- Konu Sahibi huzurmelegim
Bana swarm degil baska biseyden cekiniyor gibi geldi,olay orda patlamis ama bi mesaj geleceginden korkuyor gibi..whtsup veya mesaj gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Swarma mesajlasma geldiİyide swarm sadece bir program yani whatsapp gibi mesajlaşılmıyor.Ayrıca bir ortama gittiğinizde orada oldugunuzu belirmeye check-in deniyor.Ve orada olan diğer insanlar görüyor.Pekala başkaları da eklemiş olabilir.
Eşiniz belki arkadaslarına swarm yolu ile hava atmaya calısıyordur.Şuraya gittim bunu yaptım diye.
Önce hamile halınle neden üzülüyorsun bebeğinde sennle uzuluyor.Çok sağlam aldatıldıgından emın mısın? Biri ile telefon konusması mesaj otel fişi hediye falan gördün mü ?Daha önceden sezinledin mi? Yoksa sadece bir programla mı buna karar veriyorsun.?
Şu an kendine işkence çektirmekten başka birşey yapmıyorsun.Sil göz yaşlarını dua et.
Bunu pek sanmiyorum ,cunku beraber cok vakit geciriyoruz . Tlf nunun sesi acik hep. Swarm gibi silip geri yukledigi seyler olabilir belki ama mesajlasma arama falan o biraz zor sanirim .Bana swarm degil baska biseyden cekiniyor gibi geldi,olay orda patlamis ama bi mesaj geleceginden korkuyor gibi..whtsup veya mesaj gibi..
"Ama kızım büyüdükçe içindeki yangının da büyüyeceğini bilemedim."Canım ben boşanmış ayakları üzerinde duran bir anneyim. Kızım 3 yaşındaydı boşandığımızda.
Çalışıyorum. İyi bir gelirim de var.Evim arabam var. Kızım ilkokula gidiyor.
Çok sevgi dolu bir şekilde büyütüyoruz. Dedesi anneannesi dayıları anneannesi üzerine titriyorlar. Babası hem hafta içi hem hafta sonu kızı ile mutlaka görüşür güzel vakit geçirir.
Ailem destek. Yani herşey yolunda mükemmel gibi görünüyor.
Ama kızım büyüdükçe içindeki yangının da büyüyeceğini bilemedim.
Şu anki aklım olsa çocuğumu asla babasından ayrı büyütmek istemezdim. (eşimle boşandığıma kendi adıma hiç pişman değilim ama çocuğum adına pişmanım)
Güvensiz bir evlilik olmaz. Bunun da farkındayım. Ama kesinlikle EN İYİ ERKEK PİŞMAN OLMUŞ ERKEKTİR.
O sebeple iyice burnunu sürt. İzle. Bekle. Affetme. Pişmanlığına, bundan sonraki hareketlerine bak.
ama eğer kesinlikle pişmansa şaibeli hareketleri yoksa ona güvendiğini belli et eğer vicdan sahibi ise kendisini bu kadar seven, değer veren ve de affeden karısına bu kötülüğü yapmaz.
Cok cok haklisin.su dk dan sonra sadece oglum icin katlanirim ,o da katlanmak sayilmaz denerim sadece . Suan ondan bosanamayacagimi saniyordur o , ama gozu karartip bunu da yapabilirim . Bunun farkinda olmasi lazim . Yinede senin yazdiklarini okuyup tekrar tekrar dusunecegim . Kizin icin kucak dolusu mutluluk diliyorum . Umarim birgun ikinizide anlar ve umarim bizlerin cocuklari boyle seyler yasamaz ve yasatmaz . detayli cevabin ve ayirdigin vakit icin cok tesekkur ediyorum .Canım şöyle söyleyeyim. ilk başta babasına yakın ev tutmuştum.(evden ben ayrılmak zorunda kaldım)
babsını her gün görüyordu. zaten küçüktü anlamıyordu.
Ama ben oradan daha uzağa taşınınca ve üstüne de kreşe başlayınca, kreşe anne ve babaları ile gelen çocukları görünce mahzun olmaya başladı. yaptığı tüm resimlerde bir anne baba ve çocuk vardı. tüm resimlerde ama. resim yapacağı zaman sadece bu resmi yapıyor. babası almaya geldiği zaman arkadaşlarına babamı görün diye gösteriyor. sanki benim de babam var şeklinde. tv de bonus reklamı vardı. orada baba çocuğunu babasının kuzusu falan diye seviyor. ben de babamın kuzusu olmak istiyorum vb diye sayıkladı. (hastaydı o zaman) dedesine annem ve babam aynı evde yaşasın istiyorum diyor. Dedesi büyük ya, sözünü dinleriz gibi mi düşünüyor bilmiyorum. Bir ortamdayız mesela. benim annemle babam ayrı diyordu durup dururken. Tüm arkadaşlarına söylemiş. ki benim bir konum var oradan çocuğmuza nasıl bir ortam sunduğumuzu vb biraz anlattım. (çocuğum bana çok bağımlı diye bir konu açtım bugün)
Babası arada kreşeine gider, oradaki arkadaşları ile öğretmeni ile tanışır. kızını hafta içi hafta sonu sürekli alır, gezer tozarlar. ben ilgili bir anneyim. arada birkaç kere babasıyla beraber yemek vb yedik, sinemaya gittik. Çok gerildim ama çocuğum için yaptık bunu. karne almasına çağırırım. okulda doğum günü yaptık ona çağırdım. 23 nisan gösterilerine çağırdım. babası hep gelir.
yani babası asla ilgisiz bir baba olmamasına ve sık sık görmesine rağmen çocuğum çok hassas ve her fırsatta babamla neden birleşmiyorsunuz diye sorar. bizi gözlemler. neden anlaşamıyorsunuz diye sorar. arayı bulmaya çalışır. söylediğimiz hiçbirşey onun için ayrılmaya yeterli bir sebep değil.
bir çocuk ilgisiz de olsa anne ve babasını aynı evde görmek istiyor. Bunu çok iyi anladım.
O sebeple kırk kere düşün. fevri davranma. Çünkü sen artık sadece kendinle ilgili değil çocuğunun da geleceği ile ilgili bir karar veriyorsun. bir de imkansızlıklar var diyorsun.
Teraziye koy. Bir tarafta belki güvensiz belki de çok pişman olmuş bir eş, cocuğunu rahatça büyüteceğin maddi sıkıntıyı çok hissetmeyeceğin bir ev. Diğer tarafta babanın yanında belki sığıntı gibi olacağın bir ev ki baban evlenirse ayrı eve çıkmak durumundasın. çocuğun orada burada büyüyecek. erkek çocuğu üstelik.
O sebeple bir abla tavsiyesi. En iyi erkek, pişman olmuş bir erkektir. (Eğer gerçekten pişman olduysa) (Kesinlikle burnunu sürt, hattı, kartı vb hep senin üstüne olsun, şifre mifre vb olmayacak, hatta sıkıysa interneti dahi olmasın. haberin olmadan tek adım dahi atmayacak. işine gelirse. kusura bakmasın. Güven tek kullanımlık. Bir kere yıkıldı mı kolay kurulmuyor.) diyebilirsin böyle evlilik mi olur. bir süre için canım bu önlemler. dersin seni izleyeceğim. sonra baktın gerçekten pişman ve evine bağlı. öyle swarmmış yok facebookmuş kızlarmış. en ufak hatanı görürsem affetmem dersin.
Senin neyine kız arkadaşlar. evli barklı adamsın. yakında çocuğun olacak. Havan kime. Madem bu kadar hevesliydşn, evlenmeseydin kardeşim. Yok eğer evliliğin seni engellediğini düşünüyorsan gözün o hayattaysa boşabnırsın yaşayacağını yaşarsın kardeşim. Yom öyle evde yemeklerin hazır olsun, karın ütülesin sen de o temiz üst başla ortam yap, swarmdan kız ekle tanış bilmem ne. sonra da kapıyı kitle dedlilleri yok et. sonra da pişman olmuş ayaklarına yat baktın postu ele verdin.
Bu mu sağlam aldatılma istersen son açtığım konuyu bi okuEsim swarm kullaniyordu ama umursamiyordum bakmiyordum bile ,guveniyorum ya . Tlf nunda aradim aradim bulamadim programi bugun . Silmis megersem . Sonradan anladim ki ara ara silip geri yukluyor . Yukle simdi bakcam dedim . yuklemedi ben aglamaya o bagirmaya basladi . Cekti gitti evden bana guvenmeyi ogrenceksin diye diye . 32 haftalik hamile oldugumu ve evleneli 10 ay oldugunuda ayrica belirteyim.babasini aradim aramis onu . Ben surekli msj atiyorum acmazsan programi bnm icin zaten bitmistir diye . Bakti cok agliyorum geldi . acti listeyi temizlemis haliyle msj larda gitmis . Ama ekledigi kizlarin listesi duruyo su ark istegini kabul etmis bu kabul etmis falan onlar silinmiyor sanirim aglamaktan bayilcaktim bakmaya dayanamadim ara verdim aldi tlf u gitti yatmaya durdum basinda vermiyk tlf nunu bana . Hayir bana guvenmeyi ogrenceksin uyucam ben giderim evden tlf u vermicem buyuk ymn ettim sayiyo boyle seyler . Yrn bak diyo israrla . Hic bilmiyorum bnde o programi . Odanin kapisini kitledi . Bnde bu saat oldu asalak asalak nr1 dinliyorum . Neden bilmiyorum aglamakla gulmek arasindayim suanda . Kahkaha atasim var ama goz yasim durmuyor . Nasil karar verip buraya yazdigimida bilmiyorum suanda . Cantami hazirladim ve gitcek yer bulamadim kendime . Oturdum kaldim burda . Bosancam sanirim ama bebegimin yatagini daha bugun bu eve kurduk . Esyalarini yikiycaktim yarin . Bosanmaliyim dimi ben . Ben napcam hic bilmiyorum suanda . Gercektende cok cok cok kotuyum ne yazdim neler yazdim bilmiyorum hic suan bile buraya . Bombosum sadece durmayan bi gozyasim var . Ben onu cok mukemmem yapmisim gozumde . mukemmelemi ihtiyacim vardi . Sanmiyorum . Huzurdan basma bisey istemedim . Herkes der bunu ama ben gercekten istemedim . cunku cok zor gunler yasamistim ben eskiden . Unutmak istemistim . Simdi nolcak .
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin . Yasadiklariniz icin uzuldum . Bir erkek cocugunun profili babasidir . Bu yuzden büyüdügünde de bunu ona anlatamam ve ayrilirsak aciklayamam sanirim . Tek dusundugum bu tarz konular . Paylastiginiz icin ve iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim . .Benim annem babam da ayrı. Sebep aldatilma.Anneminkini çok ama çok ağir bir aldatmaydi. Babamin yokluğunu en çok gordugum çocuklarin babasının nasıl ilgilendiğini sevdiğini gördüğümde başlamıştı. 28yasina geldim ama halen oyle. Babalar gününde herkes babasıyla mutlu pozlar verirken neden benim de böyle bir babam yok dedim.Babalar gününde çok ağladım gerçekten. Hangi yaşta olursanız olun.. Babasizlik da zor. Hele ki çocuğunuz okula basladiginda orda çocuklari babalarıyla gördüğünde değişim başlıyor. Aldatilmak tabiki affedilmez. Ama gerçekten ama gerçekten pismansa katlanmalisiniz. Bunu ne kadar beni hayal kırıklığına da uğratsa da bir zamanlar babasına aşık bir kiz cocugundan size tavsiye cocugunuz için katlanin. Umarim eşiniz aklını başına alır. Bu sizin elinizde. Gerçekten kaybetme korkusunu yasatmalisiniz ki o yazdiginiz gunlugu okumasiyla başlamış korkusu. Bugünler de geçer insallah .Her ne karar verirseniz verin, güçlü bir kadın ve güçlü bir anne olacağınizdan eminim.
dönecek misin peki_? bu arada ben konuyu açtığın geceden beri takip ediyorum. hamile olmasan bu kadar etk,lenmezdim. benm de gebeliğim çok sıkıntılı geçmişti. ayrı bir his besliyorum senn yaşadıklarına. inşallah hayırlısı olur. eşin gelmeden gitmemekle doğru yapışsın. git diyemem bu bana düşmez. bilgisayarı kapatınca bi bağlantım kalmıyor sennle. bu kadar ciddi bir konuda öneride bulunamam ama inşallah bu süreçten sen de bebeğin de çok yıpranmadan kurtulur. eşine gelince canı cehenneme pisliğin. Neden bilmiyorum ama ben cinsellik değil de nete sanal eğlence yaşadığını düşünüyorum. biri diğerinden daha hafif bir suç değil tabii ama ne bileyim daha kabul edilebilir gibi duruyor. bunu derken bile kendimle çelişiyorum çünkü ben çok kıskanç bir insanım. eşimin bütün şifrelerini bilirim o ise benm hiç bir şeyimi bilmez sormaz. ama ben oldu bitti böyleydim.Annesi babasi geldi babamin evine o gec cikcakmis isten.Oturduk yemek cay falan baya bi acilmadi konu sonra kayinpeder anlat bakalim sen bastan dedi anlattim.o ordan bisey dedi bu bisey dedi.kardesim girdi lafa.boynuzlama kelimesini kullandi.kayinpeder sen sus sen karisma konustugun kelimeye dikkat et dedikce o da susmadi kalk gidelim dedi kayinvalideye.kizim hadi dedi bana.bende kimseden etkilenmiyorum kendi dusuncem bu.o kapimda kopek olmadan gelmem ben ona bisey yapmadim beni isteyen oysa gelip alcak olan da o siz degilsiniz dedim sakin sakin.kalk o zaman gidiyoruz dedi esine firladi gitti.kayinvalide kaldi napcagini sasirdi bana yalvardi gidelim diye.siz degil o gelip alcam eger istiyosa.zorla kendimi yamayamam kimseye tarzinda biseyler soyledim yine gayet sakin.kalkti gitti oda.babam kardesine kizdi falan.bi anda noldu ben anlamadim acikcasi.har gur arasinda kalkti gittiler.suan gayet sakinim hala.hayirlisi buymus diyorum sadece surekli kendi kendime.cunku ben hic birsey yapmadim hic birine.ne bi saygisizlik nede kotu bir soz.yanlis mi düsünüyorum ? Hep oyle olmazmi kadin evi terkederse erkek gelip almaz mi ? gidip hazir nazir onu mu bekleyecektim evde ? Anlayamiyorum gercektende ben. Bi anda noldu ne konustuk nasil boyle oldu anlamadim bile
Eger bugun istedigim cevaplari alsaydim belki giderdim , klasik olacak ama gercektende sadece cocugum icin bunu yapabilecegimi anlamistim az cok.sadece tatmin olmaya ihtiyacim vardi duyduklarimla ilgili.oda olmadi zaten.sanirim yüzü tutmadi gelmeye ki benim onlarla donebilecegime inandi.ama oyleside bana cok mantiksiz geldi.babam kardesim kaderimi degistirdi sanip kiziyor ama bence Allah in istedigi olur yani bugun bu olduysa bundada vardir bir hayir diyorum.inanin napacagimi bilmiyorum hic ama hic.ins erken dogum gibi bi supriz yapmaz oglum.cunku hic birseyi hazir degil.kendimi uzmemeye calisiyorum.olanlar bebegimi etkilememeli.bundan sonrasinda hakkimizda hayirlisi neyse o olur ins.sadece onun dogumuna odaklanmaya calisiyorum.cabam evlilik kurtarmak degil.kendimden taviz vercek kadar kuculmek istemiyorum ama cocugum icin kendimdende taviz veririm hatta ölürümde.Allahtan sadece oglum icin guzel gunler diliyorum.babasini Allah islah etsin ne diyeyimdönecek misin peki_? bu arada ben konuyu açtığın geceden beri takip ediyorum. hamile olmasan bu kadar etk,lenmezdim. benm de gebeliğim çok sıkıntılı geçmişti. ayrı bir his besliyorum senn yaşadıklarına. inşallah hayırlısı olur. eşin gelmeden gitmemekle doğru yapışsın. git diyemem bu bana düşmez. bilgisayarı kapatınca bi bağlantım kalmıyor sennle. bu kadar ciddi bir konuda öneride bulunamam ama inşallah bu süreçten sen de bebeğin de çok yıpranmadan kurtulur. eşine gelince canı cehenneme pisliğin. Neden bilmiyorum ama ben cinsellik değil de nete sanal eğlence yaşadığını düşünüyorum. biri diğerinden daha hafif bir suç değil tabii ama ne bileyim daha kabul edilebilir gibi duruyor. bunu derken bile kendimle çelişiyorum çünkü ben çok kıskanç bir insanım. eşimin bütün şifrelerini bilirim o ise benm hiç bir şeyimi bilmez sormaz. ama ben oldu bitti böyleydim.
Allah herkese hayırlısını versin.
amin. ama çalışmıyorsunuz değilk mi?Eger bugun istedigim cevaplari alsaydim belki giderdim , klasik olacak ama gercektende sadece cocugum icin bunu yapabilecegimi anlamistim az cok.sadece tatmin olmaya ihtiyacim vardi duyduklarimla ilgili.oda olmadi zaten.sanirim yüzü tutmadi gelmeye ki benim onlarla donebilecegime inandi.ama oyleside bana cok mantiksiz geldi.babam kardesim kaderimi degistirdi sanip kiziyor ama bence Allah in istedigi olur yani bugun bu olduysa bundada vardir bir hayir diyorum.inanin napacagimi bilmiyorum hic ama hic.ins erken dogum gibi bi supriz yapmaz oglum.cunku hic birseyi hazir degil.kendimi uzmemeye calisiyorum.olanlar bebegimi etkilememeli.bundan sonrasinda hakkimizda hayirlisi neyse o olur ins.sadece onun dogumuna odaklanmaya calisiyorum.cabam evlilik kurtarmak degil.kendimden taviz vercek kadar kuculmek istemiyorum ama cocugum icin kendimdende taviz veririm hatta ölürümde.Allahtan sadece oglum icin guzel gunler diliyorum.babasini Allah islah etsin ne diyeyim
Suan dogum iznindeyim henuz istifami vermedim ,cocuguma bakacak kimsem yok diye dogum izninden sonra istifa etmeyi planliyodum.suan ise durumlar karisik.dusunecek zamanim var Allahtan.Bakalim artik.bi yol cizmeye calisacagim.amin. ama çalışmıyorsunuz değilk mi?
bence kötü bi şey söylememiş ki. sakince gelmesi gerekenin eşi olduğunu öylemiş. gerçi onda da surat yok ki gelsin. neyse utanma duysu varmış buna da şükür diyelim.Eşinize kızgın olmak da sonuna kadar haklısınız ama sanki sinirinizi ailesinden almış gibi geldiniz bana. Onlar büyüklük göstermiş kapınıza kadar gelmişler yetmemiş tekrar telefon açmışlar. Evlatlarına değil size hak vermişler bu şekilde davranırsanız desteklerini kaybedersiniz eşinizle barışsanız bile ailesi hiçbir konuda arkanızda durmaz biraz daha sakin olun.