- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
- Konu Sahibi huzurmelegim
Esim swarm kullaniyordu ama umursamiyordum bakmiyordum bile ,guveniyorum ya . Tlf nunda aradim aradim bulamadim programi bugun . Silmis megersem . Sonradan anladim ki ara ara silip geri yukluyor . Yukle simdi bakcam dedim . yuklemedi ben aglamaya o bagirmaya basladi . Cekti gitti evden bana guvenmeyi ogrenceksin diye diye . 32 haftalik hamile oldugumu ve evleneli 10 ay oldugunuda ayrica belirteyim.babasini aradim aramis onu . Ben surekli msj atiyorum acmazsan programi bnm icin zaten bitmistir diye . Bakti cok agliyorum geldi . acti listeyi temizlemis haliyle msj larda gitmis . Ama ekledigi kizlarin listesi duruyo su ark istegini kabul etmis bu kabul etmis falan onlar silinmiyor sanirim aglamaktan bayilcaktim bakmaya dayanamadim ara verdim aldi tlf u gitti yatmaya durdum basinda vermiyk tlf nunu bana . Hayir bana guvenmeyi ogrenceksin uyucam ben giderim evden tlf u vermicem buyuk ymn ettim sayiyo boyle seyler . Yrn bak diyo israrla . Hic bilmiyorum bnde o programi . Odanin kapisini kitledi . Bnde bu saat oldu asalak asalak nr1 dinliyorum . Neden bilmiyorum aglamakla gulmek arasindayim suanda . Kahkaha atasim var ama goz yasim durmuyor . Nasil karar verip buraya yazdigimida bilmiyorum suanda . Cantami hazirladim ve gitcek yer bulamadim kendime . Oturdum kaldim burda . Bosancam sanirim ama bebegimin yatagini daha bugun bu eve kurduk . Esyalarini yikiycaktim yarin . Bosanmaliyim dimi ben . Ben napcam hic bilmiyorum suanda . Gercektende cok cok cok kotuyum ne yazdim neler yazdim bilmiyorum hic suan bile buraya . Bombosum sadece durmayan bi gozyasim var . Ben onu cok mukemmem yapmisim gozumde . mukemmelemi ihtiyacim vardi . Sanmiyorum . Huzurdan basma bisey istemedim . Herkes der bunu ama ben gercekten istemedim . cunku cok zor gunler yasamistim ben eskiden . Unutmak istemistim . Simdi nolcak .