• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saglam aldatildim

hamileliğin hastalıkla eşdeğer görüldüğü tek ülke biziz heralde, çocuğum olmadan önce harbi hormon işi böyle mi diyodum da yaşadım gördüm yani

bilmem izleyen var mı Dr.G diye bir program var kadın otopsi yapıyo, işe başladığında 4 aylık hamile imiş hormon aserme mızmızlık teğet geçmiş zarar

koni sahibi bu yorumu üstüne almasın genel yazdım, burda gördüğüm bu

keşke eşinize demeden gizlice telefonunu kurcalasaydınız. hiç çakmazdı sizde yakalardınız yani eğer ne varsa

Normal zamanda eşinden ilgi göremeyen kadınlarda hormon işi aserme daha sık görülüyo bide
ya valla cevap yazmıcam diyorum ama duramadım. ben bebeğim karnıma düştüğü günden beri aşeriyorum. eşim de etrafımda pervaneydi. aşermenin klinik boyutu henüz tam açıklanamıyor. ama annenin ihtiyacı olan mineral veya vitamine daha çoka şerdiği belirlenebilmiş. ne alak şimdi senn söylediğin? bu arada sen hamileyken nasıldın? bu hormanal denilen olay seni hiç etkilemedi sanırım. ne kadar da şanslısın

çok üzüldüm, allah en çok bu erkeklere merhamet versin. adam olmayı öğrenememiş daha ama biz saydırsak ona ne yazar. boşanmak büyük karar. kendimi senin yerine koyuyorumda o mesajların içeriğini bulana kadar rahat edemezdim. üzülmemeye çalış olur mu? bebeğine yazık :(

ya valla cevap yazmıcam diyorum ama duramadım. ben bebeğim karnıma düştüğü günden beri aşeriyorum. eşim de etrafımda pervaneydi. aşermenin klinik boyutu henüz tam açıklanamıyor. ama annenin ihtiyacı olan mineral veya vitamine daha çoka şerdiği belirlenebilmiş. ne alak şimdi senn söylediğin? bu arada sen hamileyken nasıldın? bu hormanal denilen olay seni hiç etkilemedi sanırım. ne kadar da şanslısın

kendine neden eziyet ediyorsun, beni engelleyip yorumlarımı görmeyebilirsin

Esim swarm kullaniyordu ama umursamiyordum bakmiyordum bile ,guveniyorum ya . Tlf nunda aradim aradim bulamadim programi bugun . Silmis megersem . Sonradan anladim ki ara ara silip geri yukluyor . Yukle simdi bakcam dedim . yuklemedi ben aglamaya o bagirmaya basladi . Cekti gitti evden bana guvenmeyi ogrenceksin diye diye . 32 haftalik hamile oldugumu ve evleneli 10 ay oldugunuda ayrica belirteyim.babasini aradim aramis onu . Ben surekli msj atiyorum acmazsan programi bnm icin zaten bitmistir diye . Bakti cok agliyorum geldi . acti listeyi temizlemis haliyle msj larda gitmis . Ama ekledigi kizlarin listesi duruyo su ark istegini kabul etmis bu kabul etmis falan onlar silinmiyor sanirim aglamaktan bayilcaktim bakmaya dayanamadim ara verdim aldi tlf u gitti yatmaya durdum basinda vermiyk tlf nunu bana . Hayir bana guvenmeyi ogrenceksin uyucam ben giderim evden tlf u vermicem buyuk ymn ettim sayiyo boyle seyler . Yrn bak diyo israrla . Hic bilmiyorum bnde o programi . Odanin kapisini kitledi . Bnde bu saat oldu asalak asalak nr1 dinliyorum . Neden bilmiyorum aglamakla gulmek arasindayim suanda . Kahkaha atasim var ama goz yasim durmuyor . Nasil karar verip buraya yazdigimida bilmiyorum suanda . Cantami hazirladim ve gitcek yer bulamadim kendime . Oturdum kaldim burda . Bosancam sanirim ama bebegimin yatagini daha bugun bu eve kurduk . Esyalarini yikiycaktim yarin . Bosanmaliyim dimi ben . Ben napcam hic bilmiyorum suanda . Gercektende cok cok cok kotuyum ne yazdim neler yazdim bilmiyorum hic suan bile buraya . Bombosum sadece durmayan bi gozyasim var . Ben onu cok mukemmem yapmisim gozumde . mukemmelemi ihtiyacim vardi . Sanmiyorum . Huzurdan basma bisey istemedim . Herkes der bunu ama ben gercekten istemedim . cunku cok zor gunler yasamistim ben eskiden . Unutmak istemistim . Simdi nolcak .

Öncelikle geçmiş olsun, evet kötü bir durum.
Ama gözünüzle bir şey görmüş gibi 'Çok Sağlam Aldatıldım' demek de ne Allah aşkına?
Evet bazı insanlar sosyal medyada kendini kaybediyor ama bu illa ki sizi aldattığı anlamanı gelmez.
Öldüm bittim diye kendinizi paralamanız çok gereksiz ..

Otomatik avutma mesajı

Bebeğine odaklan.Suan en önemli şey bebeğin kocanda aldatmamıştır.Yazışsa bile o aldatmak sayılmaz takma kocadan boşanmak ölümle eş değerdir hemen boşanılmaz ilk defa olduysa hele sakin ol bırak 3-5 kere daha yapsin iyice sonra bakarsın

Not:hamile olmayanlar anlamaz !
Koçişten boşanmayanlar anlamaz !

peki yangına körükle gitmeyeyim

konu sahibi arkadaşım bu yaşadıkların doğal sen 8 aylık hamile olduğundan çok çok aşırı doğal olarak esin o bahsi geçen uygulamada tamamen dostane niyetlerle kızları eklemiş ülkenin içinde olduğu durum koalisyon alternatifleri ramazan pidesinin bu yıl ki fiyatı üzerine fikir alışverişi yapmıştır hangimiz yapmadık, sonra evden kaçıp veri silmek için değil temiz hava almak için evden çıkmış sonrada Allah tarafından kapanan kapı birde kilitlenmiş sen içerde ağlarken adam uyumuş uyumasın mı ama yazık adama
koptum :KK70:

kendine neden eziyet ediyorsun, beni engelleyip yorumlarımı görmeyebilirsin
:KK54: en düşünceli üye olarak seni aday göstermek istiyorum.
Otomatik avutma mesajı

Bebeğine odaklan.Suan en önemli şey bebeğin kocanda aldatmamıştır.Yazışsa bile o aldatmak sayılmaz takma kocadan boşanmak ölümle eş değerdir hemen boşanılmaz ilk defa olduysa hele sakin ol bırak 3-5 kere daha yapsin iyice sonra bakarsın

Not:hamile olmayanlar anlamaz !
Koçişten boşanmayanlar anlamaz !
Parkbyull ve Akasya da hamile mesela. Onları dikkatli bir şekilde izliyorum hiç hormonum tavan, hamileyim diye görünen köyü yanlış tarif etmiyorlar. Normalde nasıllarsa yine öyleler. Bana da herkese sağlıklı ve aklı başında geçirilen bir hamilelik dilemekten başka bir şey kalmıyor. :KK3:

bir insan telefonunu, çantasını, cüzdanını alıp kaçıyorsa peşinden kovalayacaksın cehenneme kadar.. gitsin orada yapsın yer bildirimini.. daha hala yapmıştır - yapmamıştır muhabbeti dönüyor.. bunun hamilelikle falan da ilgisi yok, hanımlar eğer boşanmayacaksanız kurcalamayın.. bu kadar basit.. ha zaten boşanacak adam o telefonu alıp evden çıktığında kapıyı arkadan kilitler eve de almazdı.. belli ki ayrılmayı düşünmüyorsunuz o zaman yatıştırın durumu ve unutun..

Ben size şunu yapın bunu yapın demeyeceğim. Uygulamayla ilgili bilgi vermek istedim sadece.
Swarm bildiğiniz gibi yer bildirimi yapmak için kullanılıyor. Burdan aldatma nasıl olacak derseniz, benim arkadaşlarımda gördüğüm(allahtan bana denk gelmedi bu tarz bişey) mesela aynı mekanda check in yapanlar gözüküyor. Adamlar ekliyor ordan. Kimisi mesaj atıyor. Muhabbet ilerlerse "arkadaşlarını ek yanına geleyim" diyen falan duydum. Ya da işte numaralar alınıp veriliyor vs. Bu şekilde yazılanı çok duydum bu uygulamada. Tanımadığı insanları eklemesinin başka bir mantığı olabilir mi zaten?

Açıkçası silip yüklemesi kesinlikle normal değil. Ufacık bir uygulama, hiç kasma falan olmuyor. Saklayacak bir şeyi olmayan insan bir uygulamayı silip silip yüklemez.

Size kesin görüştü demiyorum, ama bu şekilde yazılanlar oluyor. Bunu anlatmak istedim sadece.

Esim swarm kullaniyordu ama umursamiyordum bakmiyordum bile ,guveniyorum ya . Tlf nunda aradim aradim bulamadim programi bugun . Silmis megersem . Sonradan anladim ki ara ara silip geri yukluyor . Yukle simdi bakcam dedim . yuklemedi ben aglamaya o bagirmaya basladi . Cekti gitti evden bana guvenmeyi ogrenceksin diye diye . 32 haftalik hamile oldugumu ve evleneli 10 ay oldugunuda ayrica belirteyim.babasini aradim aramis onu . Ben surekli msj atiyorum acmazsan programi bnm icin zaten bitmistir diye . Bakti cok agliyorum geldi . acti listeyi temizlemis haliyle msj larda gitmis . Ama ekledigi kizlarin listesi duruyo su ark istegini kabul etmis bu kabul etmis falan onlar silinmiyor sanirim aglamaktan bayilcaktim bakmaya dayanamadim ara verdim aldi tlf u gitti yatmaya durdum basinda vermiyk tlf nunu bana . Hayir bana guvenmeyi ogrenceksin uyucam ben giderim evden tlf u vermicem buyuk ymn ettim sayiyo boyle seyler . Yrn bak diyo israrla . Hic bilmiyorum bnde o programi . Odanin kapisini kitledi . Bnde bu saat oldu asalak asalak nr1 dinliyorum . Neden bilmiyorum aglamakla gulmek arasindayim suanda . Kahkaha atasim var ama goz yasim durmuyor . Nasil karar verip buraya yazdigimida bilmiyorum suanda . Cantami hazirladim ve gitcek yer bulamadim kendime . Oturdum kaldim burda . Bosancam sanirim ama bebegimin yatagini daha bugun bu eve kurduk . Esyalarini yikiycaktim yarin . Bosanmaliyim dimi ben . Ben napcam hic bilmiyorum suanda . Gercektende cok cok cok kotuyum ne yazdim neler yazdim bilmiyorum hic suan bile buraya . Bombosum sadece durmayan bi gozyasim var . Ben onu cok mukemmem yapmisim gozumde . mukemmelemi ihtiyacim vardi . Sanmiyorum . Huzurdan basma bisey istemedim . Herkes der bunu ama ben gercekten istemedim . cunku cok zor gunler yasamistim ben eskiden . Unutmak istemistim . Simdi nolcak .

canım bak bu konuda haklı oldugunu dusunsen bıle sakın olmak zorundasın. ve bunu ne esın ıcın nede kendın ıcın yapacaksın ortada gunahsız bı bebek var ve önce onun sağlığını dusunmen gerek.
erkeklerın genel huyudur annesının attıgı mesajı gösterıp altından bısey aradıgını ıma etsen ona bıle atar yapar, kendını haklı gösterır ve senı suclar oturtup telefonumu mu karıstırıosun dıe.

adam cektı gıttı ama aranızda nasıl bı konusma gectı de cekıp gitti olay nasıl bı raddeye geldı bence sende farkında değilsin. bız kadınların hayalıdır öyle erkek hemen "hatasını kabul etsın haklısın hayatım desın, sarılsın öpsün gönül alsın" yok öyle bı dunya malesef yok. ne kendım gördum nede öyle bırını bulanı....
her durumda bı sekılde kendılerını haklı gösterıp karsısındakını suclarlar. senın bu bahsetttıgın evden gıtme gelınce ayrı yatma vs vs bızım en basıt tartısmalarımızda bıle esımın yaptıgını bılırım.

en kötüsüne kapılıp senı aldattıgını dusunsen bıle sadece bu olayla ınfaz yapamazsın, bekleyıp sakınlesıp konusmanız lazım. öfkeyle kalkan her zaman zarar görur haklı bıle olsa !!!
ayrıca esınle suan problemınız buyuk ayrılsan bıle zamanla unutucaksın esını ama bu uzuntuyle bebeğine bı zarar verırsen bunu ömur boyu bebegınde sende sıkıntı cekeceksıniz bunu unutma ve akıllı yan halıne......

Swarm nedir ne değildir bilemiycim. Yorumlardan anladığım kadarı ile yer bildirimi yapılıyor. Ekleşme kısmı falan hadi facebook üzerinden otomatik oldu oda okey peki evdem dışarı çıkmak, uygulamayı silip yüklemek, tedirgin haller, üste çıkma çabası, kız tribi gibi kendini odaya kilitleyip uyumak. Hamile karısınım halini düüşünmeden hemde? Kocanız aldatmışmıdır yeltenmişmidir yoksa kendi egolarını tatmin etmek, kendini ispatlamak için birşeyler yapmışmıdır, net değil. Ama kesin olan birşey var bu adam bir halt yemiş. Yemişde şuan çırpınıyor. Sakin konuşun, bağırmadan ama net olun. Muhtaç değilsiniz. Aldattıysa boşanırsınız, yeltendiyse süründürürsüz. Hiç birşey yapmayıp sineye çekeceksenizde bidaha yakalamak için uğraşmayın.

Parkbyull ve Akasya da hamile mesela. Onları dikkatli bir şekilde izliyorum hiç hormonum tavan, hamileyim diye görünen köyü yanlış tarif etmiyorlar. Normalde nasıllarsa yine öyleler. Bana da herkese sağlıklı ve aklı başında geçirilen bir hamilelik dilemekten başka bir şey kalmıyor. :KK3:

Parkbyull ve Akasya şu an hamileler ama su an aldatiliyorlar mi acaba merak ettim?Ondan size soruyorum. Geriden konuşması hamileye de kolay. Gazlayip erken mi dogurtalim kadina diyorlar. Ama ben mesajlastiysa sadece ayrılmaya gerek olmadigini ve bunu zaten evli ve hamile herkesin affedecegini düşünüyorum. Tabiki de dogru degil ama cinsiyetle alakasi yok bayan da yapabilir.

Parkbyull ve Akasya şu an hamileler ama su an aldatiliyorlar mi acaba merak ettim?Ondan size soruyorum. Geriden konuşması hamileye de kolay. Gazlayip erken mi dogurtalim kadina diyorlar. Ama ben mesajlastiysa sadece ayrılmaya gerek olmadigini ve bunu zaten evli ve hamile herkesin affedecegini düşünüyorum. Tabiki de dogru degil ama cinsiyetle alakasi yok bayan da yapabilir.
:KK30: Ben asla affetmem en basit örneği kendimden geçiyor. İlgisi başkasına yönelmiş erkeği ben yanımda tutmam. Tutmayanı da gördüm bizzat boşanma davalarına bakıyorum. Bu sonuç yanlış yani. Hamile olup bu tür durumlarda boşananları da gördüm yine mesleğim gereği. Çocuğum için katlanıyorum diyeni de görüyorum, çocuğum için boşanıyorum diyeni de, çocuk umurumda değil ben katlanamıyorum diyeni de.. Ama mesela o bahsettiğim üyeler ki özellikle parky kafa göz dağıtmadan o adamı boşamazdı böyle bir şey olsa.

hamileliğin hastalıkla eşdeğer görüldüğü tek ülke biziz heralde, çocuğum olmadan önce harbi hormon işi böyle mi diyodum da yaşadım gördüm yani

bilmem izleyen var mı Dr.G diye bir program var kadın otopsi yapıyo, işe başladığında 4 aylık hamile imiş hormon aserme mızmızlık teğet geçmiş zarar

koni sahibi bu yorumu üstüne almasın genel yazdım, burda gördüğüm bu

hamileliği hastalıkla eşdeğer görmedim örnek olarak yazdım sanırım anlamamışsın..üstüme alıyorum çünkü hastalıkla ilgili yazan kişi benim..tv programlarına pek inanmamak lazım herkesin hamileliği doğumu bir geçmez..senin çok rahat geçmiştir başkasının çok zor geçmiştir..kıyaslama yapılamaz..

hamileliği hastalıkla eşdeğer görmedim örnek olarak yazdım sanırım anlamamışsın..üstüme alıyorum çünkü hastalıkla ilgili yazan kişi benim..tv programlarına pek inanmamak lazım herkesin hamileliği doğumu bir geçmez..senin çok rahat geçmiştir başkasının çok zor geçmiştir..kıyaslama yapılamaz..

ben senden alıntı yapmadığım halde neden ısrarla bana yazıyorsun, ki ben bahsi geçen yorumda konu sahibini bile tenzih ettim buna rağmen üstüne alınman benimle şahsi problemin olduğunu düşünmeme neden oluyo

ben senden alıntı yapmadığım halde neden ısrarla bana yazıyorsun, ki ben bahsi geçen yorumda konu sahibini bile tenzih ettim buna rağmen üstüne alınman benimle şahsi problemin olduğunu düşünmeme neden oluyo

seni tanımıyorum bile neden senle şahsi bir problemim olsun..hastalıkla ilgili birtek ben birşeyler yazdım o yüzden yazdım..ben tartışmıyorum ama sen fazla asisin..

Back
X