huzurmelegim, swarm uygulamasını iyi biliyorum, kullanıyorum da..Bu uygulama oyle birsey ki isteyen sadece gidecegi mekanda ne yenir ne icilir diye bakmak icin kullanır, isteyen de gittigim yerde kimler var buradan bi hatun dusurebilir miyim diye bakar...Erkeklerin bu uygulamayı 2. amacla kullandıgını dusunuyorum cogunlukla cunku eger oyle olmasaydı ben bi mekanda check-in yaptıgımda 10 tane adamdan arkadaslık istegi gelmezdi. Kabul eden de var etmeyen de....Esinin listesinin cogunun kızlardan olusması da bunun acık bir kanıtı lami cimi yok....
Bi adamın gittigi mekanda karsı masada oturan hoş hatunla gercek hayatta tanısabilmesi arkadas olabilmesi biraz sıkar ama bunu bu uygulama uzerinden yapmak cok kolay...Gittigin mekanda o anda orada olup chekc-in yapanların listesini ve bunların fotolarını gorebiliyorsun, karsı masadaki hatunu kolayca tespit edip eklersin, kabul de ederse, mesajlasmaya baslayabilirsin....Belli ki senin eşinbu işlere yeni girmiş, öyle hemen kaçmasından falan belli, işi pişkinliğe vurmamış, oradan cok bisey yasadıgın sanmıyorum ben ayrıca bunu kullanmadıgını dusunmeni saglama icin uygulamayı eve gelmeden kaldırıyormus, maşallah usenmemis bunu yapmaya demek ki baya hevesli oldugu sonucunu da cıkarabiliriz. Zaten bu sanal sosyal ortamlar bu kadar geliştikce sadece erkeklere gün doğdu ve ilişkiler evlilikler bozuldu....
Güveniniz gitti bikere, bundan sonra devam etseniz hep takip etme isteğiniz doğacak, o da bulunmaz hint kumaşı gibi, haylazlıklarını saklama derdine düşecek...Bunu sadece sizin eşiniz yapmıyor gozu dısarda olan her adam bu sosyal medya nimetlerinden mutlaka faydalanıyor, yarınoburgun baskasıyla evlenseniz o da %90 yapacaktır yani gercekten gunumuzun problemi Allah yardımcınız olsun, umarım en doğru kararı verirsiniz.