• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok saçma !!

cenekaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
818
155
88
27
Ya kızlar bu sene 12,sınıfım ve okul değiştirdim sınıfımda bi çocuk vardı hoşlanmaya başladım instagramdan takip ettim o da takip etti sonra mesaj attı falan konuşmaya başladı sürekli çok tatlısın vs konuşmaya başladı hoşlandığını söyledi bişi demedim hani çok tepki vermedim sonra dayanamadım ben de hoşlandığımı belli ettim sonra da işte sevgili gibi konuşmaya başladık ama 12,sınıf son sene olduğu için ikizimizde derslerimizi etkiler falan diye sevgililik çıkma durumu olmasın arkadaşın daha üstü bişi olalım dedik :D ben senin hep yanında olurum falan filan dedi neyse işte bi hafta sonra da işte birden arkadaştan öteye gidemeyeceğimizi ikimizde biliyoruz işte arkadaş olalım sen bana bağlanırsın üzülürsün falan derslerini etkilemesin deyip mesaj atmamaya başladı soğuk davranmaya başladı ne olduğunu anlamadım ya ben hoşlanıyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum ya acaba sonradan bişi mi oldu soğudu neden böyle birden arkadaş olalım falan dedi kafam çok karışık.
Bu arada kusura bakmayın özetle hızlıca anlatmaya çalıştım :110:

Siz bu kişiyle aynı sınıfta mıydınız neden yüz yüze değil de mesajla haberleşiyorsunuz oturup konusun 2. si son senenmiş bence derslerine agırlık vermelisin kritik bir dönem cünkü bu tarz seyleri düşünme gelip geçici seyler.

Siz bu kişiyle aynı sınıfta mıydınız neden yüz yüze değil de mesajla haberleşiyorsunuz oturup konusun 2. si son senenmiş bence derslerine agırlık vermelisin kritik bir dönem cünkü bu tarz seyleri düşünme gelip geçici seyler.

ya cuma gününden sonra böyle bi soğukluk girdi ve iki hafta tatil de :/
aynen ben de öyle yapmak istiyorum ama düşünmeden edemiyorum ya
inşallah bi an önce gelip geçer

Back
X