi de bu çıktı skdkdmdm
İphone 13 e yapılırmı bu be😂
İnşallah bişey olmaz😀

Ben 13 kullanıyorum ama oyle bır bılgı görmedim .Neresınde acıklık varmıs benım telefonda yok bence .

Bir telefona o kadar para verdikten sonra onunla alakalı şeyleri bile önce kendimde denemeyi tercih ederim. Dünya bir yana telefonum bir yana.
(ki ben de verdim ama sen 13 ilk çıktığı sene böyle pahalı değildi)

Bir telefona o kadar para verdikten sonra onunla alakalı şeyleri bile önce kendimde denemeyi tercih ederim. Dünya bir yana telefonum bir yana.
(ki ben de verdim ama sen 13 ilk çıktığı sene böyle pahalı değildi)
Ahahhahahaha haklı yorum

Siz söyleyince bakayım dedim, 13 14 tasarımlarında köşelerden boşluk oluşuyor gibi bir şey mi söylemek istiyorsunuz?

Siz söyleyince bakayım dedim, 13 14 tasarımlarında köşelerden boşluk oluşuyor gibi bir şey mi söylemek istiyorsunuz?
Aynen aynen de kağıt biraz moralimi bozdu ya çok ufak bişey kaldı çıkarmaya çalışırken de daha da içinr girdi artık hiç gözükmüyo

Aynen aynen de kağıt biraz moralimi bozdu ya çok ufak bişey kaldı çıkarmaya çalışırken de daha da içinr girdi artık hiç gözükmüyo
Ya milllet burada depresyona girdi sizin hala birazcik moraliniz bozuldu ajajjjs cok sey hissediyorum ..Fakir

Keşke araba alsaydınız, en azından biri en fazla gelip sileceğine broşür falan sıkıştırırdı.

13’ün neresine sokuşturdunuz kağıdı anlamadım. Bendekinde öyle bir boşluk varsa da göremiyorum. 🤔

Ya milllet burada depresyona girdi sizin hala birazcik moraliniz bozuldu ajajjjs cok sey hissediyorum ..Fakir
Yokya benımde 13 var . Artık telefonlar cok ucuz değil,gerçi hersey oyle .. gayette dıger telefonlara 17 20 verecegıme yıne olsa yıne ıphone alırdım .alınabılır cünkü hersey pahalı 😅

Aha benimkine de girdi köşeden, sadece 13 e özel değil yani, yukarı doğru da bayağı hareket etti.
Bahaneyle kirleri çıkarmış oldum😂
Bunun bir kusur değil tasarım özelliği olduğunu düşünüyorum, yanlardan kasayı sıkarsa basınç sonucu hasar olabilir.
Senelerdir mıknatıslı kap kullanırdım, bu yeniye almamıştım, bunu gördükten sonra alayım bari.
Siz de öyle yapın.

Back
X