• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sacma degıl mı sızce bı okurmusunuz

14'lük kızdan mı kıskanıyorsun demiş birkaç kişi..Bu forumda ne 14'lükler gördük biz..Çok değil bundan birkaç hafta önce Nazlıbebek'in 15'lik kız kardeşiyle kocasının konusunu okuduk.. Bazıları okumamış sanırım :51:

Ben de 7511 ALLAH'ım beterinden korusun...7

Hemen eşinin facesinden sil onu..Akraban değil birşeyin değil..Hesap vermek zorunda da değilsin..İstemedim sildim dersin o kadar.

Şimdinin 14'lükleri sana bana taş çıkarır..Etekler bir karış,kaşlar ipince,gözler sürmeli ve facede çogusu profil oluşturup yandan çarklı fotolar çekilmekte..Çoğunun profilinde de erkek eklidir ve yarış içindeler kimin daha fazla arkadaşı olacak diye :34:

Hemen eşinin facesinden sil onu..Akraban değil birşeyin değil..Hesap vermek zorunda da değilsin..İstemedim sildim dersin o kadar.

Şimdinin 14'lükleri sana bana taş çıkarır..Etekler bir karış,kaşlar ipince,gözler sürmeli ve facede çogusu profil oluşturup yandan çarklı fotolar çekilmekte..Çoğunun profilinde de erkek eklidir ve yarış içindeler kimin daha fazla arkadaşı olacak diye :34:

canım belkide farkında bile olmadan yanlışlıkla silmiştir
madem sana sürekli geliyo de ki az önce facedeydim bi baktım ablanı silmişsin aşkolsun falan de
eşini hiç karıştırma bakalım ne diyecek

cnm yanlışlıkla kesınlıkle sılmemıştır emınım.çünki bırgun komsularla onlardaydık kızda facedeydı komşularım bır resım merak ettıler bende kıza donup sen facedesın benım faceme grıpte gösterırmısın dedım oda sıbel abla bende eklı degılsın sen dedı

facede erkek avındalar

yok okumadım ben yeniyim forumda zaten öle bir olay mı olmuştu?

Evet canım..15 yaşındaki kız kardeşiyle kocasını birbirlerine cinsel içerikli mesajlar atarken babaları tarafından yakalanıyor ve konu sahibesinin babasıda gerçekleri gelip kızına anlatıyor ağlayarak..Rezillik diz boyuydu ! Anlatılmaz yaşanır cinsten.

Evet canım..15 yaşındaki kız kardeşiyle kocasını birbirlerine cinsel içerikli mesajlar atarken babaları tarafından yakalanıyor ve konu sahibesinin babasıda gerçekleri gelip kızına anlatıyor ağlayarak..Rezillik diz boyuydu ! Anlatılmaz yaşanır cinsten.

hadi ya iğrenç gerçekten anladım şimdi tepkinizi okk ne pis erkekler var pedofili ruh hastaları .

Geneli öyle..Görümcemin kızı 8. sınıftayken orta yaşlarda bir adamla msn üzerinde webcam açarak konusurken yakaladılar ve önlemini aldılar...İstismarcı çok ! ALLAH'ım sana emanet

ıstısmarcı cok evet ama kızlarımızda masallh pek bı memnunlar
mılletın kocasını almayı marıfet sayıolar
2 ıltıfata tav oluyolar
okuyun bı hele sonra bol bol erkek var turkıyede

cnm yanlışlıkla kesınlıkle sılmemıştır emınım.çünki bırgun komsularla onlardaydık kızda facedeydı komşularım bır resım merak ettıler bende kıza donup sen facedesın benım faceme grıpte gösterırmısın dedım oda sıbel abla bende eklı degılsın sen dedı

canım keşke sorsaydın aa niye sildin falan diye
bence sen de eşinin face den sil onu
sen eşine sonuna kadar güveniyosundur haklısındır da
ama artık 14 lük kızlara da güven yok okuyoruz burda hayretle
hayır yarın öbür gün bu iş saçma noktalara gelirse eşin de arkadaşına mahçup olabilir araları bozulabilir
böyle bir durumda kalmasını istemezsin heralde eşinin

bence 14 fln deme zamane kızları bizim gibi değilkii :S evine sokma çocuksa çocuklugunu bilsin esinden de silmeye çalış derimm ufak çocuk ortalıgı krırsa bile çocuk der gecerler aklı ermez cahi lderler dediğim gibi olan sana olur

ıstısmarcı cok evet ama kızlarımızda masallh pek bı memnunlar
mılletın kocasını almayı marıfet sayıolar
2 ıltıfata tav oluyolar
okuyun bı hele sonra bol bol erkek var turkıyede

Ah ah..Bir kız evladı sahibiyim..ALLAH'ım sen koru.. Uydurma şeytana..Ne desem bilemiyorum ama dikkatle gözlemlemek şart..Eşimle şimdiden konuşuyoruz bu konuyu..

Konuyu okurken benimde aklıma Nazlıbebek'in konusu geldi ya :26: Valla artık hiç kimseye güven yok, konu sahibi arkadaşım eşine güveniyorsundur elbet ama dikkat et bence :26: Diğer arkadaşlara katılıyorum ve kızı sil diyorum çokta içli dışlı olma..

eskiden olsa 14 yasındakı kızdan mı kıskandınız dıye sıze tepkı verırdım ama malum artık zaman değişti 14 yasındakılerde hormonlu gıbı maşşallah 24 34 gıbı duruyor hem beyın olarak hem fızıkı olarak:1:
bence bir şey olacagından deil ama fazla samımıyet kurmayın kendı anası babası yok mu o igilensın...facede durmasında bır sıkıntı yok ama madem sızı sılmıs sızde onu silin eşinizden..yada bnı silmişsin noldu bakalım hayırdır fıstık ? deyın:37:

Back
X