• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sacma degıl mı sızce bı okurmusunuz

Bence evet aynen çocukla çocuk olmuş olursun...niye beni sildin demene gerek yok bence....silse ne olur silmese ne olur...sizin kızdan en ufak bi rahatsızlığınız yokmuş....konu başından beri terbiyesinden vs.. bahsettiniz...belli ki ailesine de saygı duyuyosunuz ve değer veriyosunuz....bence sadece gözlemleyin hareketlerini....ilerde gereksiz gelirsede eşinizin feysinden silersiniz....şu durumda yorum yapılıcak başka bişe yok çünkü....

ıste aslında verılmesı gereken cvp bu ınsanlar konumu nereye tasıdı cok yazık bıde utanmadan dogmamıs bebegıme beddua edıyolar

biz sokakta seksek oynar ip atlardık, ama şu zamanda kızlar da erkekler de farklı gerçekten..
bişi olacağından deil ama içiniz rahat etsin diye eşinizin hesabından da silin bence.
bide ödevleri siz yapmayın lütfen.
bi eğitimci olarak en kızdığım şey ödevlerin başkasına yaptırılması :1:

biz sokakta seksek oynar ip atlardık, ama şu zamanda kızlar da erkekler de farklı gerçekten..
bişi olacağından deil ama içiniz rahat etsin diye eşinizin hesabından da silin bence.
bide ödevleri siz yapmayın lütfen.
bi eğitimci olarak en kızdığım şey ödevlerin başkasına yaptırılması :1:

cnm odev dedıysem resım kesme bıçme vs onlar ışte

cnm odev dedıysem resım kesme bıçme vs onlar ışte

bide şu geldi aklıma, onların evinde face mevzusu açıldığı zaman siz sorunca sen bende ekli diilsin x abla dediği zaman, 'a ekliyim o zaman' demesi gerekmez miydi? bilinçli olarak sizi silmiş yanlış olmamış gibi...bence siz eşinizin faceinden silin kızı eşinize bişe demeden...zaten o bu durumu farketmiycektir....bakalım kız o zaman nasıl davranıcak....belki o da farketmez....ama şu durum bariz saçmalık , silin bence! kimseye de bişe demeyin...kız nasıl kendi kendine silinmiş gibi davrandıysa eşinizin faceinden de kendi kendine silinmiş olur....;)

ayrıca sinir oldum siz hamile hamile bu kadar kafanızı niye yoruyosunuz,
kimse sizden ve karnınızdaki bebekten daha önemli diil!

bu kadar ince düşünceli olmamaya çalışın ya ben gerildim sizin için,
kız bende yoksun dediği zaman 'niye sildin kız' deseydiniz gayet rahat bi şekilde...
annesi neden kızsın bu lafınız yüzünden kıza, ayrıca kızarsa kızsın daha iyi bence!

bu aileye sanırım hem yakın oturduğunuz için hemde farklı bi yerde yaşadığınız için fazla değer veriyosunuz...vermeyin! biraz rahat olun! fazla içli dışlı olmak da iyi bişe diil, öyle misiniz bilemem...öyle gibi algıladım yazdıklarınızdan ...

arkadaslar sımdı faceden msj attı annesınden sıbel teyze ıngılızceden odevım var yardımcı olurmusun dedı bende tabıkı dedım sonra esımle faceden göruşmeye basladık.cnm ben sımdı turgay abınle grşuyorum sana donerım tmm mı dedım oda tmm sıbel teyze sıze arkadaslık teklıfı yolluyorum dedı.bennde sen bende eklıydın nıye sıldın dedım oda sıbel teyze yanlışlıkla oldu dedı.

konumu uzatmaya gerek yok halloldu

arkadaslar sımdı faceden msj attı annesınden sıbel teyze ıngılızceden odevım var yardımcı olurmusun dedı bende tabıkı dedım sonra esımle faceden göruşmeye basladık.cnm ben sımdı turgay abınle grşuyorum sana donerım tmm mı dedım oda tmm sıbel teyze sıze arkadaslık teklıfı yolluyorum dedı.bennde sen bende eklıydın nıye sıldın dedım oda sıbel teyze yanlışlıkla oldu dedı.

konumu uzatmaya gerek yok halloldu

sevindim...:21::21:

Back
X